Divoka minulost

Príspevok v téme: Divoka minulost
bzuco4

Potreboval by som poradit, ci skor pocut nazor inych ludi. Mam priatelku, s ktorou som asi 1,5 roka. Pracujem v zahranici, zoznamili sme sa na slovensku a najprv sme si asi 5 mesiacov pisali a postupne to zaclo byt aj citove. Ked sme sa 3. krat stretli, tak som uz u nej prespal a zacali sme si vztah. Navstevovali sme sa cca kazdy druhy mesiac, aj ked to nie je klasicky vztah, vznikla medzi nami laska a teraz sa uz idem vracat na Slovensko, aby sme mohli byt spolu. Lubim ju a citim, ze aj ona lubi mna. Kde je problem? Este pred tym, ako sme sa naozaj zblizili, mi spominala, ze mala divoke obdobie. Zazila par sklamani s muzmi a si povedala, ze preco si aj ona neuzije. Mala obdobie par rokov, kedy mavala sex s chlapmi, ktorych poriadne nepoznala, s niektorymi viac krat. A ze ich aj striedala, ze nemala len jedneho. Nebolo ich ale prilis vela. Vraj bez sexu sa to niekedy nedalo vydrzat. Zo zaciatku ju to aj bavilo, no potom ze sa necitila po sexe s nimi stastna. Nasla si teda jedneho a s tym to tahala asi 2 roky, ale tiez ju to nenaplnalo stastim a kedze vedela, ze tam ide len o sex, skoncila s tym. To bolo par mesiacov pred nasim zoznamenim. Ja som jej prvy normalny vztah. Zo zaciatku som to neriesil, neskor sa mi v have zacali vynarat pochybnosti. Viem, ze to je minulost a nezmenim ju, ale mna to zaujima, lebo sa k tomu moze vratit. Prednedavnom som sa od nej dozvedel, ze tesne pred tym, ako sme sa zblizi, mala od 2 byvalych milencov navrhy. Jednemu povedala, ze uz nechce stretko len koli uzitiu. Druhemu tiez, no potom mu napisala, ze ked bude potrebovat, ci pride. Dohodli sa uz aj na dni, ale ze sa vraj nakoniec nestretli.
Obavam sa, ze casom jej to moze zacat chybat, ze mala roznych milencov a bude chciet zmenu. Teraz nam to klape aj v posteli aj mimo. Ja som skor vztahovy typ, nemam rad sex bez lasky, preto mi to je tazsie pochopit. Mal som aj ja taky sex, ale iba 2 krat a bolo to v stave opilosti, ked som nerozmyslal triezvo. Ona to vsak urobila s chladnu hlavou. Sice vravi, ze sa za to hanbi a lutuje to, ale na druhej strane, keby sme sa nezoznamili, zas by do toho spadla. Je to osoba, do ktorej by ste to urcite nepovedali. Mrzi ma, ze sa takto rozdavala, aj ked sa snazim chapat ju. Sex potrebuje, vraj bola bez neho nervozna a ked si to sama robila, tak jej to nestacilo. Chodi aj do kostola, skusala sa aj modlit a nepomahalo to. Preto sa obavam, ze to raz na nu pride a bude zas vyhladavat milencov. Aj ked tvrdi, ze ak jej na niekom zalezalo, tak nepodvadzala.
Muzov by som sa chcel spytat, ci maju nejaku podobnu skusenost a ako to riesili a dopadlo. Zeny nech mi skusia povedat svoj nazor na to, vysvetlit to konanie. Aj ked viem, ze kazdy sme iny a kazdy ten sex potrebuje inac. Ja ho tiez zboznujem, ale sex bez lasky pre mna nie je a preto som ho nikdy nevyhladaval. Asi takych uz dnes nie je vela. Snazim sa to pochopit, ale je to tazke a budem vdacny za kazdy nazor

bronicka

..bzuco uvidis ako to bude casom ako to budes brat..ako sa budes citit..ja ti poviem asi tolko, ze ked nie je dovera tak vztah nema zmysel..

bzuco4

Vydiskutoval som si to s nou a pokrcujeme dalej. Nie som so vetkym este zmiereny, ale je to na dobrej ceste. Akurat ta dovera je trosku nizsia. Ale to je n dlhe vysvetlovanie :)

Meridian

Mirec ďakujem : určite vyhľadám keď to bude vonku a prečítam.Želám mnoho inšpirácii k tvojim prednáškam .neodpovedaj beriem to ako ok.

jshjsdncc

Nemec40

a to si ako na to prisiel, to som nikdy nenapisala :D z toho co pises mam vydedukovat ze podla teba je najlepsia, najmoralnejsia a nejuzastnejsia ta ktora nemala nikoho, len jedneho jedineho, idealne perlu nemca40? ked je taka uzasna chod sa venovat svojmu pokladu :D koho to zaujima co si precestoval, co to ma spolocne s danou temou? dobrym chlapom nie si len preto, ze si to o sebe myslis, musis sa takym narodit, alebo sa k tomu dopracovat a niekedy aj chybami :D a k dobremu chlapovi podla mna odsudzovania, vkladanie do ust veci co nepovedali, vychvalovanie sa cestovanim a povysovanie sa nad ostatnych nepatri :D

Nemec40

Myslis, ze najlepsia zena v posteli je ta, ktora mala co najviac chlapov a len ona a ziadna ina vie najlepsie sulozit? Nemam 20. Nie som naivny Janko. Precestoval som cely svet. Mal x prilezitosti. Vzdy som si vyberal perly. Teraz mam poklad. Nepotrebujem spinave diery na zasun. Take mi nikdy nedaju ani v posteli co moj poklad. Nevies o com to je. Nie je to v diere. Takou zenou sa nestanes. Takou sa musis narodit.

jshjsdncc

Nemec40
ano vsetci by nezastrcili, stale verim tomu, ze je par ojedinelych exemplarov ktori by to neurobili, lebo ich to nelaka su fer , zvysny bud zastrcia a ked nie, tak preto, ze nemaju kam, lebo ich ziadna nechce :D to je kruta realita a vacsinou ti co sa buchaju do hrude ze by to nespravili by pobezali medzi prvymi :P