KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA

Príspevok v téme: KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
sunnyball13

...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....

Meridian

Naj otázka pre človeka je aký zmysel má život a prečo sme tu Zúfalec si odpovie ,že bunky sa samé tvorili a stvorili človeka.Vedec to xaobalí vzorcami .Biblia nám dáva odpovede prečo sme tu .Človek žije preto aby poznával.(spoznával)
Človek žije preto ,aby sa priblížil bohu poznávaním.
K tomuto poznávaniu má veľkú pomoc a tá sa volá viera.Keď veríme že existuje boh, tak svet nám dáva zmysel aj naša existencia má zmysel a dáva nám to pozitívny zmysel ku všetkému a ku všetkým.Človek vo viere hľadá v krízových situáciách boha a myslí na neho a tomu sa hovorí pozitívne myslenie .Lebo ak veríme v boha myslíme pozitívne a myslieť pozitívne je plodom našej viery.Ateisti by to nazvali placebo.Nič sa nedeje len tak.náhody niesu.
Ani vlas nespadne z hlavy bez vôle vravi ježiš a všetky vrabce sú spočítané.

Meridian

Bohatier.
Cayseho výklady su uznavané celosvetovo ako top jasnovidca .Ja osobne o nom nepochybujem.
V tranze používal staroangličtinu z tusim18-ho storočia a tak sa tažšie prekladala.Niektoré knihy su tuším latinsky.Niektoré veci v češtine ani nevyšli....nebolo to zaujímavé pre obyč ľudí....nepredávalo by sa to.....mám určity zdroj ktory prekladal priamo z latinčiny.....

Bohatier

Meridian tych variacii je naozaj mnoho.:)) A od Cayceho som lizol myslim knihu minule zivoty ale nejak som ju prestal dalej citat. Mozno mu dam este niekedy sancu (po tom co si tu napisal).:)) K tomu no ano par krat som ta pochvalil ale spracoval si to proste inak :D (ale urcite chapes aj Omen to tu uz tu par krat spominala). :))

Meridian

Bohatier
Nechcem to pomenovávať otvorene preto je to rozsekané.
Pozrel som si aj ten odkaz na chyby .Ok ale nezakladám si na komentovaní takýchto vecí.
E.Cayse sa vyjadril vo svojich víziách o starom zákone .aj o ježišovi .Že ježiš prešiel( ešte skôr ako začal kázať) v Egypte celým "zasvätením "mimochodom v tú istú dobu ako ježiš tak sa viučoval majstrovstvu v egypte aj jan krstiteľ nestretli sa ,lebo jan nepresiel celou školou mistérii .Cayse popísalAko to bolo z Mojžíšom,Jeshuom,atď.E cayse mal 140.000 stenograficky zapísaných a este raz toľko nezapísaných sedení kde sa vyjadroval v oblasti...........Prvých tuším asi 10 -rokov nevravel o reinkarnácii len liečil.Ked sa prebral a niekedy čítal čo povedal nechcel veriť čo povedal v tranzeLebo jeho viera (židovsky pôvod)mu nedovoľovala Každý rok prečítal bibliu min raz.Čítal z akáše,telepatia plus vedel sa premiestniť hoci kde vo vesmíre.Tisícky km.na diaľku (naskenoval )presne len podľa mena a datumu popísal chorobu .liečil......

Meridian

Bohatier,
Zaujímať sa o mimozemšťanov je pre obyč.človeka skôr neprospešné.Niekedy vedieť menej je lepšie.Nie nehrám sa na tajomného.Každá informácia evokuje zbytočne veľa otázok a buď nemusíme vedieť pochopiť alebo ju jednoducho neprijmeme......
Je viacero entít .Boli sú a budú.Pre nás je podstatný Adam .Teda pokolenie od Adama ten z pîsma ...Pretože ten adam si povedal ,že privedie duše späť a pomôže im sa vymaniť z inkarmácii.Hriech spôsobil ,že duše chceli okúsiť spoznať v tele svet....Pred adamovské mali aj telá zvieracie.Prvý človek bol adam ale aj ako skupina nie len ako jednotlivec.Nazačiatok mali veľké telá a neskôr aj genet.zásahom na pôvodnú velkosť.Adam bol prvý v prvej skupine.Jediný jeho hriech bol že vstúpil do tela spolu z ostatnými.Na rozdiel od ostatných on si povedal že pomôže ostatným a bude ich sprevádzať aby sa vymanili z hriechu ,lebo ludia začali pôžitkárstvo,sex atď zdroj.Edgar.Cayse
Súhlasim z Tomášom ,že viznať sa v tvojich príspevkoch je ťažké snáď aspoň omen ich chápe.

Bohatier

Tomas prekvapil si ma. :P A nic si z toho nerob lebo tiez si casto krat po sebe nerozumiem (ze ako to vlastne bolo myslene). :)) K tym mimozemstanom (teda bohom z hviezd) tu spominal Meridian nejake knihy od Danikena kde opisuje svoj pohlad ako najskor zacinaju biely ludia objavovat svet a zaostalejsie casti sveta ich ihned pokladaju za bohov z hviezd.:)) Potom nato nadviaze ze tu vlastne boli mimozemstnia ktori sa vidavali za bohov a v podstate rozne mimozemske frakcie obsadzovali rozne ludske kmene ktore vtedy na svete zili a aj im zakazovali aby v ziadnom pripade neprijali konkurencne frakcie bohov za svojich bohov.:) V podsate mi z jeho opisu vychadza ze to boli pravdepodobne pirati z hviezd. :D Ale isto boli tu aj bohovia ktori nas ucili a posuvali dalej len proste mier je vzacnost aj tam hore.:)

Tomas12345

Bohatier :

Ano, pochopil som ako si to prirovnanie so mnou myslel :)
Ale z ostatného tvojho príspevku som nepochopil skoro nič, strašne chaoticky si to totiž napísal. Každopádne z toho čo sa mi podarilo u teba rozlúštiť ma zaujalo nasledovné :

"Ked uz to tu Meridian par krat nacrtol a ty Omen citas take scifi veci tak udajne posledna vojna bohov (na nebi) o ktorej viem bola zaznamena v starych analoch nad terajsim Nemeckom."

Existuje viacero takýchto spisov. V podstate ono UFO popisovali už rímsky predstavitelia. Dávnejšie som na jednej stránke tiež čítal dáky stredoveky opis UFO, kde sa na oblohe spustila nejaká bitka medzi dvoma telesami. Z popisu mi to prišlo tak že prírodného javu to asi nebolo, muselo za tým stáť nejaká inteligencia.

Bohatier

Omen, tak do autobusu sa toho naozaj zmesti (hlavne v case rannej spicky). :D K tomu citaniu knih som myslim za tebou svetelne roky (a ako tak sledujem tvoju rychlost :P) a dalsie mi pridavas. :D A to sa prave snazim nemysliet na moje nedavne opakovanie rocnika! :D A takto veru asi moc krumplov mat nebudete (teda ak to nebolo hektarove pole) :P :D Pozeram ze citas Haich. :)) Ja si myslim ze videla gulovy blesk a tiez mi nikdy neboli prijemne tie Disneyho rozpravky o duchoch. :D Sice uz neviem v akej knihe to bolo ale bol v nej opis (najvyssieho duchovneho Ptahmotepa ci ako sa volal ?) tak v nej ho opisovali ako stareho duchovneho muza ktory prepisoval stare knihy ktore si cenil viac ako novu stavbu prenho udajne zbytocenej pyramidy (uz neviem ci sa nejednalo o stavbu tej najvacsej). Takto to nejako povedal (ak si to dobre pamatam). V podstate mam pocit ze je v kazdej knihe nieco co sa da napadnut (alebo ma odviest citatela) a tak si myslim ze aj Peter od teba mozno dostal sach hmat. :D (mozno:P) Teda mozem kludne doplnit aj ja nejake jeho slova (ze samani hovoria ze ezotericke knihy su dobre tak na utieranie zadku) lenze vtipne je to ze samani nevedia citat :D (ano napadlo ma ze im ich Peter mozno par precital). :P K tomu co "Chobot vraví" si pusti toto video ktore ti ukaze dalsi pohlad. www.youtube.com A v podstate si aj ja myslim ze tie informacie tam uz su (len vies jak to je ze ked clovek robi nieco na silu alebo z ineho pohnutku tak uz to neni uprimne). :) Vies a ako ti chcel niekoho dohodit Meridian na mozne vysvetlenie tak si ho mozno odradila svojim pohladom na vykanie (niekto ale dokaze byt nad vecou) :)) Tak radsej menej zrkadlit lebo je to nieco ako kradnutie energie a (ako vtip pochopis isto Tomasa ktory tu uz dlho nebol a baterky ma uz takmer vybite). :D Tomas ak Ti to docvakne kludne si stuchni a ja ti to vratim naspat.:D Ak sa prave pytas ze co? Tak radsej nic. :D

Kedze si tak radi vsimame tie protirecenia tak nieco na zamyslenie. Aj Meridian kuk. infidels.org

K tomu songu - zaciatok celkom dobre ale prekvapuje ma zlozenie textu a potom to pozadie videa. Potom to cele zial doraza destrukcni zvuk elektrickych gitar. :))) To je len take nahodne vybratie vsak? :P Myslim ze ak existovala Imhotepova vstupna brana kde dochadzalo ludom spatne zo zvukovej vibracie beziacej na pozadi a znela podobne tak by som tade veru nepresiel. :D V podsate som si toto vsimol uz pekne davno ze sa skladba nesie (na pravej strane stromu poznania) a potom zrazu sa tam z nicoho nic objavi ta lava (Meridian tam uz vidi urcite dualitu ved aj ja som nad nou volakedy premyslal!) Vlastne som vzdy pocuval hudbu sposobom ze som 2.5 minuty trpel potom 10 sekund pocuval a opat 2.5 minuty trpel (teraz to uz nedokazem:D). K tomu zvuku vam este nieco poviem - ze ked nieco napr. poviete tak vlastne ta vibracia opusta nasu planetu putujuc pravdepodobne do nekonecna. Uz je len otazka ci si niekto dokaze tam niekde toto spektrum ziarenia spatne zlozit odfiltrovat desfirovat a prehat vo svojom pocutelnom alebo vnimajucom spektre.:))) tak bacha aj na slova. :D (toto bolo tak trosku aj k tomu hu hu hu vo videu). :D Este ma napadlo toto video kde si mozno vsimnete ze par tisic rokov do zadu boli ludia ktori dokazali toto vedome vidiet (ved to aj vytesali do kamenov...). :)) www.youtube.com

Este k tej teme zdravie si mylim ze tam naozaj posobi tolko roznych vplivov okolia ze by som sa v tom nespoliehal len na jednu kartu.

Meridian po precitani tvojich pos prispevkov mam pocit ze sa volaco zmenilo.:))

Inak uvidime ze ake dalsie odmeny ta cakaju v najblizsich dalsich dnoch :D (kedze po spatnom musi prist nieco pekne). :)) P.s. vies ze mas nejaku velku spotrebu hrncov? :D Mozno ti aj takto davaju vediet ze clovek nema robit viac cinnosti naraz ale len jednu a poriadne! Mne sa teraz par dni do zadu zase prihodilo nieco co sa odohrava asi len v rozpravkach. :D Aj som sa musel par krat postipat a bola to fakt pravda. :D Ked uz tu spominas Akasu tak udajne su plne psychiatricke liecebne ludi ktori sa nanu pokusali napojit!

Ked uz to tu Meridian par krat nacrtol a ty Omen citas take scifi veci tak udajne posledna vojna bohov (na nebi) o ktorej viem bola zaznamena v starych analoch nad terajsim Nemeckom. Neviem uz presne kedy ale mozno par stoviek rokov do zadu (co je naozaj nedavno). Udajne sa vtedy nasli aj ulomky kovov z ich lodi. Myslim si ze take nieco by si vtedajsi clovek nevymyslel ani nahodou. A ma v tomto kontexte napadlo ze ak by sa to niekomu chcelo dohladat (ten datum) a nasledne ze ci sa nieco zmenilo.

O zahradach a mejdanoch opijasoch. :D Tak ja sice ziadne mejdano opijase neporiadam ale si kopkam na zahrade obriu skalku ktora bude z kamena vo farbe oblohy po zapade slnka (taka tmava modra) s obcas sem tam kremeno krystalom. Kvetinky tam budu iba nizko rastustuce skalnicky (sem tam) aby prilis neprerastli tie kamene.:)) A este premyslam ze tie kvetinky by mohli kvitnut vzdy len v jeden farbe po urcitu dobu a potom po odkvitnuti zmenit na inu.:)) Trosku scifi ale hadam to nevzdam. :D

P.s. Inak ste sa riadne rozbehli obaja. :)) A dobru chut lebo idem prave obedovat. :))