KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA

Príspevok v téme: KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
sunnyball13

...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....

Meridian

Omen
Čo sa tyka duch.vyspelosti o sebe nám neprináleží samozrejme tvrdiť ,že ka som na vyššej úrovni ako henten.Povedať to môžrme o inom napr .Tomáš je na vyššej duch.úrovni ako cesta .Aj keď si myslím ,že sú približne na rovnakej lepo im to náramne spolu ladí.
Keby založili orchester môžu dvojhlasne hrať.....

Meridian

Omen ano len vid.mâm dlhé vedenie este som sa ani nepomodlil a už od râna sa snažím.
Tak mozno budúci týždeň.
Je v to trochu na filozofivanie lebo každá náuka ma iný počet ...nie su v rozpore ale ano ok.
Ludmila si ta prečíta neboj priebežne sleduje......

Meridian

Modlenie
Čo to je ? Máme priblížené ešte doplním
Čo som spomenul odkladanie to nižšie znamená spoliehanie sa ako odkladanie na plecia z dôvodu bezmocnosti....
Aj prečo sa modliť že je to vlastne opätovné pozvanie napojenie na centrum ,silu odkiaľ pochádzame.Lebo sme prvom rade duchovnê bytosti,ktoré dostali telo ako prostriedok.
NIE len telo ,ktoré má dušu .Takto to treba vnímať .Moderne povedané telefonujeme domov!!!
Teraz sa asi niekto pousmial a asi nâs napadne má každý správne číslo?alebo vysielame v správnej frekvencii?
Odpoveďou bude viera a láska.
Ak to robíme srdcom sme na správnej ceste.
Každý človek môže mať svoj vlastný systém modlenia.
Práve teraz jedna pani vyhrala 3-tis eur a do rádia vrieska ježiši kriste.To je jej forma modlenia asi .
Nabudúce bude pravdepodobne používať presne tieto isté slovâ na uzdravenie......
Použiješ slová ,ktoré majú moc uzdravovať,vyháňať zlé sily na .....

Omen

Meridián, : ) Vidím, čítam a prajem ti, aby tvoj zástup rástol... Ďakujem krásne a odovzdaj Ľudmile aj ty pozdrav odo mňa. Teší ma, že ste v kontakte. A teším sa aj na ďalšie príspevky od teba. Prečítala som si Diagnostiku karmy (Cayse) a pustila sa do Biblie. To bude nadlho... Potom sa vrátim naspäť k tvojim odporúčaniam.
Ak sa ti bude chcieť a nájdeš si čas, mohol by si, prosím, napísať niečo aj o tých duchovných úrovniach (Bohatier), bo ja o tom viem veľké F! : D Vďaka.

Meridian

Madea7
Včera som rozprával o modlení tak skúsim .
Je to veľmi svätá vec a ak by som sa necítil o tom napísať nespravil by som to tak mi bože pomáhaj !
Modlenie je špecifická vec a na jednej strane veľmi jednoduchá ,ale taktiež (špecifická) zložitá.
Modlenie zahrňuje hneď niekoľko aspektov.
Posby za niečo ,napojenia na duchovno, pozvanie vyších síl aby pôsobili v našej dimenzii.Môže to byť forma odkladania problému alebo posťažovania v stave beznádeje ,ktorâ prechádza do rozprávania sa zo svätosťou.(väčšinou bohom,alebo bytosťami z vyšších sfér anjeli atď)
Dá sa to pripodobniť rôzne niekto tomu hovorí aj meditâcia,ale meditácia je už skôr načerpávanie energie .Meditácia môže byť aj pokračovaním podlenia.(pokročilé štádium)
Pred narodením je dušička spojená z vedomím boha a postupne po narodení stráca schopnosť spojenia .Čím viac je obklopená materiálnom tým viac stráca spojenie zo svetom predchádzajúcim duchovným.Dieťa si môže pamätať aj predošlý život ale neskôr čím viac sa zaujíma o vedomie tohoto sveta zabúda.Zabúdanie je úzko spåté z odpúšťaním.....
Počas spánku presnejšie počas zmeneného stavu vedomia navštevujeme miesta minulé aj budúce lebo v duchovnom svete neplinie čas tak ako v našom.....Najčastejšie minulé lebo tam sú naše pevné vazby ale aj preto lebo minulosťou budujeme našu budúcnosť.Všetko z vedomia duše sa dostáva do podvedimia tela ,lebo podvedomie po smrti sa stáva vedomím na onom svete...
Kde sme sa to vlastne chceli dopracovať?
Riadne som odbočil ale nejako premostím v budúcom príspevku......

Omen

Bohatier, nebola to hlúposť. V žiadnom prípade! Neskutočne charizmatická lekárka, a to ako to podala, to bol naozaj výkon hodný Oscara. A nielen herecký výkon, ona si to všetko pripravovala sama a podala to takým spôsobom, že to každý dokázal pochopiť. Bolo to 2 v jednom: človek sa naučil nové veci a aj sa pritom zabavil.
Tak vieš, každý má iné zážitky a všetky môžu byť pravdivé. Síce sme ľudia, ale nie sme na rovnakej úrovni mentálnej, duchovnej, duševnej. Líšime sa aj v iných oblastiach: pohlavie, vek...

O tých duchovných úrovniach neviem takmer nič, to by ti/mne najskôr vysvetlil Meridián. Ja poznám len "životnú, kultúrnu, vzdelanostnú..." a snažím sa tú svoju nestratiť. : ) Na regrese som nebola, ale tuším čím a kým som v minulosti bola (3 životy). Ono je dobré, ak človek ten MOZOG má a keď ho už má, aby ho aj používal a nenechal ho zlenivieť. A úplne najlepšie by bolo, aby používal ľavú aj pravú hemisféru. U teba ktorá prevláda?
Prečítam si a ozvem sa. : )

Omen

Meridián, nepíšeš si sám so sebou, ani sám pre seba. Ide ti karta, aj pôjde. Čítam ťa a čítajú ťa aj iní. A nielen v tejto téme. Niektorí už nabrali odvahu a začali sa ozývať, a že ich nie je málo. : ) Iste sa nájdu aj takí, ktorí čítajú tvoje príspevky bez spätnej reakcie. Núti ich to premýšľať nad tvojimi slovami, začínajú chápať, nachádzať riešenia a v konečnom dôsledku im to pomáha. Tak len píš, píš, píš... Ak máš čas, energiu, chuť. Má to zmysel. Ty máš v tejto oblasti neskutočný rozhľad a vedomosti.

Omen

Bohatier, nie si v tom sám, ako vidíš, aj ja mám v tejto téme resty. Metly mám, ale akosi niet toho, kto by sa jej chytil a aj jednu naštartoval. Keď už nie metly, tak aspoň moju hlavu. : )

Ja viem, ja viem... Vy bohatieri to máte naozaj ťažké... Stačí, aby sa tu objavil "odvážny, rozhodný a smelý junák" a "akési znamenie, či notebook" si ho okamžite začne spájať s literárnou postavou a je vymaľované! : D
Ak ťa to nebaví, nemusíš to čítať. Nič sa nedeje. Aj mne sa stalo, že som nejaké knihy odložila, k niektorým sa vrátila a niektoré aj zavrhla. A vieš ty, že bol kanonizovaný pravoslávnou cirkvou ako jediný bájny hrdina? ; ) Je to len povesť, a tak to ber aj ty. Kto ti už dnes povie, čo z toho je pravda? To máš ako s rozprávkami, buď ich miluješ a nie je čo riešiť alebo nemiluješ a tiež neriešiš. Len tak si si ten nick nezvolil, bola to intuícia? Ak áno, potom vás niečo spája?!

Ani si nevieš predstaviť, ako sa viem sama na seba naštvať, keď si zmažem príspevok. Neznášam zbytočnú prácu, ten čas a energiu by som mohla vložiť inam.

Ani Irančika nemusíš čítať, to bolo na ilustráciu, že aj takéto veci sa dejú a sú skutočné. Tie miesta, čo spomínaš, tak tam je kumulovaná negatívna energia a citlivý jedinci ju dokážu vycítiť. Pre mňa je takýmto miestom nemocnica. To už radšej sa poprechádzam po cintoríne.

Medea7

Dobre posli Meridián k Bohu len rozprávam, vždy sa ho pýtam ak je človek v nešťastí ako sa môžeš na to pozerať?