trpel niekto z vas tak tazkou nespavostou ze ste spali len 2,3 hodiny denne..mne sa toto deje uz dva mesiace ..asi zomriem ..tak som uz vycerpana z toho :(..rada by som si popisala s ludmi co to zazivaju alebo v minulosti zazivali..prosim ozvite sa mi
spim 2,3 h denne, uz nevladzem
Katka, skús navštíviť neurológa, pravdepodobne dostaneš nejaký liek. Myslím v prípade, ak Tvoja nespavosť nie je vyvolaná konkrétnou psychickou príčinou. Pokiaľ tam je konkrétna psychická príčina, navštíviť psychiatra, a tiež dostaneš nejaký liek.
Byť dlhodobo bez dostatočného spánku vedie k výpadkom počas dňa, kedy môžeš hocikedy odpadnúť na ulici a udrieť sa pritom. A ničí ti to nervový systém.
Niektorí ľudia môžu spať len 4-6 hodín a stačí im to. Ale 2-3 hodiny je skutočne veľmi málo.
spím 4h denne, teraz idem spať a vstávam 4:45. Úplne v pohode mi to stači a mám aj fyzickú záťaž, chodím 5h denne so psom ,rýchla chôdza.
A cez deň sa ti nechce spať tiež ? Aspoň 1h ?
Katka, sprav si caj z dobrej mysle. (Pamajoran)
To je asi jediny prirodny produkt , zarucene fungujuci. Potom si pred spankom daj aj nieco sladene, cukor ukludnuje.
Ak ti to nezaucinkuje, chod k doktorovi, spravi ti odbery. Podla odberov ti dokaze povedat aj to kolko naozaj spis. Je nejaky parameter v krvi, podla ktoreho to bude vediet. Lebo vela ludi si mysli, ze spalo len chvilu, ale v reali spali omnoho dlhsie.
ake teraz sa bojim uz aj nespavosti, stale na to myslim ze zas nezaspim vecer a rano budem skoro hore aj ked nemusim tak skoro stavat..som unavena vycerpana ale aj tak nedokazem spat viac ako 3 hodiny
Čo je zlé na smrti ? Tej sa nemusíš báť, keď nie si zlá. Ak tak sa jej nevyhneš. Ja by som sa skôr bála umierania. Zomrieť v spánku, je bezbolestné a bezstaroztné. No sú aj oveľa horšie prípady a tých sa ja obávam. Nebojím sa smrti, ale samotnému prebiehaniu umierania.
neskusala si s tym ist uz aj k lekarovi ked to trva tak dlho?
a co pomohlo tej tvojej kamaratke?
preteba..asi to bude kvoli uzkosti a strachu zo smrti...teraz je to uz aj strach z nespavosti, mam fobiu ist vecer do postele..stale myslim na spanok a mam strach ze ma ta nespavost jedneho dna zabije