...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....
KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
Prepáč meridián zabudol som lajknúť príspevky,ale čítam aj tie dozadu tak sorry.Dlho som tu nebol .
Omen ty ma poznáš? Nebol som tu pol roka asi ,ale vidím že sa tu veľa nezmenilo.
Apokryft, pekné od teba, že si sa ukázal! Kde si sa "flákal" doteraz?
A nieže zdrhneš! : D
Zázraky ,ale aj moc uzdravenia kde je vyliaty duch svätý obrátenie v jeden moment tisícky ľudí je vo viacerých cirkvách .Zázraky ribí aj Coperfield, Chrys Angel,rôzny liečitelia,ktorý ani neveria ale vedia využívať a ovládať sily mágia ,čarodejníctvo.
To ako keby si povedal,že kto verí v pravého boha nemôže ochorieť ,alebo kto verí je bohatý .To nebolo tebe meridián......
Meridian 3
Slobodná vôľa je jedna časť duše ktorú sme dostali od boha -je to možnosť slobodne sa rozhodnúť!
JE TO SCHOPNOSŤ SI VYBRAŤ ale najskôr musíme vedieť z čoho si vybrať !
Je to schopnosť vidieť alternatývy.To je dar od stvoriteľa volá sa slobodná vôľa....
Na druhej strane je myseľ ducha ,
Tri nezávyslé zložky ducha sú:Duša ,myseľ ,slobodná vôľa .Aj boh má tieto tri zložky ,ktoré sú na vyššej úrovni zâroveň sú nezávislé od seba .Preto sa povie ,že človek je stvorený na obraz boží ,lebo bytosť ktorú stvoril má rovnako ako oboh tri zložky Dušu ,myseľ a slobodnú vôlu.
Nieje medzi nimi rozpor ale ani spojitosť.
Teda spojitosť vznikne osudom ,keď máme myšlienku,ktorú uskutočníme získame osud .
Meridian :
"Môj názor je ,že tak ako každý človek vníma rozdielne boha tak musia byť aj rozdielne náboženstvá .Ktoré je pravé?"
Pravé náboženstvo je to v ktoro msa v súčasnosti vyskytuju zázraky. Zázraky su potvdením daného náboženstva, a slúžia na hlavné rozlíšenie a nájdenie toho pravého náboženstva. Zatial viem jedine o kresťanstve v ktorom sa v súčasnosti konajú zázraky, v iných náboženstvach som o zázrakoch nič nepočul a ani na internete som o tom zatial nič nenašiel. Deju sa zázraky v sucasnosti aj v iných náboženstvach ?
Dalej, myslím si že náboženstvo ktoré časom zaniklo alebo sa nepresadilo nie je od Boha. Dopustil by snad Boh to aby o jeho učené na Zemi nik nevedel, aby jeho náboženstvo zaniklo, nepresadilo sa ?
Meridián, čítam ťa. : )
Meridian cast.2
Náboženstvá tu budú vždy lebo ludia niesu na rovnakej duchovnej úrovni a niektorý potrebujú na začiatku vedenie a cirkvy sú tu preto aby ludí viedli na začiatku cesty.
Niektoré náb.majú predstavu o bohu ako deduška zo šedivými fúzami ,ktorý sa o všetko postará a oni nemusia nič robiť len veriť ,že je!
Aj diabol vie že je boh a aj tak je diablom.
Niektore nab.su tu tisice rokov iné sa zalozili len nedavno.Niektoré prejdú reformou iné zostávajú v svojich starých naučených dogmách.Môj názor je ,že tak ako každý človek vníma rozdielne boha tak musia byť aj rozdielne náboženstvá .Ktoré je pravé?To je nízka otázka možno niektoré idú priamejšie iné obklukou ale všetky smerujú k bohu.V dávnych dobách keď prišli bohovia na našu zem a učili ľud bola podstata duchovna samozrejmosťou.Kabala a náuka o hermetizme podľa hermesa trizmegista ,ktorý odišiel pred katastrofou Atlantídy a založil egyptskú civilizáciu vysvetľovala o živloch a energiách samozrejme zasväteným ,lebo vždy boli ludia na rôznej vybračnej frekvencii ppdľa skúsenostî prežitých životov.Kto si myslí že boh dal človeka žiť jeden živit je naivnučký ešte a príde na to neskôr presviedčať ho netreba.Potom prišla moderná doba,ktorá začala všetko dokazovať ,akoby mohlo existovať alebo sa malo pokladať za pravdivé len vedecky dokázané veci!!!!Veda má len niekoľko sto rokov a zaklada sa na racionálnom bádaní a dokazovaní a zavrhuje všetko čo tu bolo mnoho tisíc rokov pred vedou pohyby planét ludia poznajú dávno,energie fungujú dávno pred elektrinou a kâblovkou.
Nâboženstvá podľa meridiana časť 1.
Neviem koľko bude častí ani nemám predlohu podľa ktorej budem písať v podstate by som chcel povedať veci ktoré sa neučia v kostoloch ani v cirkvách.Ludia majú často milnú predstavu o tom že ak niekto verí v reinkarnáciu ,že zároveň to vylučuje vieru v boha,alebo že kto verí v reinkarnáciu tak je hlúpy a domnieva sa ,že v budúcom živote bude pes alebo kura.Duša človeka je iná ako duša zvieraťa človek má vôlu !
Zaďalšie hinduizmus ,síce straší svojich nâsledovníkov rôznymi prevteleniami v červíka ale je to podobné ako kresťania strašia peklom.
Koho nezaujíma táto téma nech to nečíta!
Verím ,že to niekomu trošku ozrejmí vedomosto.
Sem tam budem potrebovať od ludi co to čítajú a a bude to pre nich zaujímavé nejakú reakciu.Ubezpečujem čurákov ,že sam sebe nebudem pritakávať,lebo coment ak nejaký bude pre moje vlastné ubezpečenie ,že je záujem o takýto druh monológu.Možno napíšem zopár zamyslení a vykașlem sa nato!Ak to tak budem cítiť ,ale ak vidržím dotknem sa okrajovovo hinduizmu,budhizmu,kresťanstvu a bude reč aj o mimozemšťanoch.Ak vidržím .Ak to skončí po treťom príspevku tak nechám túto tému padnúť prachom.Tak uvidíme......
Ps:zabudol som jednu "klauzulu"
Kedy neplatí to čo som napísal nižšie a to je:
Ak si človek neuvedonuje že Mal niečo urobiť tak to neplatí samozrejme .Platí to od okamihu keď je zrelí ,že si to uvedomil pred tým ako to neurobil.