...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....
KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
Ps: Teraz som si to prečítal až po pridaní tohoto príspevku nižšie..To znamená ,že ti to posielajú hviezdy ja som len sprostredkovateľ.Sám som prekvapený......ten komu to patrí vie o tom a slzy sú v pohode je to reč duše.
Intervaly sa skracujú.
Toto je
Pre tých čo sa obviňujú a priveľmi vracajú späť.
Keď si myslíme,že sme urobili chybu tak si ju v tej chvíli vytvárame.Podobne keď si myslím ,že niečo zle robím tak som sa s tým stotožnil venujem tomu pozornosť a stáva sa to v myšlienkach skutočnosťou.
V našich myšlienkach si vytvárame Nebo aj Peklo!
Nebo a Peklo nieje hore a dolu Nebo a Peklo je v nás .
Keď v práci či v rodine skúšame v rôznych situáciách kde to nejde .Potom to hodnotíme a vtedy môžme zažiť peklo.Čiže naše peklo vzniká hodnotením.Ak by nás nikto nehodnotil ak by sme sa mi nehodnotili peklo nejestvuje.
Už ste splatili hypotéku ?Dokedy ju budete ?Načo ste si brali tak veľa?Tri otázky ,ktoré ti dajú známi a ty ich nechceš počuť!
Tri otázky ,ktoré ti dâ "najlepšia "kamoška, alebo mama ktoré nechceš počuť.
Už sa ten tvoj spamåtal ?Dokedy to chceš znášať?
Čo s tým budeš robiť ?
Človek trpí,ale utrpenie má svoju hodnotu.
Aby sme ju pochopili:
Musíme pracovať z našim vnútrom a objaviť silu k radosti .
Radostnú vôlu ,ktorú máme že všetko zlé Je na niečo dobré a skúška nás môže niekam posúvať....
Ten kto nikdy netrpel nedostal príležitosť sa zamyslieť a ten kto sa nezamýšľa nemâ prečo sa snažiť a tam kde chýba snaha nieje život...
Program v nás je nadstavený tak,že ak nás niečo trápy pripomenie sa nám to.Niekedy to hodíme za hlavu inokedy to nejde z hlavy von a musíme niečo urobiť.Program funguje tak,že intervaly pripomínania čo urobiť sa skracujú .Nebojme sa príde to a my niečo urobíme nechcime urýchliť riešenie netlačme na pílu...
Omen
Už sme niečo začali naštartoval som aqadukt na dvore (čerpadlo na vodu schovávam na zimu)
Manželka niečo pokopkala motyčkou a osekala rastliny v skale .Nasadim reďkovku a hl.šalat do pareniska a ide sa cez vikend na trávnik.Nemam veľa cca 160 m2 siaty nie koberec.Prvy a druhy rok každa zelinka vytrhnutá ručne ,pupavy od korienkov....., no seď na terase ,keď ti zelinka máva na pozdrav proste úchyláci na dvore.Aspoň si môžem poriadne obzrieť manželkine pozadie ,keď trhá zelinky či je ešte k svetu po x rokoch.Je ale čo z toho keď večer padneme unavený zo záhrady.Ale v poho aspoň nam to je vzácne.na jar po prvom kosení,kulturistikujem ,zahnojím a môžem každý týždeň kosiť na 25.mm,Polievam denne zavlahu este nemáme.Par koreňov planty kupime nemam doma nato priestor ,ale ked bude zimna zahrada tak.....Mam mnoho plánov deti su veľké tak si hladam zábavku okolo domčeka a záhrady.Neprehaňam to treba aj žiť a radovať sa .Veľmi sa teším na jarné práce v lete nasadím melóny aj .Mâm plânov na 3-životy a keď nebudem vládať zabarikádujem sa doma pri knižkâch zapálim v krbe oheň a nalejem si kabernet .Milujem červené.Už som sa priveľmi rozpísal asi naplânujem guláš párty keď sa ešte trochu oteplý .Škoda že mam žiarlivu manzelku pozval by som vás.Nevadí spomeň si priateľsky na mňa keď budete grilovať.......
Bohatier, dúfam, že ťa duchovia nevyľakajú a budeš mať kľudný spánok. Dala som ti to na začiatok. Je to dlhý román, tak príjemné chvíle pri čítaní, ak sa tak rozhodneš. : D
Kiežby si s tým textom mal pravdu. : )
"Ked ti vlastne poviem pravdu tak ja mam najradsej ticho." Takéto: www.youtube.com, takéto: www.youtube.com alebo: www.youtube.com ? : D Inak nie si sám, aj ja si rada ticho užívam.
A najradšej mám túto muzičku: ďaleko od všetkých obydlí natiahnuť sa na pokosenú lúke, započúvať sa do žblnkotu potôčika, počúvať spev vtákov a šumenie hory, nechať sa unášať kolísaním trávy a pohládzať jemným vánkom vetra...
Inak tá tvoja hudba sa aj mne zapáčila. Poznačila som si! : )
Meridián, vidím, že nie som sama, čo podčiarkuje. : ) Robím to aj vtedy, ak sa mi niečo nezdá a nesedí mi to s tým, ako som si to zapamätala.
Chystám sa vrátiť k Cayseovi a potom si prečítam, čo si mi odporučil ty.
Ale ako si napísal, čaká nás záhrada. Tak kým sa do ďalšieho čítania pustím, musím si vybaviť všetky resty. A začnem tu.Trávnik už máš hotový?
malyanstain naštuduj na internete
Kv.fyziku alebo Cern v podstate dnes je to už aj vedecká teória nie len duchovno........
a čo je rýchlejšie ako svetlo teda???
Veď podľa teórie relativity je svetlo najrýchlejšie vo vesmíre.
Omen
Ok teraz dokonca bude trošku roboty vonku...
Tak v poho.Ja mám popísané knihy buď doplnené myšlienky ,alebo podčiarkované vety poprípade nájdu sa aj pasáže kde som vyjadril nesúhlas.
Napr: prekladateľ uvedie ,že egypťania ......čiste čo uznáva veda a pritom ....tak tam musím doplniť že je to kravina.Alebo ,že svetlo je najrýchlejšie vo vesmíre atď .
Meridián, tak vieš, všetci máme partnerov, ktorí sú "presne pre nás". Ty nie si v tom sám. : )
Hej, telepatia bola jedna z tých podmienok, ktoré sa musela naučiť pred zasvätením. Keďže kniha na mňa silno zaúčinkovala, tak som si vyhľadávala aj nejaké info o autorke. Čítanie mi trvalo dlhšie, zopakovala som si aj geometriu, skúšala niektoré veci a k niektorým pasážam som sa vracala. Priznám sa, že nerada takto čítam, zaberá mi to omnoho viac času a nemám ten priamy kontakt s knihou - chýba mi jej vôňa, listovanie, podčiarkovanie myšlienok, ku ktorým sa chcem vrátiť.
V dobe, kedy som ju prečítala, som nebola schopná nič napísať, muselo to zo mňa vyprchať. Nezapísala som si niektoré myšlienky, tak teraz improvizujem. Ďakujem, Meridián! : )
Bohatier, píšem ti už tretíkrát a dúfam, že si to tento raz nezruším.
Ešte k príspevku od teba z 3.3.:
- Pamätáš si dobre, bolo to v knihe Zasvätenie (Haich). K tým reálnym duchom, ak ťa to zaujíma, kukni sem a prečítaj si Irlančika: forum.zdravie.sk : )
- "V podstate mam pocit ze je v kazdej knihe nieco co sa da napadnut (alebo ma odviest citatela)", aj tak sa to dá povedať.
Ide len o to, s akým zámerom jedinec knihu číta a akú úroveň chápania má. Niekedy ťa kniha hneď na začiatku uchváti tak, že ju nepustíš z rúk, kým ju nedočítaš.
- "a tak si myslim ze aj Peter od teba mozno dostal sach hmat." Nedostal. Nebyť jeho a teba, tak sa k tým informáciám o šamanoch nedostanem. A že to bolo zaujímavé, poučné, pravdivé a iné nazeranie na svet a život, je nespochybniteľné.
- pozrela som si. Skvelé, prednáška, aj autorka! Hodné Oscara! Kam ty na toto chodíš? : D Vďaka! V závere nám nechala nádherný odkaz, ktorý upravila:
"Máme tu moc, že si v každom okamihu môžeme zvoliť ako budeme žiť a kým chceme v tomto svete byť."
- "Vies a ako ti chcel niekoho dohodit Meridian na mozne vysvetlenie tak si ho mozno odradila svojim pohladom na vykanie (niekto ale dokaze byt nad vecou)" Zmýlil si si ma s niekým iným. : )
- Ten song: ústredným motívom je LÁSKA, a to je to, o čom sa tu neustále bavíme, okolo čoho sa točíme. Bez nej by sme tu nemohli viesť ani tento rozhovor. ; ) Tá má veľa foriem a podôb.
- "Este k tej teme zdravie si mylim ze tam naozaj posobi tolko roznych vplivov okolia ze by som sa v tom nespoliehal len na jednu kartu." Súhlas. Ak ale chceš prísť na príčinu, musíš odniekaľ začať.
- "...kvetinky by mohli kvitnut vzdy len v jeden farbe po urcitu dobu a potom po odkvitnuti zmenit na inu." Hlavne to nevzdávaj, ak sa ti to na prvýkrát nepodarí." Možno sa umúdria a možno ty! : D
Môžeš si tam zasadiť aj niektoré bylinky.