Čím zaujať ženu

Príspevok v téme: Čím zaujať ženu
Nezaujimavy123

Ahojte,

čím môže v dnešnej dobe plnej potetovaných, svalnatých alfa samcov a ľudí čo žijú svoje životy online na instagrame, zaujať ničím nezaujímavý chalan s priemerným výzorom (čo mu bolo už viacero krát povedané) a príjmom ženu ?
Instagram nemám a nechcem, žiadne svoje fotky dávať na internet nebudem, to už je prvá indikácia pre ženy že som "out"...
Krásy mi tiež mohlo byť viac nadelené a záľuby ktoré mam (napr. knihy) v dnešnom svete nikoho nezaujímajú..
Ako to vidíte vy ?

ahjajjaj

nezaujímavý,
podľa mňa si si už v nicku dal to, že ženu ničím nezaujmeš. Mohol by si. Napr. sebavedomým vystupovaním. Jednoducho keď sa Ti zapáči žena, bezočivo si ísť za svojím.
Na to by si si však potreboval dobiť sebavedomie.

Nezaujimavy123

Dlhú dobu som sa stretával na jednom mieste s jednou slečnou, neskutočne sa mi páčila a pozerala aj ona po mne, stále sme sa na seba usmievali, nevedel som z nej strhnúť oči... Až som nabral odvahu a vypýtal som si kontakt... Pár dní sme si písali kde som zistil že má rovnaké koníčky ako ja (turistika, knihy atď) až kým som ju nepozval von... odvtedy neodpísala...
Neskôr som nejakým zázrakom natrafil na ňu na soc. sieti a tam som zistil podľa fotiek o akých chalanov má ona záujem... Úplne iných ako ja bohužiaľ...
Celkom sklamanie, nikdy by som to nebol tipoval...

Gratulant

Všetky Ženy sú rôzne... Niektorú hneď zaujmeš hotovostou, ked vytiahnes taku sponu na peniaze ale plnu 100-200euroviek s hrúbkou asi 3cm... 500 majú málo kde rozmenit... A niektorú zaujmeš aký si... Tutko???

Majka666666

Mne osobne sa vobec potetovany svalnaty chlapi nepacia.Tak neviem preco to takto pises.No slabe zeny idu presne po takych, lebo potrebuju silneho chlapa, lenze skutocne silny chlap nikdy zenu bit nebude, zeny biju taki co maju male sebavedomie ale skryvaju ho tak , ze posobia sebavedomo.To je cele. A ked zena na takeho skocí, obcas to nerozoznas ci je skutocne silny alebo to len hra, tak potom dopadnu zle.

Najlepsie je ale budovat si svoju silu, teda nebyt slaba ale obcas je to dost takze kvoli rodine nejakym zlym skusenostiam atd.....

Funeral director

Neznamy1986

Odpovedas si sam sebe, uvedomujes si to? Nasilu? To potrebujes k comu? A dosledky toho su ti jasne tiez?

neznamy1986

Funeral director: Nechcem vedieť, ako by to vyzeralo terza keby som sa snažil nasilu fugnovať štýlom, že čo veta to vtip