trpel niekto z vas tak tazkou nespavostou ze ste spali len 2,3 hodiny denne..mne sa toto deje uz dva mesiace ..asi zomriem ..tak som uz vycerpana z toho :(..rada by som si popisala s ludmi co to zazivaju alebo v minulosti zazivali..prosim ozvite sa mi
spim 2,3 h denne, uz nevladzem
Tomáš 12345
A mám pocit že to busenie srdca je už z toho podvedomia a strachu že to bude ďalšia prevedená noc...lebo telo je unavené ale hlava mi ide a je to hrozne..dúfam že sa z toho dostanem chcem len normálne spat
Tomáš 12345:No dúfam lebo nikdy som si nepomyslel že niečo také zazijem...nevieš ci by som mohol skúsiť to kombinovať aj s nejakou kbt terapiou? Dúfam že sa z toho dostanem lebo fakt mám dobrú prácu na železnici a nemám mať z čoho nejaké starosti som mladý chalan mám priateľku kde bývať a spánok je veľmi dolezita vec lebo idem sa naozaj zblázniť už...už zas prichadza večer a už to pomaly začína a najhoršie je to cez týždeň keď vstávam do práce
Palo1995 :
Ne, nesom odborník, len sa o tieto témy už dlhšie zaujímam. To busenie srdca môže byť aj preto že si tvoje telo ešte nezvyklo na ten citalex, ono totiž prvé dva týždne užívania AD su najtazsie, a potom už to začína byť ok. Ale celkovo ten citalec telo skor stimuluje podobne ako Alventa, preto si nemyslím že to je najvhodnejsie liecivo u teba. Ja by som ty odporucil brat zatial len Neurol.
Tie obsesie môžu byt kludne i z nedostatku spánku.
Tomas123456
Ty si nejaký odbornik keď sem tak často chodíš? Všimol som si že veľa príspevkov komentujes ale myslím to vdobrom že chces ľuďom pomôcť asi...keď som mal 12 som sa liečil na obsesivno kompulzivnu poruchu teraz po 10tich rokov vrátilo asi tým že som začal zle spávať ako som nastúpil do novej práce a doktorka mi to dala asi ma ten serotonín aby som nemal tie nutkave myšlienky prvý týždeň len polku tablety druhý teraz celú beriem a mám pocit že je to horšie s tym spánkom bojím sa keď si ľahnem do postele búši mi srdce snažím sa zaspať a keď zaspím a zobudím sa vždy okolo tej pol 3-3 a už mám úzkosť že idem do práce na 6tu a už viem že dovtedy nespím a cez deň to už funguje rovnako bez nálady som nič má nebavi telo je unavené abojim sa že sa z toho už zbláznim ten spánok robí strašne divi s človekom ...keď vidím priateľku ako spí pri mne je mi až do plaču a mne sa furt víria hlavou kadejaké myšlienky a pociťujem napätie keď ten čas v noci beží a beží
Palo1995 :
Busenie srdca ty moze sposobovat aj ten citalex, unho je tej zrychleny pulz ako neziaduci priznak casty, neviem ci to bolo dobra volba ho zacat brat, citalex je skor taky stimulant.
Ten Neurol je fajn, ukludnuje to, znizuje spanok, znizuje pulz. Ja by som na tvojom mieste sa spytal psychiatricky ci by sa nedal ten citalec vysadit a urcity cas by si uzival len ten Neurol, a ked sa ty spanok da do poriadku a budes mat naspate dostatok hodin, potom zacnes i neurol postupne vysadzovat.
Zdravím mám podobný problém,prvého januára som nastúpil do novej práce a už deň pred nástupom som vedel že nezaspím od stredu a tiahne sa to až doteraz aj keď už dávno ten stres mal pominut v noci spavam tak 3-4 hodiny denne aj to s busenim srdca a vždy sa aj zobudím okolo 3 a už nespím..z tej imsomnie sa mi vrátili obsesivne nutkave myšlienky že ak to neurobim tak sa bojím že nezaspím ale aj keď to urobim tak nato myslím že nezaspim potom v práci mám úzkosť depku už neviem čo mám robiť bol som aj u psychiatricky dala mi neurol a citalopram beriem to druhý týždeň v ten prvý som bol taký ospalejsi večer tak som spával tých 5 hodín cca bol som aj cez deň kludnejsi ale tento druhý je zas horší furt mávam tie myšlienky búši mi srdce aj cez deň a nemôžem sa na nič sústrediť a uvoľniť sa proste žiť už sa idem zblázniť ...hulil som 5 Rokov hlavne po večeroch ale od novembra som s tým prestal naraz tak bohvie či sa mi to neprejavuje teraz z toho tieto veci ..lebo nechcem prísť o prácu mám fakt dobrú robotu ale už neviem ako fungovať dakujem
No 2 mesiace nie je nič strašné ja som nespala tri roky. Bola som aj v spánkovom laboratóriu a nula bodov. Až Albertová zistila z čoho to mám a jej liečba ma dala dokopy.
zrejme si unavena, pretazena, mala by si premysliet ci chces takto fungovat aj nadalej
Najdi si brigadu alebo dalsiu robotu ak pracujes...aj byvala mala tento isty problem ako ty,nasiel som jej este jednu precu ani sexovat sa jej nechcelo..chrnala kazdy den 10 hodin ...