trpel niekto z vas tak tazkou nespavostou ze ste spali len 2,3 hodiny denne..mne sa toto deje uz dva mesiace ..asi zomriem ..tak som uz vycerpana z toho :(..rada by som si popisala s ludmi co to zazivaju alebo v minulosti zazivali..prosim ozvite sa mi
spim 2,3 h denne, uz nevladzem
house:
Áno máš pravdu,mne to začalo tým a stresom...
je to:
Pozrel som si ten článok vidíš aké to je človek si uvedomuje absorditu ale nevie to prestať robit kým necíti úľavu alebo není po jeho...ja to mám napr. s tým modlenim,a mama mi poslala FB na jednu "vesticu" a liečenie týchto duchovných veci tak jej písala čo ma trápi a potom som jej ja napísal a tiež má tak povzbudila trošku že aké mám myšlienky tak to si privolavam atď a dnes mi sestra volala a vravela že mám skúsiť ísť do čajovne u nás že tam sa robia seansy a takéto veci tak som tam bol a pani bola prekvapená večer ale vyložila mi karty a tiež má povzbudila trošku už som nevedel čo zo zúfalstva...tak som bol večer trošku veselsi..zajtra sa ozvem čo ako po vysetreni
Palo, tu prave citam aj o obsesii, ten psychiater pise, ako niekomu pomohol
dennikn.sk
Palo, tak dobre, ze to riesis a ze ti pomahaju. Keby nieco a keby ti pomaha aj toto pisanie, tak kludne pis sem. Snad ti to vcerajsie pisanie neposkodilo, nepohorsilo, ? Keby hej, tak radsej nic nepis.
Ten olej fajn, snad to zmierni, ze to nie je len reklama.
Nespavost moze byt prvym priznakom vaznej psychickej choroby.
Netreba ju podcenovat a cim skor vyhladat psychiatra aby sa tento stav neskoncil akutnou psychozou.Viem to na zaklade vlastnej
rodinnej skusenosti.
je to:
Áno dnes mi prisiel ten CBD olej tak verím v to že mi pomôže lebo dnes je to už akútne volal som v práci mamine že nech volá psychologicke či nemôžem prísť skôr ako 21ho a ona volala psychiatricke tak že zajtra mám prísť ku nej a potom ma dúfam že pošle rovno aj ku psychologicke lebo potom aj jej volala mamina a ak ma k nej pošle psychiatricka tak pôjdem zajtra aj tam,lebo mám strašne úzkosti a nutkave myšlienky hlavne na to modlenie dnes som sa aj ráno skoro som zmeškal kôli tomu vlak do prace,aj v práci som sa musel lebo keď som sa modlil ráno tak priateľka vstala na budík a ma videla modliť sa tak ma tlapkala po pleci že zmeskam do práce že čo robim,tak kôli tomu som sa musel znovu modliť v práci na záchode skoro hodinu mi to zabralo :( a na všetko sa sústredím nemôžem sa o nič oprieť a tak idem sa zblázniť už z tých myšlienok....nechcem aby sa mi niečo stalo...som ešte mlady..
Len docieliť psychickúú pohodu je v dnešnom uponáhľanom svete celkom problém
...veľa urobí psychická pohoda. Aspoň u mňa toto veľmi spánok ovplyvňuje :/
Palo, pozeram aj ten olej, same chvaly, vyzera az zazracne, tak snad ma nejake ucinky.
Palo, no, uz tomu trochu rozumiem, dufam, ze ta terapia ti pomoze, aj ten olej, nech mas vela spanku, mozno jedno s druhym sa nejako dobre ovplyvni, lebo to je hruza