KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA

Príspevok v téme: KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
sunnyball13

...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....

Medea7

Alebo chcem odolať cigaretam lenže som na invalidnom často sa nudím a teraz co, byt upracem za hodinu a potom čo. Na šport nemám silu, a tiež sa nechcem ničiť. Fuuu je ťažký ten život aspoň pre mňa. No nechávam to už len na Boha že čo ďalej so mnou. Ale modlím sa aj za to aby si ľudia medzi sebou nerobili zle. Lebo zle veci to ja proste nedokážem pochopiť.

Medea7

Áno Meridián modlím sa veľa aj za svoje hriechy aj za ľudí, ktorí potrebujú pomoc. Ale cesta k Bohu je ťažká. Keby mi aspoň povedal máš to preto také ťažké lebo to a to. Ja som chcela byť dobrá. Vies ale rozumieť Bohu to je ťažké.

Meridian

Omen samozrejme amen tam má byť ,ale to som nemyslel .počul som aj spojenie Hovorím to amen! ....znamená toto: hovorím to nech sa tak stane !
Akože prizvukuješ preto to hovorím ,Aby sa tak stalo alebo niečo podobne...
Prehodil som: jako na nebi tak na zemi.
Po sk:Ako na nebesiach tak aj na zemi :
Vždy je najskôr v duchovnom až potom sa to premietne do hmotného sveta preto najskôr v nebi ......Ako bolo napočiatku nech je I teraz je zaujímavé ako prizvukujeme(žiadame)aby bolo tak ako na počiatku to len podtrhuje ,že sa chceme vrátiť tam odkiaľ sme prišli.
Často v duchu rozjímam nad otčenášom aby som cítil aj jeho zvukovú vybračnú silu ....
V podstate tak by sa mala vnímať každá modlitba meditačne .Je možné si poskladať aj svoju vpastnú taká čo vyadruje naše vnútro našeho ducha....
Jedna príhoda malého chlapca,ktorý sa nevedel modliť ,ale mal veľkú túžbu a potrebu spojenia z bohom opakoval abecedu ...abcdefghchij.....atď
Neskôr vysvetlil že nevie sa modliť ale verí ,že boh vie čo mu chce povedať a poskladá si z abecedy modlitbu ......to je príklad pokory a kde je pokora nastupuje viera a nádej.

Bohatier

Ach Omen! Som tu stale len neni vole a casu tolko teraz! A z tohoto veru nedobry pocit mam! Zahradka mi uz doslova burinou zarasta! Zemiaky neokopane! Hadicu schovaj! Kvetinky maju radsej ked ich dazdovou vodou polievas (po nej krasne spievaju). S metlou sa zameta a aj na epiktetosa metla mala byt (ovalit si ho nou mala!!!) a zahnat jeho myslienky vtierave od mysle tvojej.
Urcite ti tento citat nieco primomenie (je to od jedneho metloveho bohatiera filozofa z cias davnej antickej civilizacie kde este vladli hodnoty ine) ""Kecy kecy kecy! Kopec kecov a o ničom"" (este tam ale boli dvaja ktori metlili bohatierili a filozofovali) a tiez o nicom. Hadam som to podal. A este pozor na triesky z metly lebo zivot ti zmenit mozu k tazkemu. Hmm ked sa tak zamyslam tie bohatierske mena mam ozaj rad.

Omen

Meridián, aj mne sa páči. Viac ako ten slovenský. Zaujalo ma aj toto, je to logické: " Chléb náš denní dej nám na ZÍTRA". My sa modlíme: "daj nám DNES". Je to amen?! : )

Meridian

Ps:v modlitbe otčenáš mám drobnú chybičku
Keby ju niekto našiel a vedel vysvetliť prečo je to chybička ?
Ak nie .....že mám v paži ,alebo čo otravuje z blbosťami meridian ...
Tak potom niekedy tú "blbosť"vysvetlím .......

Meridian

Deti učíme jednoduchú modlitbu
Anjelíčku strážničku opatruj moju dušičku
Opatruj ju vodne v noci buď mi vždy na pomoci!
Takto a podobne sa môžeme prihovárať svojim strážnym anjelom a máme ich hneď niekoľko.

Väčšinou ich vedome nevnímame ,ale sú tu !
Ludia ich zaregistrujú často po nejakej zázračnej udalosti akou môže byť moment precitnutia napr .na prechode pre chodcov,keď sa rúti auto ,alebo šťastné vyhnutie sa situácii ,ktorâ mohla mať fatálne následky....
Keď sa zamyslíme nad niektorými situâciami v našom živote naozaj tam môžeme jasne spozorovať ,že pri nás asi musel stáť strážny anjel
Preto je dobré sa k nemu prihovárať,počúvať ho a ďakovať mu za všetko kedy pri nás stâl!

Strážny anjel môže byť duchovnâ bytosť,ktorá si väčšinou vyberá dušu človeka (niekoľkých ľudí)podľa vybrácii ktoré ich k sebe ťahajú.
Funguje to tak ,že ak sme v pokoji v kľude alebo počujeme vnuknute nechoď tam ,alebo spomaľ pred tou zákrutou.....toto sú signâly ,ktoré si často neuvedomujeme.Ak však počúvame svoje podvedomie,ktoré zase počuje alebo cíti samozrejme telepaticky strážneho anjela môžeme sa vyhnúť mnohým napr úrazom ,alebo nešťastiam. (lebo náhody niesu)Lebo ak sme uvedomelý a vieme si vyvodiť zo situácie,ktorâ mohla nastať ponaučenie.....nieje potrebné ,aby na nás spadol povedzme regál....stačí ak nám životná situácia len naznačí ,aby sme spomalili.zastavili sa prehodnotili!!!!!!!
Áno anjel môže mať aj huncúcke sklony a nahovárať nás na rôzne neškodné lapajstvá....
Rovnako ako mi mâme svoju povahu tak aj anjel má dalo by sa povedať povahu lebo mi máme presne rovnakého lapaja vedľa seba akým sme mi podła zákonu rezonancie rovnaké priťahuje zase len rovnaké ...príjemný sviatok práce
A počúvajme svojich anjelov......

Meridian

Otče náš,který si v nebesích
Buď svaté méno tvé
Přiď království tvé
Staň se vůle tvá
Jak na zemi tak I na nebi
Chléb náš denní dej nám na zítra
A odpusť nám naše viny jako I mi odpouštíme
Těm ,který se provinili proti nám
A nevydej nás v pokušení ,ale zbav nás od zlého
A veď nás v dobách pokušení zmatu a potíří veď nás po cestách spravedlnosti,pro dobro a slávu tvojho jména.
Tato ceska verzia sa mi velmi paci.

Meridian

Ježiš nám povedal modlite sa takto
A dal nám" otče náš "
Samozrejme máme ho preložený hlavne v hebrejčine sa spieva a pravdepodobne ho hovoril aj v hovorovej aramejčine .
Pôvodne ho vravel učeníkom v dvoch fázach druhá bola až krátko pred ukrižovaním.
Ja sa modlím klasický roháčkov skovenský,ktorý je upravený papezom františkom z pôvodného
Neuveď nás do pokušenia na
Nedovoľ nám podlahnúť pokušeniu
Pokladám to za správne lebo skúšaný máme byť ale ak prosíme aby nás podržal v dobâch pokušení (český)skúškach(nedovolil podlahnut pokušeniu.slov.
Takže modlitba na všetko a za "všetko otčenáš"

Omen

Meridián, to bolo dobré! : D Posúvam sa zhora dole...

Mala som na mysli toto:
"Dost by ma aj zaujimalo ze na akej duchovnej urovni sa vtedy nachadzala (ze jej toto bolo umoznene) lebo niekto tu na fore pisal ze bol na regrese (myslim ze mal nick "Priest") a myslim ze pisal ze on sa nachdza niekde na okolo 8/10 duch ur a myslim ze aj vravel ze nato treba mat minimalne 6 (aby take nieco bolo umoznene)." Ak si dobre spomínam, tak si sa mu tam vyjadril v tom zmysle, že nemôže byť na úrovni "6", že by už necítil bolesť...