Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA

Príspevok v téme: KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
sunnyball13

...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....

Bohatier

Omen, co povies na tento vyrok? Michel De Nostredame (udajne rad vtipkoval) ale toto v akom kontexte vyriekol!? Cirkev ho okamzite z kacirstva obvinila (mal stastie ze uz nebola doba az taka doba TEMNA). Udajne muz ktory bronzovu sochu panny Marie odlieval mu "Michel De Nostredame" povedal - ze odlieva Certovu sochu (a myslim si ze zly urcite nebol). :)) A myslim ze Michel neskoncil v ohni len preto ze jeho PSI pritahovalo ludi ktori vladli tiez silou a strachom! Proste iste "PSI" (svetlo) ktore vyzaruju citlivejsi ludia (pritahuje ludi ktori ho nemaju (sposobuje to ludom so psi utrpenie) a vyhladavaju ho aj bytosti ktore chcu nezistne pomahat!?

Morino95

Hypotéky, úvery na bývanie, pôžicky na autá, realizácia Vašich projektov atd.

Od 5000€ do 800 000€

Rôzne druhy úverov pre všetkých, a to aj bez pravidelného príjmu.

e-mail:olinefinancing@gmail.com

Bohatier

Meridian, aj Kelti ich spominaju (drakov) ako inteligentne bytosti ktore zasvetenym ludom pomahali pri ich duchovnom vyvoji (bavime sa o astrale). Mrkni napr. tento blog. angelarium.wordpress.com

Medea7

Meridián to konanie som myslela v inom zmysle. Ja nikomu nič nerobím, bud upratujem, nakupujem alebo hudbu počúvam.

Medea7

Meridián ako ešte tak ze duša sa chce vyvíjať, nemusím všetko vedieť ale pochopiť životnú cestu ale v rozumovych funkciách proste je skrat. No nič musím sa nejako inak učiť. Tak zatiaľ maj sa.

Medea7

Ďakujem si múdry, prajem Ti ze možno sa raz vypracujes tak ze budeš možno niekde chodiť prednášať. Máš pravdu pre nás rozum sú proste niektoré veci nepochopiteľné. Lenze môj problém je ze ta schiza mi vzala komunikačné znalosti a teda stávajú sa mi veci kedy sa neviem brániť. Vies ako ma to hnevá a ja nechcem vulgárne vystupovať ja chcem proste osobe ktorá má pod pichne dat takú odpoveď aby nad sebou po rozmýšľala. Ale inak mam rada ľudí. Zatiaľ toľko drz sa a všetko dobre, nech sa Ti darí.

Meridian

Madea7 ďakujem ti veľmi pekne.
Úprimne si vážim tvoj záujem a spätnú väzbu.
Všetko čo si odomňa prečítaš aj keď sa s tým na prvý krát nestotožníš úplne ....nabudúce to nebude Také cudzie a prijíme sa to ľahšie.
Tiež som v tomto živote krútil hlavou nad niektorými priam rozprávkovými story ,ale niektoré veci sa nedajú vysvetliť našim chápaním .Sme obmedzený Rozumom a ten nám nedovolí chápať naplno duchovné veci...
Ďakujem za podporu a posielam ti mnoho energie do života a lásky meridián....

Medea7

Meridián ešte Ti chcem povedať ze verím na karmu, verím aj v to ze všetko má niekde svoju príčinu, len sa hnevám že nemám samostatnosť a furt odkázaná na niekoho. Niečo mi bolo do vienka dane, niečo sa mi vzalo. Neviem možno raz nájdem odpoveď. Zatiaľ sa drz a všetko dobre.