spim 2,3 h denne, uz nevladzem

Palo1995

Prezivka192:
Psychiatricka mi dala zatiaľ neurol a citalopram Teva to je na to SSRI len beriem to druhý týždeň a zatiaľ bieda prvý týždeň som bol ospalejsi keď som bral polku citalopramu a druhý keď som si mal dať celú tak mi búši srdce a horšie spavam a obcesie mám stále také že sa musím 4krat pomodliť a takéto alebo musím prach utret proti svojej vôli inak mi tá myšlienka nie a nie ísť preč z hlavy a keďže sa ptm bojím že nezaspim tak to urobím nakoniec...zajtra mám ísť na kontrolu tak poviem psychatricke či mozem aj tie terapie lebo ja chcem aby sa somnou aj niekto rozprával nie len lieky predpísať a domov...a keď chodím do práce od 6-14 tak sa bojím že prídem o prácu ak budem na terapie chodiť ale čo už vyskúšam to lebo hrozne dní prežívam..a už si vyliečená? ....a Tomáš kanaboidy neobsahuje konopný olej je vraj výborný proti úzkosti poruchu spánku atď ..

Palo1995

Psychiatricka mi dala zatiaľ neurol a citalopram Teva to je na to SSRI len beriem to druhý týždeň a zatiaľ bieda prvý týždeň som bol ospalejsi keď som bral polku citalopramu a druhý keď som si mal dať celú tak mi búši srdce a horšie spavam a obcesie mám stále také že sa musím 4krat pomodliť a takéto alebo musím prach utret proti svojej vôli inak mi tá myšlienka nie a nie ísť preč z hlavy a keďže sa ptm bojím že nezaspim tak to urobím nakoniec...zajtra mám ísť na kontrolu tak poviem psychatricke či mozem aj tie terapie lebo ja chcem aby sa somnou aj niekto rozprával nie len lieky predpísať a domov...a keď chodím do práce od 6-14 tak sa bojím že prídem o prácu ak budem na terapie chodiť ale čo už vyskúšam to lebo hrozne dní prežívam..a už si vyliečená? ....a Tomáš kanaboidy neobsahuje konopný olej je vraj výborný proti úzkosti poruchu spánku atď ..

zdravy kolacik

nie kazdy konopny olej obsahuje tie kanab., praveze vacsina je bez nich
niekde sa pise, ze je na uzkosti, uvolnenie

Tomas12345

Palo1995 :

K Bohu sa treba prihovárať aj vtedy ked človek problémy nemá.

Konopný olej ? Vsak ten obsahuje kanabinoidy, ktoré majú skôr stimulačný efekt niečo podobné ako káva a energeticky nápoj. To by som na spánok rozhodne neskúšal.

Prezyvka192

Povedal si psychiatrovi aj o tych nutkavych myslienkach? Stalo sa mi nieco podobne a pri takom stave som brala lexaurin co mi vobec nepomahal..na ocd totiz zaberaju hlavne lieky zo skupiny SSRI a v kombinacii s terapiou je velka sanca vyliecenia

Palo1995

Tomas12345:
Není zle ale keď sa zobudím o 4 cez víkend tak to je tiež bieda ...a cez týždeň ešte menej keď viem že musím vstávať...skúsim ešte konopný olej si dávať mi sestra poradila ...no veď ja v boha verím..len nemal som nutnosť sa mu prihovárať to tie obcesie robia

Tomas12345

Palo1995 :

No však to si dobré naspal 6,5 hodiny, to nie je zlé.

Modlitba je účinná pokial sa koná z viery, mne velmi vela krát pomohla dostať sa zo zdravotných problémov.

Palo1995

Tomas12345:
Díki dúfam že sa z toho dostanem dnes som napríklad zaspal asi o desiatej z tej únavy už a vstal o 4 ráno a zasa som mal nutkanie že sa musím pomodliť a taketo ...potom som zaspal ešte na polhodinu cca a už odvtedy nič už som ako matoha...preto nechcem len lieky od psychiatricky ale aj sa porozprávať s psychológom o týchto problémoch