Čím zaujať ženu

Príspevok v téme: Čím zaujať ženu
Nezaujimavy123

Ahojte,

čím môže v dnešnej dobe plnej potetovaných, svalnatých alfa samcov a ľudí čo žijú svoje životy online na instagrame, zaujať ničím nezaujímavý chalan s priemerným výzorom (čo mu bolo už viacero krát povedané) a príjmom ženu ?
Instagram nemám a nechcem, žiadne svoje fotky dávať na internet nebudem, to už je prvá indikácia pre ženy že som "out"...
Krásy mi tiež mohlo byť viac nadelené a záľuby ktoré mam (napr. knihy) v dnešnom svete nikoho nezaujímajú..
Ako to vidíte vy ?

petroneta

veľa je z chemického vyžarovania. Nie je to výška, nie je to farba očí ani vlasov, ani zmysel pre humor. Je to chémia. To sú vnútorné genetické vlastnosti, ktoré zadávajú, či daný pár splodí zdravých potomkov alebo nie. Preto ak niekto nevie zaujať ženu, sa má orientovať na svoje fyzické a psychické zdravie, posilňovať imunitu, zdravo sa stravovať, zdravo rozmýšľať.

sokollka

tak v tomto prípade by si mal každý hľadať partnera v tom svojom svete, niekoho kto má rád knihy, aj ja mám rada knihy, ale žijem aj na soc. sieti... chápeš? hľadaj si niekoho ako ty, to neznamená, že si nemáš kde koho nájsť, fitnessky sú s fitnessmi, herci s herečkami, speváčky so spevákmi a takto to je dnes :)

neznamy1986

Ja si kladiem furt otázku, či zaujať ženu môže aj niekto kto nevie vkuse srandy rozprávať (čo veta to vtip), vkuse dvojzmysli používať alebo správať sa tak, žeby liezol na nervy a zároveň to bola akože sranda. Ako nehovorím, že som úplne nekomunikatívny typ (kedysi to bolo horšie) no pod. veci čo spomínam vyššie moc neovládam (btw: v 17 rokoch som sa snažil byť akože vtipný ale bol som skôr trápny)
A ako vidím tu v tejto téme, kto chce nejakú zaujať musi vedieť používať špeciálne kódovanie - vyjadriť zaujem ale zakodovaným spôsobom. Lebo kto vyjadri priamo - dotyčnu vystraší. A kto nevyjadri vôbec - tak zas bude zle lebo vôbec nevyjadril záujem

Funeral director

Nezaujimavy

Pretoze ich povaha stoji za nic. Zeny nie su vytrete, rozobrala by ich na kusky aj ta "umela a namalovana" (mozno nie kazda haha, niektore posobia az ako repelent). Ale vela ludi sa radsej zameria na chyby (v tomto pripade, ciastocne veku) zien. Vycitat zene ze radsej skoci na pekneho ale ako by si zachoval ty? Udre na teba nejaka lepsia a domaca zienka ty ahoj aj ked stojis meter do mna. Nie? Aha, iste. A to stoji pri tebe a si co ja viem..triezvy napriklad a babika len dobre vyzera. Zenam to dojde instinktivne a nielen to.
Ak si zdravy zacni sportovat (ak nie, mas ine moznosti), potrebujes skusenosti, zbal nieco a spal sa, nic nie je zadarmo, ani povaha a hlavne to co s tou vlastnou urobis. Kazdy vstah ti nieco da kym sa v tom zorientujes. Ak sa ti nechce, tak zober co pride alebo cakaj, po 35ke alebo detoch povaha u zien zacne mat hodnotu. Aj ked pravdepodobne z ineho dovodu ako si myslis lol.
Mily a pozorny je rovnaka rozpravka ako ta z knihy o povahe. Tym knihu neznevazujem, je dobra, len citatel nema ani sajnu o com je. Musi si ju precitat veta krat, alebo byt extremne dobrym citatelom. A tiez sa naucit rozpoznavat kto ju ako cita.

Nezaujimavy123

Je to pekné že píšete ako treba zaujať povahou, byť dobrý a sám sebou a pod. ale zo skúseností aj okolia vidím že práve takýto muži vôbec nemajú šťastie v láske... Hovorí sa nesúď knihu podľa obalu ale čo si vždy každý všimne ako prvé ? Výzor... A preto muži ktorí vytŕčajú z priemeru vždy bodujú ako prví...
Ja nevyhľadávam namaľované umelé ženy, vždy skôr nenápadné u ktorých si myslím že budú normálne, budú mať správne priority ale aj u takýchto žien nemám úspech a vždy sa sklamem... a to som milý, pozorný atď. Mám pocit že už aj takéto ženy očakávajú niečo viac ako len "dobráka"...

Zuzka8

Ja mám rada tiež knihy, ale iba dobré. ;)

A myslíš, že mať vzťah je to jediné? Abo žeby Ti to dalo šťastie?