Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čím zaujať ženu

Príspevok v téme: Čím zaujať ženu
Nezaujimavy123

Ahojte,

čím môže v dnešnej dobe plnej potetovaných, svalnatých alfa samcov a ľudí čo žijú svoje životy online na instagrame, zaujať ničím nezaujímavý chalan s priemerným výzorom (čo mu bolo už viacero krát povedané) a príjmom ženu ?
Instagram nemám a nechcem, žiadne svoje fotky dávať na internet nebudem, to už je prvá indikácia pre ženy že som "out"...
Krásy mi tiež mohlo byť viac nadelené a záľuby ktoré mam (napr. knihy) v dnešnom svete nikoho nezaujímajú..
Ako to vidíte vy ?

Tutanchamon_xD

Už ste pekne trápni s tým, že aby chlap zaujal, tak musí mať pekné auto, musí dobre zarábať a dobre vyzerať. Choďte sa zakopať konečne niekam, lebo mi už idete s týmito otrepanými frázami na nervy. Tak sa posnažte aj vy, aby ste mali drahé auto, aby ste dobre zarábali a cvičte, aby ste mali vypracované telo a nezáviďte úspešných chlapom.

topmanager

určite nie úvahami o tom, čím ju zaujať. jednoducho osloviť, zareaguje, zareaguje, keď nie, osloviť ďalšiu.

jjano

na to aby si zaujal zenu musis dobre vyzerat, mat svalnate telo, kopu penazi a zit zaujimavy zivot. A vtedy by ti skakali na ... aj tieto farizejky co tu vypisuju o inteligencii, charizme a vzajomnom pochopeni. Ale tymto zivotnym stylom starej lezby podla mna mas problem si najst kamaratov a nie frajerku ...

SofiaElla

Chlapi, keď sú zamilovaní, tak toho narobia. Tutanchamon, keby si aj žiarlil, nebol by si prvý, kto si myslel, že nikdy ;).

Tutanchamon_xD

Nezaujimavy123 tak frajerky som mal ako 15-17 ročný sopliak, ale to nenazývam vzťahy, pretože v takom veku to ani vzťah nie je a ani v tedy som to nejako neriešil, kde išla frajerka. Proste keď sme spolu boli, tak sme boli a keď nie tak nie.

Veľa chlapov robí blbosť, že kontroluje, kde ide frajerka a s kým ide a do kedy bude a prečo tam ide a blbostí. Ja by som jej dal slobodu, však nech ide nie ? Ako píšem, keby ma chcela podraziť, tak so spraví, či by som ju kontroloval alebo by som jej dal slobodu, takže áno, riešil by som to tak, ako som teraz písal.

Aj tak neverím na dlhodobé vzťahy, takže by sa to skôr či neskôr aj tak pokazilo a dala by mi kopačka ona, alebo ja jej a určite to nebudem riešiť vo veku, kedy budem mať cca 30 rokov, keď možno ma prepne a budem chcieť prvý vzťah. V takom veku kontrolovať a sledovať, kam ide frajerka ? To určite nie. Nebudem si robiť vrásky kvôli žene.

Nezaujimavy123

Ak budeš raz úprimne zamilovaný, tak to raz celé pochopíš...
Všetky tie stavy, krásne rána, mravčenie v žalúdku aj strach a podobne...
Také reči že by si frajerku neriešil sú len chlapské reči lebo si to nikdy nezažil.
To je ako keby si niekomu kto nikdy nejedol čokoládu chcel vysvetliť ako vlastne chutí.

Tutanchamon_xD

Ja ale sám nechápem, že prečo sa niekto vo vzťahu trápi, prežíva depresie, úzkostné stavy a neviem čo všetko. Ja keby aj mám vzťah, tak vôbec by som svoju frajerku neriešil, či ide s kamoškami do mesta, či ide na chatu, či by išla s kamarátom na kávu. Tak nech ide nie ? Keby chcela, tak by ma podrazila, tak či tak a nemusel by som sa o tom ani dozvedieť. Keby som sa ale dozvedel, že ma podrazila, tak by som jej len zamával na rozlúčku. Ešte by bola prekvapená. že sa ma to vôbec nedotklo. Načo by som mal byť s nou ďalej ? Ju by som už nezaujímal ako chlapa, tak načo to siliť, čo už sa nedá dať dokopy ?

Taktiež počas vzťahu ľudia riešia veľa vecí, ktoré sa im nepáčia, akože ona, či on chrápe, nedáva jej celú výplatu, chodí neskoro domov z roboty, oblieka sa vyzývavo, chodí na kávu so svojou bývalou. chodí s kamarátkami často do mesta, už nie je tak často sex, ako na začiatku a kopu iných veci. Načo ? Prečo ?

Ja by som bol asi vo vzťahu dosť ľahostajný k svojej polovičke, ak by som niekedy nejaký mal a prečo ? Lebo som zvyknutý byť sám a nikdy som nemal vzťah, takže v podstate keby sme sa aj rozišli po pol roku, či roku chodenia, tak by ma to tak nebolelo, že ďalšia mi dala košom, pretože som si už zvykol byť sám. Vzťah nie je len milovanie sa, prežívanie pekných chvíľ niekde na dovolenke, výlete a neviem čo všetko. Poväčšine sa v ňom riešia úplne banality.

Majka66666

Dobreuz : Ked chlapa odbiju 3 zeny tak sa zmeni, zacne byt zly a potom stretne naozaj dobre dievca, ktoremu ublizi.A takto to pojde dale.Dobrej zene zase ublizi on a mozno dalsi, a tak sa aj ona potom zmeni a bude ublizovat.Taký kolobeh :D

neznamy1986

A možno požiadam aj ja o radu. Ja mám rád metal/rock muziku a chodím na koncerty. Pár krat som sa dal s nejakou do reči - ale stalo sa to, že bol to max zdôrilistný pokec - nič viac, nič menej.
Hovorí sa furt, že netreba sa zoznamovať na nete, ale v reale

Ako sa tomu vyhnuiť žeby napr. v mojom pripade (alebo v inom) to neskončilo len pri tom že si nejaka osoba max povie Aaa ta jeden sa mi prhovoril a taký celkom príjemný bol a nič viac nebude