Čím zaujať ženu

Príspevok v téme: Čím zaujať ženu
Nezaujimavy123

Ahojte,

čím môže v dnešnej dobe plnej potetovaných, svalnatých alfa samcov a ľudí čo žijú svoje životy online na instagrame, zaujať ničím nezaujímavý chalan s priemerným výzorom (čo mu bolo už viacero krát povedané) a príjmom ženu ?
Instagram nemám a nechcem, žiadne svoje fotky dávať na internet nebudem, to už je prvá indikácia pre ženy že som "out"...
Krásy mi tiež mohlo byť viac nadelené a záľuby ktoré mam (napr. knihy) v dnešnom svete nikoho nezaujímajú..
Ako to vidíte vy ?

neznamy1986

Funeral director: Ako 17 ročný som sa pokušal byť akože najvtipnejší na svete a bol som skôr megatrápny jak vtipný

Funeral director

Neznamy 1986

Vela ludi chce pre ten ktory dovod plavat ale ucit sa to pripadne prekonat strach to nie. A to sa este hrnu do cisterny s kyselinou lebo ved kvapalina ako kvapalina, neee a tato este aj svetielkuje yay

neznamy1986

Angelika3: Ale dal dobru temu - lebo niekto čo sa milo správa, čo nevie vkuse vtipy hovoriť, resp. čo nevie isť na nervy aby to zároveň bola sranda je pre 80 percent žien suchý a nezaujímavý

Angelika3

Ja to vidím tak celkovo v živote nie len vo vzťahoch, že ten princíp nátlaku, alebo snahy prináša často skôr opačný výsledok, pretože všetko sa neustále snaží dostať do rovnováhy, takže keď príliš vykloním strelku na jednu stranu, jednoducho ma to stiahne späť. A veď je to fajn, že stačí keď sa uvoľníš.
Ďalej už tu nejaké žienky písali, že tí pózeri na Instagramoch a pod. sa im vlastne vôbec nepáčia a aj to dobre vysvetlili čo sa im vlastne páči.

Angelika3

áno a presne práve v tom je problém, že sa "snažíte" zaujať, problém je v tej snahe. Vôbec sa nemusíte snažiť, pretvarovať, či vymýšľať nejaké taktiky a fígle, to celú záležitosť iba zhoršuje.

slobodnemaciatko

Normalne Angelika, zavries oci a predstavis si koho chces :)
Uzko a ako ta ma zaujat? Ma ti zaspievat? Zazonglovat?
Nikto nemusi nikoho sa snazit zaujat. Co ste deti?

Angelika3

Hlavne prosím ťa nenos ten príšerný účes že krátke vlasy a na vrchu hlavy taký chochol alebo dokonca copík ešte aj s gumičkou, alebo drdol ako nejaká baba?! To som si dnes uvedomila a zamyslela sa, že čo je to za divnú módu, čoraz viac takých týpkov vidím? To čo je to preboha za otrasnú módu? Ako sa dá mať s niekým takým sex?
Keď chceš zaujať ženu, stačí keď budeš normálny chalan, to je všetko.