...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....
KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
A Meridián ma pravdu človek asi vždy potrebuje niekoho kto ho bude viesť, lebo život je taky ze vlastne celý život sa učí. Co je po smrti neviem, ja mam takú predstavu že to je asi tak ze sa ma budú pýtať že čo si tam na Zemi robila. Otázne je ci mame dušu alebo nie.
Bohatier vieš čo je to trochu ťažšie na moju hlavu, spomína sa tam Boh poviem Ti ze v mojom živote keď sa stali nečakane zmeny, vtedy som začala hľadať Boha. Ja viem ze to je asi nemožné ale chcela by som rozumieť jeho mysleniu.
Nepochybne dokáže žena rásť !
Ženy v tejto dobe napredujú ,hlavne preto lebo boli 2000 rokov utláčané a podceňované .
Nefilozofuj o tom že bez muža sa zaobíde !!!!!
m silne pochybujem. Vidím všade naokolo, že žena dokáže prekvitať a rásť aj bez muža. Aj duchovne a duševne. Bol by to síce ideálny stav - jing a jang. Ale bez neho sa obíde. Kdežto muž je bez ženy stratený, ba dokonca nielenže nenapreduje ale často bez ženy cúva späť...
Meridian to je pekné
Ale myslim, ze aj zena bez muza (Shivu) je stratena a muz je pre nu mostom k rastu.
To bolo pekne Meridian.
Ženy v živote muža.
Prvý na svete bol muž.Duša je bezpohlavná samozrejme ,ale spoznávanie sveta začalo v materiálnom svete prostredníctvom muža.
Potom boh stvoril na požiadanie adama evu ako spoločníčku pre adama.Takže žena bola danâ mužovi ako spoločníčka na ceste k bohu.Vo vesmíre je mužský princíp tvorový buduje tvorí....
Žena je zasa iný princíp samozrejme ako matka ako zâklad .Žena vytvára prostredie lásky pre muža a vytvára mu prostredie civilizuje ho.Muž potrebuje ženu na ceste k bohu Žena vedie muža inșpiruje ho k tvorivosti.Obaja muž aj žena sa stretávajú v strede bytia a spolu putujú k bohu.Je to stretâvanie protikladov.Muž ktorý sa stráni ženy duchovne pomalšie napreduje.Muži si ani neuvedomujú akú dostali ťažnú silu k svojmu rastu.Sám muž na svete je stratený .Žena je mostom k rastu.
Bohatier.
Pozrel som ten blog aj prestudoval ostatné .
Celkom to ujde.
V podstate napájanie sa na univerzâlnu myseľ je pre mňa bežná vec.teda chápanie fungovania......
Je to tak ako to opisuje autor.
E.Cayse to vysvetluje v knihe Tajemství lidské mysli tuším pozriem.a ak sa mylim opravím.
Kauzalitu (zakon pričiny a následku)považujem za pravdivú ale nepochopil som či autor sa prikláňa,alebo sa snaží,len dať priestor vlastnému názoru,lebo zozačiatku som súhlasil z podstatou jeho úvahy ale ku koncu sa mi zdal už nejaký mimo......asi schiza.
O tejto "chorobe"sa tiež dá polemizovať a môj názor je že schiz.....je našimi lekarmi nepochopená a jedná sa o stav keď je človek medzi dvomi či viacerími svetmi ale nevie to rozlísiť .........
Bohatier
Veď prezraď luďom ,že všetko myslíš vážne .
A aj keď to zaobaluješ napr. vtipom je to preto aby si chránil ich ješitnosť a niekedy seba.
O drakoch neviem skoro nič.To čo znamená pre človeka anjel to je vo svete zvierat drak.Čiže draci plnia funkciu anjelov v zvieracej ríši..
Niektorých ludí tiahne viacej ku zvieratám ako k ľudom ,tak aj stretnutie z drakmi môže plniť funkciu anjelov.......
Ja osobne davam prednosť anjelom.Tá komunokácia tej pani mi pripomína ako keď niekto opisuje farebne že videl anjela alebo bol v klinickej smrti ............a .....a ....nič to vo mne nevyvolalo
Zjavne sú nejaký draci aj ked mi si ich vybavujeme po svojom .Mna nejako nelákajú .