...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....
KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
Dimenzie časť.6
Este dnes posledné ten koho to zaujíma by asi nezaspal....
To čo napîšem tiež asi nebude na pokojný spánok,ale ďalšie časti budú už len na báze duch rozvoja bez strašenia.
Takže človek sa smrti nebál keď mal 12-vláknovú DNA a navyše prahol po rozvoji..
Otupiť zmysli plus vyvolať strach zo smrti.
Najprv napíšem to strašnejșie .Tak ako to tvrdil thovt Tý čo prišli a zotročili ludí na zemi pre prácu mali moc uvezniť dušu človeka tak aby nemohla po smrti opustiť telo a to vytvorením vákua okolo tela a tak duša uviaznutá v hnilobách tela (čo bol mimochodom zdĺhavý proces)musela veľmi dlho zotrvâvať a takto trpieť.Týmto sa do človeka dostala informácia strachu ,strachu zo smrti.
Zároveň gen.úprava mimochodom Alegoricky spravený film matrix.....Vo veła filmoch je skrytá pravda,lebo židia vedia mnoho.......
Ok ď.O.
Dimenzie časť 5.
Spomínajú sa dve paralely ako ,že na jednej strane sme si priali nejaký druh energie kde by sme načerpali rýchlejšie energiu "a mohli sa baviť"
Druhá je tá že prišli sem nadludia a pretože potrebovali aby sme pre nich pracovali tak z nás spravili otrokov.....
K tomu druhému sa ešte vrátime len tu chcem poznamenať ,že v podobnom móde žijeme až dodnes .Práca,jedlo ,spať....znovu dookola.
Vtedy to údajne bolo kôli zlatu ktoré potrebovali na zrkadlenie žiarenia pre zachovamie svojej planéty....dnes tiež zopár bohatých rodín žije nadpomer a mi splácaním úrokov za peniaze ,ktoré nâm požičiavajú teda požičali nam len čísla na displayi.........
Veď celý svet všetky štáty sú zadĺžené a pýtam sa komu?komu dlhujú ?
Ok ideme ďalej to bola len ilustrácia,ak by niekto pochyboval,alebo si myslel,že rozprávka z dobrým koncom.
Na vysvetlenie karmicky......
Tým ,že sme si to želali ,tak sme si to aj pritiahli a prišli oni tým ,že máme slobodnú vôľu bolo to dopustené .My sme vlastne oni lebo všetci sme jedno .My pôjdene neskôr tam kde sú oni a tak pracujeme pre seba to s tým zlatom .....
Že načo gen.manipulácia stačilo pohrozenie zbraňami "nejakými"a makali by sme.....
Meridián, uisťujem ťa, že tvoje psychické zdravie je v najlepšom poriadku!!! : D Ak zistím, čo i len malú odchýlku, sľubujem, že ťa na ňu upozorním. Stačí??? ; ) Ešte raz ti ďakujem.
Dimenzie časť 4
Veľa z tohto čo tu napíšem by patrilo do témy energia ale keď sa chcem od začiatku dopracovať musím to spomenúť.
Človek nepotreboval jesť lebo žil pránou .
Pôvodná forma prímania energie sa dostávala cez pokožku a endokriným sistémom 7-hormonálnych centier cez nervové vlákna
(kanály ,nády a duchovné centrá čakry)čiže čakry a end.žľazy je ti isté rovnako ako je to potravou cez trávuaci trakt a endokryny systém. Hormóny ,ktoré vznikajú v endok .žlazach riadia a vyživujú cele telo.
Na Prímanie čiste duchovnej energie človek potreboval niekoľko hodín času vystavovať sa slnku......
Cayse hovorí o THOVT -ovi že niekoľko hodín nemohol nič robiť a spomenuté je to aj v knihách od Kerstin simoné cez ktorú hovorí sám THOVT .
Aha kto je THOVT -?Trismegistus -Učiteľ ľudstva ,ktorý dal základ liečiteľstvu,jeho palica v podobe dvoch hadov ako DNA a znak lekárstva sa používa dodnes,kvamtovej fyzike presnejšie náuke o hermetizme podľa Herma trismegista ktorá sa stala základom kabaly (mystického odvetvia )astrológia a postavil niekoľko pyramíd v egypte.
Pri takomto dovysvetlovaní strácam trochu niť......
Dimenzie čast3
Prečo nám to spravili?
Človek nebol hneď od začiatku v hmotnom tele..
Zo začiatku to bolo polohmotné telo.Ale duša chcela poznať svet dávno na zemi boli zvierata a rastliny okúsiť "matériu " je to normále nehnevajme sa na nich na seba....opakom čistého ducha je hmota a v hmote sa manifestuje myšlienka .Spoznávanie sveta a samého seba cez protiklady.
Len veľmi ťažko je pochopiť a ešte ťažšie vysvetliť duchovné veci slovami a aby to dokázal pochopiť človek žijúci len telom nehovoriac...
Preto sa musíme otvoriť srdcom srdcovou čakrou a vnímať svet cez všetky endokrinné žľazy a duchovno a energia božia k nám prechâdza cez šišinku v mozgu.(vyhľadaj na nete.šišnka)',lebo budem používať tento výraz.
Zo začiatku boli telá zviracočlovek až potom vznikol človek v dnešnej podobe.Samozrejme bolo niekoľko rás a niekoľko fázi stvorenia.
"Boží ludia",ktorý chceli rýchlejšie prejsť spoznávaním sa dokonca jedna duša vtelovala do viacero tiel.Toro trvalo tisícky pozemských rokov .
Duše ale uviazli v tele ....
Zo začiatku nepotrebolal človek ani prijímať potravu žil čiste z duchovnej energie.Vystavoval sa slnku ,vode a vzduchu a táto expozícia mu zabezpečovala energiu.Niekoľko hodín denne vystavoval sa prane nevyčerpatelnej energii.
Dimenzie čast.2.
Ludstvo je na zemi niekoľko 100-tis.rokov ale samotné duše majú asi milion rokov od vzniku.
Len Atlantída trvala asi 2x50 tis rokov a zanikla približne 10-tis pred.kr.Preto som napisal 2x50 lebo zánik ciže potopenie prišlo v dvoch vlnách.
Prvý krát 60-tis pr.kr a druhý úplný 10 .....'
Mi sme piate "pokolenie"z tzv.Adam Kadmon.
Mimochodom samotný adam sa inkarnoval viacej krát a sprevádzal nás až do tohto letopočtu .
E.Cayse uvádza asi 32-ci 33 inkarnácii menovite len asi sedem.
Vrátime sa ale späť.Naše DNA bolo geneticky upravené a zmanipulované z 12-vláknovej DNA na dve.Rotácia našeho dna bola týmto pádom otočená opačným smerom.!!!
Na začiatku náš duchovný rast nemal byť tak náročný a komplikovaný.Cez 12-vláknovú Dna by to bolo hračkou.
Dimenzie jedná sa o dimenzie ,ktoré potrebujeme dosiahnuț svojim vedomím(duše) nie ako priestor aj keď v určtých sférach sa prelínajú ....
Prejdem hneď k jadru.neobvikle a v ďalších príspevkoch dovysvetlujem.....
Dimenzii ktoré potrebujeme dosiahnuť aby sme sa dostali k transcendetnosti (všadeprítomnosti jednoty z bohom)je Sedem.
Zvyșovaním vybrácii prechádzame bránami .
Na zemi v hmotnom svete sa snažíme prelomiť pečať piatej dimenzie svojím napredovaním.
Kto dosiahne úroveň piatej dimenzie už sa nemusí inkarnovať na zem ,len ak o to požiada z dôvodu služby luďom.....dobrovolne.
Tretia dimenzia sú nízke entity ,ktoré nemajú prístup k nám pokiaľ ich" nepozveme" (čierna mágia ,nízke myslienky strach)nato slúžia medzidimenzionâlne brâny.(pomenovanie brány môže byť ľudské aby sa chápalo)
Jednoducho nižșie nemôže ísť vyšșie až po dosiahnutí úrovne....
Vyššie ale môže ísť nižšie taký je zâkon.
Nebojte sa napíšem prečo sa treba snažiť aj ako všetko vzniklo len znovu upozorňujem bude to riadne cez až si niekto pomyslí že mi šibe .
Ale takâ je pravda o človeku a len veľmi málo luďí to prijme.!!!!!možno aj nikto .Treba to brať tak ,že keď mám informáciu a len pozorovaním sveta a všetkého okolo mi to môže dâvať zmysel.Časom ...treba byť otvorený
Naozaj ani mne to nešlo pod kožu mnoho rokov .
Keď sa ale stretmete z informáciou z viacero zdrojov a začnete pozorovaním spâjať si veci podľa svojho už prežitého ....dokonca neviem ani koľko z toho môžem napísať .Včera som išiel odoslať príspevok a nedopatrením sa zmazal...
Niektoré knihy boli v nemecku zakázané už aj teraz v nedávnej minulosti ,kedy je demokracia.
Čerpal som.Předpeklí ráje,Bohovia a Apokalypsy,Projekt lidstvo samozrejme E.Cayse a ďalšie....
Omen ok "zamotám sa do toho "
Nebude to nič duchovné skôr zo života....
V pondelok....
Meridián, celkom by ma zaujímal tvoj pohľad na situáciu v tejto téme:
forum.zdravie.sk, ale len ak si nájdeš čas a budeš mať chuť. : )
Omen ok idem na to.
Pár príspevkov o dimenziách..
Bude to trochu cezzzzz lebo najskôr musim vysvetliť prečo a ako .
NEBUDE TO PRE KAŽDÉHO .!!!!!!!
Bude sa jednat o dimenzie ktoré mame dosiahnuť v napredovani ducha ....nue o dimenzie ako pojem paralelných svetov aj ked je to v určitom bode to isté v inom nie.....tak od pondelka dám pár príspevkov.
Budem sa snažiť ľudovo čo najviac vlastnýmo slovami bude to spletitost učenia z knihy mrtvých egypt čiže trismehista trojjediného .
Všetko bude o tom ako som to pochopil ja tak sa teším ....ps bude to husté možno budem za psych.pacienta nevadí chcela si......