Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

spim 2,3 h denne, uz nevladzem

ahjaj

Katka, skús navštíviť neurológa, pravdepodobne dostaneš nejaký liek. Myslím v prípade, ak Tvoja nespavosť nie je vyvolaná konkrétnou psychickou príčinou. Pokiaľ tam je konkrétna psychická príčina, navštíviť psychiatra, a tiež dostaneš nejaký liek.
Byť dlhodobo bez dostatočného spánku vedie k výpadkom počas dňa, kedy môžeš hocikedy odpadnúť na ulici a udrieť sa pritom. A ničí ti to nervový systém.
Niektorí ľudia môžu spať len 4-6 hodín a stačí im to. Ale 2-3 hodiny je skutočne veľmi málo.

GOING

spím 4h denne, teraz idem spať a vstávam 4:45. Úplne v pohode mi to stači a mám aj fyzickú záťaž, chodím 5h denne so psom ,rýchla chôdza.

A cez deň sa ti nechce spať tiež ? Aspoň 1h ?

Defcon

Katka, sprav si caj z dobrej mysle. (Pamajoran)
To je asi jediny prirodny produkt , zarucene fungujuci. Potom si pred spankom daj aj nieco sladene, cukor ukludnuje.
Ak ti to nezaucinkuje, chod k doktorovi, spravi ti odbery. Podla odberov ti dokaze povedat aj to kolko naozaj spis. Je nejaky parameter v krvi, podla ktoreho to bude vediet. Lebo vela ludi si mysli, ze spalo len chvilu, ale v reali spali omnoho dlhsie.

katka8765

ake teraz sa bojim uz aj nespavosti, stale na to myslim ze zas nezaspim vecer a rano budem skoro hore aj ked nemusim tak skoro stavat..som unavena vycerpana ale aj tak nedokazem spat viac ako 3 hodiny

foreveralone

Čo je zlé na smrti ? Tej sa nemusíš báť, keď nie si zlá. Ak tak sa jej nevyhneš. Ja by som sa skôr bála umierania. Zomrieť v spánku, je bezbolestné a bezstaroztné. No sú aj oveľa horšie prípady a tých sa ja obávam. Nebojím sa smrti, ale samotnému prebiehaniu umierania.

katka8765

preteba..asi to bude kvoli uzkosti a strachu zo smrti...teraz je to uz aj strach z nespavosti, mam fobiu ist vecer do postele..stale myslim na spanok a mam strach ze ma ta nespavost jedneho dna zabije

Preteba

Katka, mám kamarátku, ktorá niekoľko rokov veľmi málo spala. Bola vyčerpaná, unavená, aké spať nevedela napriek tomu. Mala veľmi zlú psychiku. U Teba tiež nastal zlom v určitom období, niečo to spustilo. Po tom pátraj a príčinu musíš odstrániť.