Čo je to za furt prezentovany prototyp tehličkár s autom a peniazmi verzus pekná zlatokopka, ako vzťah je o niečom úplne ale úplne inom.
Ako minule som stála na zastávke a fakt som na druhej strane videla ísť do očividne drahého auta takú pipinu, čo ani moc pekná nebola, ale myslela si že je, vyobliekaná a normálne mala toho krpatého psa na rukách ako akože predobraz dokonalej zlatokopky, alebo čo a vedľa nej taký chlap čo sa tváril ako pán boh a kráčali si to s horenosmi do toho auta.
Ako ja som skoro vybuchla do smiechu ako mi prišli trápni, ja by som sa na ich mieste fakt prepadla od HANBI, áno vážení, od HANBI a pri tom frajerskom týpkovi s autom by som prisámbohu ani nezvlhla.
Zato poznám jedného robotníka na stavbe, áno robotníka, nesmierne charizmatický muž, čo sa rád aj zasmeje na živote ale kľudne aj na sebe samom, má pekné oči, človek sa pri ňom cíti dobre. A áno má peknú postavu, ale má pevné ramená z roboty a to je aj vidno a nie nafúknuté z pravidelných návštev fitka (nič proti tomu). Nádherný a nesmierne príťažlivý človek.
Prítažlivosť spočíva naozaj v niečom inom ako v predvádzaní sa peniazmi a mocou a už nehovoriac o tom čo treba ako základ pre naozaj uspokojujúci vzťah. Budovať taký vzťah na celý život je veľmi ťažké a citlivé no zároveň veľmi krásne.