trpel niekto z vas tak tazkou nespavostou ze ste spali len 2,3 hodiny denne..mne sa toto deje uz dva mesiace ..asi zomriem ..tak som uz vycerpana z toho :(..rada by som si popisala s ludmi co to zazivaju alebo v minulosti zazivali..prosim ozvite sa mi
spim 2,3 h denne, uz nevladzem
Tomas a na nu nieco beres?
malo zeleza, mas pravdu, a treba jest maso kvoli tomu.
poznam to, je to totalne zufala situacia ak rano clovek ma vstavat do prace, jedno obdobie som nespala ani tplko co ty, proste prebdena noc, skolabovala som, teraz to mam take ze som happy ked pospim aspon 5 hodin, ale stale sa budim, mam velmi malo zeleza a malo zeleza vraj sposobuje nespavost, daj si vziat krv na zelezo
Tutanchamon_xD:
To je strašné a nechceš zájsť znovu ku psychiatrovi nech ti predpíše nejaké lieky na spanie? Úzkosti alebo depresie nemavas z toho nedostatku spánku? Mne práve nedostatok spánku vyvolal obsesivno-kompulzivnu poruchu a uzkosti tak som zašiel za psychiatrickou ale vravím lieky zatiaľ neucinkuju a každý deň je premena utrpenie...
Ja už neviem kedy som vôbec spal normálne, ťažko povedať. Ale asi som spal z Piatka na Sobotu normálne, len som sa asi dvakrát zobudil a keď som si dal ráno raňajky, tak som bol unavený ako keby som ani nespal a od 8smej do 11stej som ešte pospal. Inak nespavam celé noci vôbec.
Tutanchamon_xD:
Ale túto noc som tiež od piatej hore,včera som mal večer úzkost lebo bojujem z mojimi myšlienkami stále má trápi nutkanie sa modliť podla môjho vzorca riadiť atd,mám pocit že sa zblaznim...a včera si spal v pohode? Z piatka na sobotu...
No co nespaci ako?? Ja zase celú noc nespím, takze ma čaká zase dlhy deň :)
Tomas12345:
A chodíš aj ku psychiatrovi? A máš nejakú určenú diagnózu?
snad vam to vsetko rychlo odide, tak ako prislo
skuste este vsadit na bylinkove caje, su netoxicke a kedysi nic ine ani nemali