...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....
KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
Omen, raz urcite ano. :)) A nasiel som aj verziu (nazivo na Exprese) a ta sa uz celkom dala pocuvat (nebola tam ta gitara). :)) A tie slova mi tam svietili na prve pocutie (ze text si pisala spolocne s Meridianom :D). Ked ti vlastne poviem pravdu tak ja mam najradsej ticho :D (a ked hudbu tak skor bez slov) taku jemnejsiu a ucinkanejsiu :D napr.
www.youtube.com
alebo
www.youtube.com
Za ten obed podobne a dakujem.:))
Meridian, nejake knihy od Cayceho mam - Zazrak jmenem meditace, 100+1 receptov pre zdravie, Diagnostika kramy, Tajemstvi zahad, Jak spravne zit, Nadeje, Tajemstvi reinkarnace, Tajemstvi Atlantidy, Ve svete snu, Rozcvicka, Potraviny jako lek:D, Minule zivoty.
Tak mozes poradit ze pre ktoru si skusim najst dodatocne trochu casu kazdy den. :D
Na to super presne prekladanie z "latiny" to zatial netreba (ale nezavrhujem:D). Aj som sa prave pozeral na Duolingo.com ze ci sa tam da ucit Latincina a zatial nastastie nie.:D
Nedavno ma niekto poprosil ze aby som sa pozrel na tuto knihu "Ruce pryc od teto knihy - Jan Van Helsing" ak si ju nahodou cital tak mozes nieco spomenut (aby som ju nemusel citat :D). Dakujem :P
Omen, uz praktikujes? :P :D
Meridián, prianie sa ti splnilo. Ľudmila sa ozvala. : )
Omen som leľmi rád,že ťa nadchla ak to teda môžeme takto poňať.
Nie každý pri čítaní tejto knihy pozná aj súvislosti ako je uvedené v horovom oku.....
Zasvåtenie prebiehalo zrejme vo viacero úrovniach od zvyšovanîm vybrácii v galériách až po najvyššie kedy je nutné tri dni byť v klinickej smrti .To druhé je len pre najvyšších a je to z dôvodu odpútania sa z pozemských sfér pre trvalé napojenie na božiu .........
Vlastne ak bola El. zasvätená mala nadzmyslové schopnosti .......telepatia,atď..
Meridián, áno, tá kniha. : )
Omen zasvädcení ? Či iná kniha ta nadchla ?
A som si vedomí že aj správneho chlapa treba trošku džugnúť ......občas..
Raz mi jeden "otvorenejší "povedal:
Tvoja manželka je presne pre teba !aby ťa občas už neviem čo , ale vyjadrovalo to to o čom hovoríme.....ppchopil som a ppvedal som mu ,že som si toho vedomí .Inak ľudmile stačí ,že sa vyrozprâvala a ide ďalej.po svojom....Mal som pre ňu napísanÿ dlhý príspevok ale pri odosielaní mi zmizol kedže to posem z mobilu a na viac krát a niekedy ked signál zblbne alebo sa prepina z vifi na mobil tak sa to vymaže potom si jej napisala ty a už som potom stratil niť....a hlavne prešiel den dva a reagoval som na je to potom to bolo už bezpredmetné škoda že s nami prestala komunikovať....Idem cez vikend tu niesom....
Jednoducho niektori ludia su radi stredobodom pozornosti a spravia pre to vsetko, hoci sa vydriapu na budovu ostanu tam aby ludia zdola ho polutovali a potom sa nechaju samozrejme zachranit :D aj takto daleko moze zajst clovek aby bol povsimnuty a polutovany. Normalny clovek keby sa chce zabit ako tu bolo pisane tak by si vybral taku samovrazdu ktora ho na milion percent zabije trebars skok z velkej budovy, skok do vody s nejakou zatazou, ... a nie ze zozerem par liekov a prezijem .... zavriet takeho cloveka na psychiatriu
@ Bohatier, nie je autobus ako autobus! : D Vieš, ten môj je len občasník. Nestojí na každej zástavke, neberie každého, ale si vyberá, pretože on sám vie, že má len obmedzený počet sedadiel a chce poskytnúť cestujúcim plné pohodlie.
S láskou: nie, nebola to náhoda. Patrí medzi piesne, pri počúvaní ktorých mám mráz na tele. Nádherný text, plný metafor a životných právd, vynikajúca hudba, spev a klip? To nie je klip, ale film. Skvelá réžia, kamera... A hodilo sa mi to tu.
Nevadí, že so mnou nesúhlasíš, že máš iný názor. Možno ho časom zmeníš. Možno tú pieseň pochopíš. Oveľa dôležitejšie je, že svoj nesúhlas vieš podať slušne, že si násilím nepresadzuješ svoj názor.
Dúfam, že ti minulú nedeľu chutilo. Tak dobrú chuť aj dnes! : )
Ešte sa ozvem. Aj tebe.
@ Meridián, tak vieš, chlapa "dodžubať", nikdy nie je na škodu. Aj preventívne. : D Pozdravujem manželku! Radšej toto ako tá zlomená noha, strata peňazí...
Ani ja nie som na tom oveľa lepšie. Síce sa mi do cesty nepostavili tvoje prekážky, ale skúšaná som bola. A aj budem. : ) Povýšili ťa? Budeš ponížená! Dualita. A teraz ukáž, čo si sa naučila!
Život je najväčší UČITEĽ. On si nás poriadne preklepne, či látku, ktorú sme sa naučili v škole života, aj ovládame. Či si len nemyslíme, že ju ovládame. A na akej úrovni ju ovládame. Či neodpisujeme, nepodvádzame... Bude nám klásť do cesty prekážky a skúšať nás dovtedy, kým ju nezvládneme na jednotku.
Občas mi hlavou prebehne myšlienka, ako je dobre byť nevedomým. Ale len občas...
Nie, nie som z okresu Žilina. S niekým iným si si ma splietol. Vedela som o tejto tragédii, ale nedoplo mi, že máš na mysli práve toto. Až Ľudmila ma uviedla do obrazu. U teba táto udalosť vyvolala väčšie emócie, keďže si páchateľa poznal.
Kašli na kosť, lepšie je mäso! : D Veď si videl, že si robím srandu z toho. Ja som potrebovala, aby sa nevyjadrovala, aby som dokončila to, čo jej chcem povedať, aby mi neušli myšlienky. Kto by ich potom naháňal? : )
Ešte ti napíšem neskôr. Peknú nedeľu prajem! : )
Brnčík1 ...čo ju trápilo?....ťažko to vyjadriť jedným slovom....ale spojenie choroby a žitie s človekom, ktorý stále veľa rozpráva a staral sa do nej, vyvolával v nej nepokoj, ktorí nedávala na sebe znať....takže to vyzerá na potlačené pocity...
Nezabudla som na vás, chlapci. Práve som dočítala knihu. Som plná nádherných dojmov. Neskutočných... A nie som v stave viac napísať.