Spánok

erich360

Ja ti poviem presne kedy mi to preslo, 3 tyzdne po uzivai som sa po skoro roku normalne vyspal s tym, ze som sa zobudil len raz a po chvilke som zase zaspal, odvtedy som spal uz par noci bez zobudenia. No tieto horuce noci mi nepomahaju, ale to uz nespim kvoli teplo, to viem

romanusaa

tak to ti naozaj neviem povedat, lebo u mna to bolo take postupne, nebolo to zo dna na den :) chce to cas ale pride to uvidis :)

sumienkaaa

a po akom case od uzivania si sa normalne vyspala? ja by som nerada siahla po liekoch na spanie, lebo sa bojim, ze ked sa v noci niektore z deri zobudi nebudem ho pocut :/

romanusaa

ano u mna to bolo tiez tak ako u teba. teraz je to ovela lepsie ako predtym, no asi to bude na dlhsie ked ze ja tym trpim uz dlho, no verim revitanervu, vidim, ze sa to zlepsuje a je to lepsie riesenie ako lieky na spanie :)

erich360

Neviem ako inym, no mne pomaha co sa spanku tyka. Zaspaval som pomerne v pohode, no v noci som bol hore aj 4-5x a potom som bol z toho naozaj unaveny, tento prerusovany spanok bol pre mna horor, teraz sa zobudim tak 1-2x napijem sa vody a po chvilke zaspim

sumienkaaa

ked ze problemy so spankom su rozne, chcela by som vedeit ake si mala problemy ty. ja uz dlhodobo dobre nespim, pripisujem to hlavne stresu, no zly spanok sa odzrkadluje na mojom zdravi

romanusaa

ja som si ho kupila pred necelym mesiacom hlavne kvoli problemom so spankom a chcem ho kupit mamine kvoli bolestiam chrbtice, no najprv ho chcem otestovat na sebe. co by si chcela vediet?

sumienkaaa

a ty si mal problem so zaspavanim alebo spankom celkovo? u mna je problem so zaspavanim, neviem zaspat hoci som unavena :/

erich360

Kupil som ho na skusku, uzivam ho zatial nejake 2 tyzden a citim zmenu, nie velku , ale co sa tka mojho spanku, tak sa to zlepsilo, nebudim sa tak casto ako predtym a aj rano nie som taky zniceny

Svetla777

pocitil si nejake zmeny? mam problemy so spankom a teraz v teple sa to zhorsilo :/ neviem co s tym, chodim do prace unavena :/