Čím zaujať ženu

Príspevok v téme: Čím zaujať ženu
Nezaujimavy123

Ahojte,

čím môže v dnešnej dobe plnej potetovaných, svalnatých alfa samcov a ľudí čo žijú svoje životy online na instagrame, zaujať ničím nezaujímavý chalan s priemerným výzorom (čo mu bolo už viacero krát povedané) a príjmom ženu ?
Instagram nemám a nechcem, žiadne svoje fotky dávať na internet nebudem, to už je prvá indikácia pre ženy že som "out"...
Krásy mi tiež mohlo byť viac nadelené a záľuby ktoré mam (napr. knihy) v dnešnom svete nikoho nezaujímajú..
Ako to vidíte vy ?

Angelika3

ospravedlňujem sa, že v tom svojom príspevku stále opakujem výraz "ako" :-D ale píšem narýchlo tak "ako" mi to pochoduje v hlave :-D

Angelika3

Čo je to za furt prezentovany prototyp tehličkár s autom a peniazmi verzus pekná zlatokopka, ako vzťah je o niečom úplne ale úplne inom.

Ako minule som stála na zastávke a fakt som na druhej strane videla ísť do očividne drahého auta takú pipinu, čo ani moc pekná nebola, ale myslela si že je, vyobliekaná a normálne mala toho krpatého psa na rukách ako akože predobraz dokonalej zlatokopky, alebo čo a vedľa nej taký chlap čo sa tváril ako pán boh a kráčali si to s horenosmi do toho auta.
Ako ja som skoro vybuchla do smiechu ako mi prišli trápni, ja by som sa na ich mieste fakt prepadla od HANBI, áno vážení, od HANBI a pri tom frajerskom týpkovi s autom by som prisámbohu ani nezvlhla.

Zato poznám jedného robotníka na stavbe, áno robotníka, nesmierne charizmatický muž, čo sa rád aj zasmeje na živote ale kľudne aj na sebe samom, má pekné oči, človek sa pri ňom cíti dobre. A áno má peknú postavu, ale má pevné ramená z roboty a to je aj vidno a nie nafúknuté z pravidelných návštev fitka (nič proti tomu). Nádherný a nesmierne príťažlivý človek.

Prítažlivosť spočíva naozaj v niečom inom ako v predvádzaní sa peniazmi a mocou a už nehovoriac o tom čo treba ako základ pre naozaj uspokojujúci vzťah. Budovať taký vzťah na celý život je veľmi ťažké a citlivé no zároveň veľmi krásne.

clooo

To, že sa nejaká žena prisala na muža s bytom a autom, ako spomína diskuterka Majka66666, naozaj nie je žiadná výnimka :-)

Majka66666

Andy_ruiz, dobreuz: Jeden moj kamos si nasiel zenu a je uplne neatraktivny.Teda plesinka, maly, smiesny nos, postava nic moc, brucho, casto sa poti, u zien sa mu darilo fakt len zriedka a vacsinou sa musel opit, povedal si , ze bude makat teda bol workoholik, stale bol v praci aj vikendy, mal ciel kupit si byt, auto , tak zatým siel.Auto kupil , na byt si vzal hypotéku.A co, nasiel aj zenu a celkom pekné dievca.

Andy_Ruiz

Preco taketo veci chlapov ubijaju a zbytocne sa tym trapia, pritom v zivote su aj ine veci ako vztahy. Podla mojich skusenosti ak nie si pritazlivy pre zenu tak ju tazko niecim zaujmes. Poviem ti moju situaciu . Ja a moj kamarat so zenami. Obaja sme sportovci ja som nizky , chuducky a skaredy do tvare , akurat nohy mam silne, mam vysoku skolu, mam zmysel pre humor paradny. Kamarat je vysoky, muzny, pekny do tvare a ledva dokoncil strednu, ten humor ani nema ale baby mu to zeru lebo sa im paci. Skusali sme naschval zoznamky dali sme si fotky a jemu odpisala kazda a este aj cudzie zeny mu pisali aj tak co mali v profiloch ze hladaju inteligentneho mileho atd, mne neodpisala ziadna uplne ziadna, akurat ked som nemal fotku tak komunikovali aky som v pohode a tak ale poslal som fotku a konverzacie bol koniec, situacia taka ze mame 28 ja som panic a kamos mal asi 100 bab , to iste aj v skutocnosti ku nemu sa uplne inak spravaju ako ku mne uplne to clovek vycititi ku mne odmerane len aby sa nepovedalo a ku nemu uplne milo . A vratim sa na zaciatok preco sa tym trapit ? Vsak je kopu lepsich veci na svete pre mna osobne ako mat babu , mam paradnych kamaratov ktori nikdy neriesili ze vypadam ako mimozemstan , chodim po vyletoch , na dovolenky , na sportove podujatia atd nikdy sa nenudim , si neviem predstavit ze teraz by som zacal doma plakat do vankusa ze ma ziadna zena nechce co teraz atd, vsak nie kazdy moze mat vsetko , tak ja nebudem mat zenu nikdy ale uz teraz keby som zomrel v 28 tak poviem zazil som toho vela mal som nekskutocne zazitky a zomrel by som so vztycenou hlavou, som si splnil sny co som chcel . Zober si ludi z afriky co su miliardy neriesia take chu.... ci zaujmu zenu ale ci najdu pitnu vodu alebo nieco jest, normalne uzivaj zivot