...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....
KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
Co si si odskocila na volby alebo do temy Mickey21?
Chlapci, momentálne sa nedokážem sústrediť na túto tému, tak snáď mi to odpustite. Musím si spraviť domáce úlohy a nájsť čas, kedy ma nič nebude rušiť. Ozvem sa. Určite. Zatiaľ peknú nedeľu prajem! : )
Bohatier
Achtung-Achtung
musím priznať že som sa zmýlil !!!!!!!
Tá kniha Ruky preč..........od W Helsinga
Je výborná a som asi v polovici cca str.200
Ano som fanatik.viem Ps .mojej žene to nehovor ,lebo potom cez deň dumâm večer v spálni čítam a menej sa jej venujem .
Ale mâm pre to vysvetlenie:
Pamätal som si len materialistické veci pretože podstata ducha je pre mňa samozrejmosť .Niekto si môže odniesť tiež len konšpirácie a senzácie a duchovno mu zase nič nepovie kedže je neveriaci.
Ale teraz som to čítal zo zámerom zhodnotiť nielen ako info .a je to košer dobré pre moju kamarátku omen.do budúcna len odporučiť.(vieš pre omen len to naj....)
Inak pani ludmila tiež mi padla jedna knižka doma narýchlo som ju prebehol či by bola pre teba a je úplne teda dúfam že sa dá stiahnut alebo kúpiť ja ju mám vydanie 2009.....Jak se poučit z omylů autor Marianna Caplan je to dobrá knižka zaručene.....
Je to
Kľudne si prečítaj tu knižku ,ale ako tretiu v poradí znie moja rada......a keď ti niečo nebude liezť do hlavy ozvy sa...popasujeme sa spoločne .
Nemâm v úmysle ťa poučovať len pomôcť hoci kedy.....keď sa niekto pýta aby sa dozvedel niečo neobťažuje ma to .
Je to
Tak nevymýšlaj !
Nájdi si knižky ,ktoré majú zmysel pre tvoje napredovanie a nie také prospechârske veci.
Keď niekto pahne po úspechu moci ,alebo po zištnom sebeckom samozrejme ,že sa mu to môže podariť ....
Ale keď túžiš po poznaní všetko ostatné dostaneš ako bonus!
Samozrejme łahko sa to hovorí a nieje to len čierne ,alebo biele lebo potom by sme tu mali len zlých bohatých a chudobných čo sú akože dobrý.
Aj chudobný človek môže lipnúť na peniazoch práve preto že ich nemá .....príliš sa zameriava na ne .To čo som napísal ber len alo alegorické vysvetlenie ,lebo ludia sa nedelia len na bohatých a chudobných.
Lebo je kopec motivačnej literatúry ako byť úspešným ,alebo ako manipulovať z ludmi atď.
To más ako zo zbraňou.Ak si vojak či polovník alebo aspoň vyškolená a máš skúsenosť ......... tak sa môžeme baviť o tom ktorá zbran je pre teba vhodná ,ale ak by su stretla chlapcov na ulici dáš im náboje keď si pýtajú?
dakujem za reakciu Meridian. este ju nemam, len ma zaujala. nemam moc nacitane z takejto oblasti.
Je to
Konkrétne si nepamåtám,ale od autora som niektoré(knihy) čítal.
Ak by ti nevadilo vyjadril by som sa k tomu.
Ak chceš čítať túto knihu popritom kôli ucelenosti a rozhľadu pridaj ešte ďalšie dve.
Neviem čo všetko máš načítané .....
Ono ide o to že za všetky informácie sa platí a nie málo.Navyše zo začiatočníkom si niektoré individuá hrajú .....Ono zrejme v knižke je popísané čo a ako samozrejme aj možné riziká ľudovo povedané ak máš nižšie vybrácie môže ti to ușkodiť!Ește raz zdôrazňujem a opakujem NIČ NIE JE ZADARMO A ZA VŠETKO SA PLATÍ .
Niektoré ezoterické knihy sú písané komerčne a treba okrem jednej knižky vedieť niečo na pravo aj naľavo .Na všetky otázky v našom živote dostáve odpovede podľa výšky našich vybrácii.Nepochopené sa odkryje presne kedy sa má odkryť ak ťa vedie čistý úmysel.Asi som ti neporadil ale z mojej pozície som to potreboval povedať......dokonca je to moja povinnosť.
poznate niekto Alexander Svijaš: „JAK ZÍSKÁVAT INFORMACE Z JEMNOHMOTNÉHO SVĚTA“?
www.martinus.sk
Aj neveriaci si niekedy položí otâzku prečo ludia čítajú bibliu už tisíce rokov
Iný zase veľmi často citujú z tejto knihy kníh a snažia sa nachytať toho druhého na "
hruškách"
Už som sa vyjadril k tomu ,že prehnaná duchovnosť ,keď si človek myslí aký on je znalí písma je vlastne pýcha a je to horšie ako keď niekto zhreší z nevedomosti..!
Moderný človek keď sa začíta do písma mávne rukou a povie si koho zaujíma čo kedy bolo to mi nezaplatí účty v banke.
Ale biblia nieje dôležitá svojim textom ,ale kontextom! ..Biblia je kniha ,ktorá nám dâva odpovede na základné otázky.......PREČO SME TU........To je základná otázka.Ak niekto nemâ zodpovedanú túto prvú a základnú otázku všetko ostatné je zbytočné.Prečo som v tomto tele v túto chvíľu,aký to má zmysel a aký zmysel mâ všetko naokolo.
Dr.Jozef Stanek český zverolekár,ktorý mimochodom rozumie zeči zvierat (Čech,ktorý napísal asi 10.kníh pri ktorých čerpal poznatky pri mimotelových zážitkoch)ďalšia zátvorka je mu vyše sedemdesiat a tieto schopnosti tajil za komunistov zátvorka uzatvorená.Tak tento dr vraví ,že zvieratâ si túto otázku nekladú.Prečo som tu?Človek sa touto otázkou líši od zvieraťa a že každý si ju raz položí aj keď možno až vo vypetej ,alebo krízovej situácii.Pointa je však v tom ,že ak si správne na ňu neodpovieme na túto prvú otázku ,tak je to ako keby sme si zle zapli prvý gombík na košeli.Všetko ostatné bádanie je zbytočné.........prvâ otázka je prečo existuje svet prečo som tu ja a aký to má zmysel z hľadiska večnosti a nadčasovosti samozrejme.(nie že chcem jesť ,sexovať a mať sa dobre)Že bunky sa samé spojili a vytvorili ....ha ha odpoveď len aby sa odpovedalo.Pokiaľ nepripustíme prítomnosť ducha a duchovného pôvodu všetkého čo je .Je to len zúfalý pokus hladačov pravdy a dôkazov.Obalíme to vzorcami dâme tomu odborný názov a vizerá to učene a tých čo cítia ducha nazveme hlupákmi čo veria v nadprirodzeno lebo si nevedia vysvetliť "rozumom"svet a život.Kto chce vysvetliť nekonečnosť boha rozumom je úbohý a treba ho len poľutovať.Veľký tresk sa dá teoreticky dokázať a nieje už dávno v rozpore z duchovnou podstatou vesmíru ,ale pokiaľ nepripustíme prítomnosť boha nemôžeme pochopiť čo bolo pred tým a prečo je to potom.
Staré babky alebo márnomyselník povie toto:Veď keď zomriem uvidím ako to je .
Keď zomrieš tak sa dostaneš zase len do sféry a rozmädzia tvojich vybrácii ,lebo každý a to platí aj na tomto svete Každý dostáva odpovede podľa svojich ment.vybrácii.Potom si spriadaš tam hore spolu z duch sprievodcami situácie a možné skúšky a prosíš o šancu naučiť sa tu na zemi a ukázať čo je v tebe a pri prvom nezdare ,nešťastnom detstve alebo sklamania v láske hádžeš flintu do žita!Pritom je tu kniha ktorá ti má pomôcť orientovať sa vo svojom živote .
Bohatier Tie tri su na rovnakej úrovni Tajemství záhad,aj ti dve o reinkarnácii .Čo sa tyka liečenia stravy a ostatných vecí pokial sa konkrétne nezaoberáš chorobami aj keď napr.klasicke choroby ako je cukrovka či epilepsia cayse uvádza konkretne návody (nie mystické) Treba poznať zakon príčiny a následku potom môžme liečiť dalej z dôvodu že zbytočne teda len na chvíľu vyliečiš telo .......keď choroba slúži na tvoju nápravu .......je to zaujímavé a o atlantíde treba vedieť od viacero zdrojov potom si to pospájať.Tak že ak by som ti mal poradiť tajemství záhad a tie dalšie dve tuším som čítal všetky......
Čo sa tyka tej poslednej ruky preč tak radím ruky preč.
Poviem prečo :Na pochopenie presnejšie na sprâvne pochopenie ešte trefnejšie na správne pochopenie a prijatie tak kontroverzných tvrdení a konšporačných teórii aké sú v tej knihe treba mať najskôr znalosti z viacero zdrojov aby si vedel selectovať (triediť) ten čas môžeš využiť na duchovný rozvoj inak ako čítanim rozprávok.