trpel niekto z vas tak tazkou nespavostou ze ste spali len 2,3 hodiny denne..mne sa toto deje uz dva mesiace ..asi zomriem ..tak som uz vycerpana z toho :(..rada by som si popisala s ludmi co to zazivaju alebo v minulosti zazivali..prosim ozvite sa mi
spim 2,3 h denne, uz nevladzem
Ja už nespím 3 týždne poriadne aj celé noci. Minule som vypil 6 piv a do rána som nespal ani hodinu. Dnes som zase celú moc hore za posledné 3 týždne som spal asi tak tri či štyri dni. Aj keď zaspím, tak sa prebudím aj 6krát a nakoniec som hore už od 6:00 aj skôr.
Tomas12345:
Dúfam že máš pravdu :/ a ty máš nejaké psychicke problémy?...
vcelka:
Jasné že to je o psychike,ale niekedy sa inak nedá ako zájsť ku psychiatrovi a ten predpíše lieky lebo evidentne nemáš psychické problémy a je ies aké to je ale najlepšie je lieky ževraj kombinovať s psychoterapiu..
často má toto na svedomí psychika, netreba sa dopovať liekmi, ale treba riešiť ten problém skrz ktorý sa toto deje
Tomáš12345:
Aha lebo sa bojím že nebudú účinkovať mám ísť aj na psychoterapiu 21ho ale vravím nejak necítim úľavu jedine to že sa mi lepšie spí ale to asi tým olanzapinom,ale nutkave myšlienky mám každým dňom väčšie
a co tabletky na spanie? skusala si, ani tie nepomohli?
Zdravím,prosím Vás neviete po akom čase začne zaberať citalopram Teva lebo prvý týždeň som bral len polku a druhý tretí už beriem po celej tablete a stále mám obsesivno kompulzivne myšlienky a sa mi vidí že časom viac a viac necítim nejakú úľavu tak či neviete náhodou po akom čase to začína pôsobiť dakujem
Tak dnes som bol na kontrole dala mi a dala olanzapin a vysadila neurol lebo že je návykový...len nie a nie sa zbaviť tej úzkosti a obsesii :( ešte má objednala aj na terapiu k psychologicke tak dúfam že kombinácia pomôže
vyhľadaj akupunktúru,tá to vie vyliečiť