KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA

Príspevok v téme: KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
sunnyball13

...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....

Medea7

Dobre Meridián niečomu rozumiem niečomu nie. Tu duchovnú problematiku by som zo svojho života chcela už odstrániť. A proste ne starať sa do toho. A nájsť si niečo čo by ma bavilo. Napríklad mam sen mat kona a starať sa o neho alebo pestovať kvety.

Meridian

Božeeeeeé ako to jeeeé ?
Madee som pekne na tanieri priniesol a vysvetlil ,ale mâm dojem že to nechápe ,ale aj keby ano ako k tomu prídu ostatný,ktorý sa dostali k tebe cez dodržiavanie odporučení ,ktoré si im dal?
Neboooooój Meridiaaaaaán aj ona si bude musieť prejť svoju cestuuuuuú.
Ďakujeeeeeeém a prepáč na chvíłu som zapochyboval nad genialitou tvojho plánu.
Ja viem meridiáaaaaán tam z dola zo zeme sa zdajú niektoré veci nelogické ale keď prídete sem bude vám to dávať zmysel tak zatiaľ sa maj a pokračuj.......

Medea7

Véd to Meridián duša nech vyzreje na takú úroveň aby som už nemusela dostávať telo, lebo s telom to sú len problémy a potom sú tu iste skúšky, ktoré Ti život dáva a teraz porad si. Lenze vieš Meridián druhá vec je ze keď chodím autom vidím veľké množstvo ľudí a žeby sa to akože každý reinkarnoval.

Meridian

Každá duša prechádza procesom zrenia podobne ako keď sa kvasí víno.
Niekedy sa nedá piť lebo už to nieje burčák či rampáš a do vína ešte ďaleko.
Všetko chce svoj čas a potrebné sú pre zrenie aj tvoje vnútorné boje to je ako kvasenie vína.
Vnútorné boje robia poriadok v duši ako keď mama vyhádže skyňu aby mohla uložiť veci potrebné naspäť to čo t je malé ide nabok a robíme aj inventuru čo treba dokúpiť,keď sa zhorsí počasie.Keď sa vyberajú všetky veci potrebné aj nepotrebné a je neporiadok tiež má človek tendenciu zdupkať ...ale keď to roztriediš poupratuješ môžeš sa rozhodnúť čo ďalej.

Meridian

Ano pravdepodobne je viacero "svetov"
Kde bytosti prebývajú ,ale nie takto ako my.
Obávam sa,ale ,že to nefunguje tak že stadeto odídeme a potom je ti už hej .
Aj tam bytosti plnia úlohu- boží zámer a tiež sú pravdepodobne aj také ,ktoré sú nespokojné.
Niekedy sem príde duša z druhého konca vesmíru a nevie si zvyknúť vpratať sa do kože ...proste rezonančne nekorešponduje zo zemou...
Ale to neznamena ,ze si tu omylom .Nerâd by som moc filozofoval v tomto smere.Každy človek by mal kvitnúť tam kde je zasadený.
Niekto ss inkarnuje na slovensko,lebo predtým bol v Tibete naučil sa veľa vecii bla bla a aby sa preverili jeho znalosti on sám si vybral cestu ,že sa narodí do priemernej rodiny bude mať nejaký handicap bla bla .zaumienil si aplikovať čo sa naučil má žiť vychovávať deti bežné skúšky.ALLLE on nesppkojný cíti potrebu a nejak ho to ťahá niekde do himaláii a tak vezme nohy na plecia zaklope na brâny tibetu a začne sa modliť až so smrti!!!!!!Ty kokso veď on síce žil život svätca ,ale minul sa zámeru s ktorým išiel na svet.....
Podobne ty ja mnohý si vyberáme ,alebo sú nám pridelené skúšky a po prvej či xtom nezdare vyhľadáme psychiatra a nadopujeme sa liekmi len aby sme to volajak vydržali do tej smrti........potom bude lepšie! HOUBELES bude lepšie všetko v živote treba robiť čo najlepšie vieme ak to aj nebude ......tak vieme,že sme to robili čo naj...,ale netreba ani viac ako najlepšie ,len najlepšie......

Medea7

Hľadám také niečo kde nie sú choroby, pozitkarstvo, zloba, preklínania, oddavaniu sa potrebám tela. No pre mňa je to tu strašne, takže nerada by som sem opätovne zavítala. Ale vieš snívam o krajskom Svete lebo som furt doma, nikde nechodím a v ľuďoch som sa sklamala.

Medea7

Meridián ale kto o nás rozhodne ci sa mame reinkarnovat? Mne sa sem už nechce chodiť, musí predsa existovať aj iná dimenzia, kde to proste funguje inak. Alebo sa mýlim?

Meridian

Madea7
Keby som aspoň vedela začo to mám.
To je rozmýšľanie nás ludí .
Niekedy človek aj vie a aj tak to nerieši ...
Čiže vedieť a vedieť z uvedomenia su dve veci.Toto teraz nieje na teba ani to neber ako reakciu na tvoje fajčenie.
Čo z toho že vieme!!!!hovno...
Niektorý ludia vedia ,alebo si asppň myslia,vnútorne to mám za to asi..aj tak je to pre nich mâlo.
Napravenie musí prísť zvnútra aby duša rástla lebo príklad..Teraz ti v regrese víjde na javo že si niečo......ty to budeš do konca života dodržiavať nehrešiť aby si sa toho akože zbavila ale v tom ďalšom zivote zase nebudes vedieť prečo máš napr astmu ...ciže v predchádzajúcom si nefaj%ila len z donútenia matky alebo niekoho ....ale keď dva krát alebo niekto aj päť krát trpí za niečo dookola potom už sama odseba nebudeš fajčiť to mi ver!
Podobne štyridsať ročný starý mládenec drží sa akotak pokiaľ žije jeho matka ,tá keď zomrie a on sa zopsuje tetky povedia on taký nebol !pokiaľ žila jeho mama co sa tak zmenil!
Teta vždy taký bol,len sa bál mami a tak poslúchal...
Teraz spraví zopár zlých rozhodnutí aby sa prejavilo aby vyšlo napovrch .......a potom príde jeho žatva ..či sa poučí je na ňom musí sám od seba vedieť a hlavne chcieť nieže preto si sa narodil ako gay lebo v minulom živote si páchal násilnosti na ženách....myslís že by veril?

Medea7

To fakt ale písali ze sa tým v mozgu tvoria nejaké hormóny šťastia ja mam rada pohyb. Neviem proste sa chcem už niekam pohnúť. Ako normálne záujmy mat. Mne ten môj život ale to ne plačem ale pripadá tak ze všetci sú v pohybe len ja stojím.