Čím zaujať ženu

Príspevok v téme: Čím zaujať ženu
Nezaujimavy123

Ahojte,

čím môže v dnešnej dobe plnej potetovaných, svalnatých alfa samcov a ľudí čo žijú svoje životy online na instagrame, zaujať ničím nezaujímavý chalan s priemerným výzorom (čo mu bolo už viacero krát povedané) a príjmom ženu ?
Instagram nemám a nechcem, žiadne svoje fotky dávať na internet nebudem, to už je prvá indikácia pre ženy že som "out"...
Krásy mi tiež mohlo byť viac nadelené a záľuby ktoré mam (napr. knihy) v dnešnom svete nikoho nezaujímajú..
Ako to vidíte vy ?

Uspesny

Pár rokov dozadu som mal presne ten istý problém, bol som nezaujímavý, nemastný neslaný, nesebavedomý, ženy žiadne.
Na jeden depresívny nový rok som si povedal dosť. Zmenil som prácu, začal som cvičiť, pravidelne, tvrdo, kvalitná strava, keď som nabral tak som si začal dávať tetovania... Začal som si kupovať lepšie oblečenie, zariadil byt, všetko... Kompletná zmena života... Odvtedy trtkám ako králik, už ma to ani moc nebaví, ale teším sa na dalšie leto... :D

Letsgo10

Moj nazor je taky, ze urcite zdrave sebavedomie a seba ucta je kluc k vela veciam a k zenam tak isto urcite, k tomu zmysel pre humor a je to. Hlavne moc porovnavanie sameho seba z ostatnymi je desktruktivne lebo clovek sa porovnava vacsinou s niekym, kto ma viac, teda je logicke, ze to je destruktivne ked napriklad ides vo fabii a porovnas sa s okoloiducim na bmw x6 s peknou babou :D samozrejme zabezpeceny prijem, ale to clovek so sebavedomim a sebauctou urcite ma.

Feroslaw

Ano, tuzi, ale len velmi male percento to nakoniec dokaze. Ostatni potom nadavaju na vsetko a vsetkych lebo su frustrovani.
Samozrejme ti extremne bohati nepotrebuju ani vyzor ani tehlicky. Tam uz stacia len peniaze.

Hrdlo

Urcite 90% chlapov tuzi makat na tehlickach a prachoch cely zivot pre nejaku nenazratu dieru sa zobud ty top kus, lebo sem chodia pre teba vhodne objekty.

Tutanchamon_xD

Feroslaw však to je úplne jasné a ešte tu budú truľkovia vypisovať, že potrebujú tučné konto, drahé auto a tvár ako Adónis, aby mali vzťah s nejakou ženou :D Však to je už tak trápne a obohrané, že človek sa na tom musí už len smiať :D

Feroslaw

Tu sa hadate o zenach a zenach.
Bezne priemerne zeny tym staci aj ten obycajny muz.
Potom su tu samozrejme tie vydarene top kusy po ktorych kazdy slinta a tie prave potrebuju tie tehlicky na bruchu a peniaze.
A mozte tu pisat ze ich nechcete aj tak to nieje pravda, o tom je 90% tohto fora.
Jak sa hovori, na zlatokopku nadava len ten co si ju nemoze dovolit.

Tutanchamon_xD

Iste, určite všetky ženy majú vedľa seba chlapov s perfektným telom, drahým autom a s tučným kontom :D Ty vôbec chodíš von ? Chodíš po uliciach ? Pretože podľa toho čo píšeš, tak asi nie.

Samozrejme, že ženy majú aj takých chlapov vedľa seba a čo ako ? Je na tom niečo zlé ? Videl som toľko párov, čo mali aj 10 ročné staré auto, žiadny fešáci to neboli a mali ženy vedľa seba, dokonca aj s malými deťmi. Sú to normálne rodiny, ktorých je po celom svete milióny.

A ty čo nerobíš niečo so sebou ? Prečo nerobíš niečo preto, aby si mal kopu peňazí ? Aby si mal vypracované telo ? Aby si mal drahé auto čo ? Kydať žvásty vieš, tak niečo aj rob preto, aby aj na tvoj ***** skákali ženy.

Ešte mi povedz, že chlapi, čo majú 10 rokov staré auto, zarábajú tak 600-700€ mesačne v čistom a nemajú tehličky na bruchu sú pre ženy nezaujímavé a sú odkázaní žiť dokonca života sami, pretože podľa tvojich slov sú to chlapi o ktoré ženy nemajú záujem.

Keby si takúto pi...... plesol nejakej žene do tváre, tak sa na tebe pekne pobaví a radšej od teba odíde, pretože by bolo jasné, že si obyčajný plačko, ktorý si nevie uloviť ženskú, pretože máš v hlave takéto srač.. Ak máš 15-16 rokov, tak to ešte chápem, že ťa napádajú takéto nezmyselné veci, ale ak si dospelý človek po 20tke a máš takýto názor, tak ťa ľutujem.

clooo

Podvedomý reflex...Zaujímavé, že sa zo žien vytratil "podvedomý reflex" nežnosti, poddajnosti, starostlivosti o potomstvo a podobne...

jjano

Trápni ? Uz od dob, ked ludia zili v jaskyniach si zeny vyberali muzov, ktori boli silní, zdraví a vedeli zabezpecit potravu. V tychto muzoch videli dobry geneticky material pre buduce potomstvo, istotu ochrany a plneho zaludku. A tento podvedomy reflex trva dodnes, len namiesto uloveneho mamuta musi chlap priniest dobru vyplatu. A teraz sa zacni hnevat nad inym faktom, napriklad ze po sobote ide nedela.