KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA

Príspevok v téme: KEĎ SMRŤ NEPRICHÁDZA
sunnyball13

...chcel by som sa opýtať, aké znamenie môže vidieť človek z duchovného hľadiska v takejto veci....moja mama má od svojich 25 rokov psych.problémy.....lekári jej dali jej chorobe rôzne nálepky...mama sa pokúšala už viac krát zomrieť...najskôr keď mala 30r skočila hlavou do studne...povedala že je niečo vyhodilo hore a nedovolilo sa jej utopiť....cca 45r išla do lesa a chcela sa obesiť....aj si zaviazala okolo krku ale , povedala že sa jej to nedalo, že sa jej to rozviazalo....59r zjedla cca 70 tabliet leponexu večer, otec ju našiel ráno...už vyzerla kadejako, ale urobili jej výplach a zachránili ju....niečo sa pri tom ale nepodarilo....a o cca 2 týždne...mala masívne krvácanie do brucha , že je praskol vred pri dvanástorníku, následný problém s Pankrácom.....lekár povedal pripravte sa na najhoršie....bol dať aj kňaz záverečné pomazanie...už fakt vyzeralo, že zomrie, prekonala to....mesiac nevedela rozprávať, 3 mesiace chodiť....v 60r keď prišla domov...po čase sa pokúsila vyskočiť z okna...bola na rímse cca 0.5h...nik nebol doma...prišli policajti...a dáko ju prehovorili....teraz má 62 r...je v dome sociálnych služieb....je trochu lepšie, aj keď ona vidí všetko negatívne a praje si len smrť....vydrží sa prechádzať cca hodinu von...čo myslíte?...čo ju akoby drží na tomto svete?...vyzerá akoby mala ešte niečo urobiť, vykonať.....

Medea7

Meridián chcem Ta pochváliť ako nás to tu pekne učíš. Myslím to v dobrom. Vies, ale čo je u mňa na prvom mieste, že keď budem na konci svojej životnej cesty aby som nelutovala svoje konanie, preto aj ja sa chcem vyvíjať.

Bohatier

Pag, ked uz si otazku polozil myslim ze si vravel ze mas nieco cez 7 vedomi (nebudem prezradzat) a mozem Ti kludne odpovedat ze je naozaj otazne ze (aka je a skade ta energia sa taha!). V podstate si kladiem tuto otazku stale (zial len z pohladu mojej jednoduchej ludskej mysle). Mozno ma Borgska kralovna uz aj mna vo svojej velkej moci (ako naznacujes)! A dakujem Ti Pag ze sa omna strachujes! (mozno na tie najzrelsie najsladsie najvrchenejsie ceresne spolu este pojdeme lebo niekoho jednoducheho na odpilenie konara a niekoho s intelektom aspon 156 bodikov potrebujem aby mi ukazal ktory konar to mam vlastne odrezat). :))

Bohatier

Oprava forum.zdravie.sk

Omen, ja tie informacie v knihach beriem skor relativne (no ano niektore veci naozaj funguju) ale je tu stale clona za ktoru nikto nevidi. :)) Proste aj priama skusenost je podla mna subiektivna (citala si Heich). :P :)) Proste vo vsetkom je nase zafarbenie a potom nieco z eteru (nevieme ale z akeho s istotou posudit). :D Ale i tak mam filozofie rad :D a pocuvam moj vnutorny hlas (v podstate ma tlaci do zivota mimo tuto sialenu spolocnu kramu ktoru teraz ludia nevedome pachaju). Staci len pofilozofovat co vsetko moholi Shiva a Parvati s oslikom konat (teraz si predstav cele univerzum a nas ako bakterie). :P "Pani hodna oskra" som skor myslel na dobreho a zleho policajtra (to co popisovala o napojeni na iste nekonecno sa ludom naozaj stava v stave nejakom). :)) A vlastne aj to druhe.:P Zaujimal by ma v tomto pripade pohlad z Moslimskeho sveta (ci tam bude tiez dobry a zly policajt). V podstate Svetly Islam a jeho duchovny podla mna bezne zazivaju to co opisuje Pani hodna oskara (a radim ho daleko pred krestanstvo). Teraz uz len zistit ako by to videli veriaci moslimovia v ciernu verziu. Inak duchovne je podla mna krestanstvo len o dielocek na tom lepsie ako cierna verzia islamu (Tomas radsej neveriaceho Tomasa apokryfy vyhladaj a precitaj!). Kludne mozes nieco napisat.:))

Pozeram ze Bibliu citas tak len ze som nahodou cital ze precitanie si tej knihy dokaze cloveka tiez zhypnotizovat. :)) To je len dalsi pohlad niekoho (a uvidime ci budes rovnaka Omen o mesiac ked ju docitas). :P :D
Skus si dat o prestavke filozofiu niekoho kto sa zacina prebudzat (ale opat jeho pohlad do urciteho stupna).

Miro Ziarislav Svicky - Navrat Slovenov (mozes ako relax od Biblie). Aj Meridian ak to uz necital.

Ak sa k tebe tato sprava nedostane tak to nikomu nevadi ze ta na Bibliu upozornujem. :D Ked uz ste to s Meridianom nacali tak ked som napisal nieco dlhe pre slecnu "v kvete" tak sa mi dva krat zmazala sprava a na treti krat vypol pc (ten sa mi vypne normalne ked iba ja chcem). :D Potom som to uz radsej nechal tak. :D

Bohatier

Omen, "ja viem o tom F". Ak by som vymyslel niekedy ja nejaku duchovnu tabulku tak by som ju aspon odstupnoval velkym mnozstvom desatinnych cisiel (proste aby zmysel davala nie nacrtok ako je). :D Hadam to tam niekto hore pocul. :D Ak chces mozeme skusit zacat obaja mysliet na rovnake a uvidime ci nieco pride z eteru!?

Vies Omen stupen hypnozy pod ktorou je tento svet (dava iste opatrne otazky) ak chces si ju skus niekedy polozit. :)) Vela citlivcov napr. uz aj Pag nas upozornuju ze na citlivejsich ludi cihaju rozne vyspelejsie paraziticke bytosti ktore mozu z teba nacerpat. :P Napr. "Bytosti vyssich dimenzi su velmi zlozite. Tie manupulativne casto striehnu na senzibilnich jedincov schopnych vidiet za clonu kde sa predstavuju ako bytosti laskave a su to majstri klamu. V dnesnom duchovno svete existuje hnutie falosnej laskty a svetla ktore je zcela zmanipulovane a ovladane zlymi bytostami tejto kategorie" (ber to len ako jeden z uhlov pohladu od myslim Zezulka?) isto uz neviem. Ak si spominas som vam tu davnejsie posunul pohlad na "Wolfika" ktory bol clovek a dokazal.. Si skus dohladat myslim Wolf Messing - Stalinov Jasnovidec (a to bol len clovek!). :)))

Na to citenie bolesti pri 6 duch urovni sa skus opytat "metloveho bohatiera filozofa muzskeho rodu" (ze co si on mysli) lebo on bude niekde hodne blizko 5.40905548741566594514888 (moj skromny odhad amatera :D) tak hadam sa neurazi. :P :)) Ale myslim ze je asi najvyspelejsi clovek s ktorym som v zivote komunikoval (aj som musel zapinat lavu hemisferu aby som spracoval jeho myslienku).

A k tej tvojej otazke ze ktora je umna dominatna (myslim ze spolupracuju) aj ked mam pocit ze lavu by som mohol viacej potrapit. :D Klik "tema" DEPRESIA

Bohatier

Meridian Ty to s metlou riadne vies! Uz sa tu citim uplne bezpecne! :)) Mna hned zaujalo to energeticke multidimenzionalne silove pole (a radsej by som teda bral to klasicke stredoveke upalenie)!! :))) Meridian, a o drakoch si nieco necital? (vraj dokazu skonzumovat nase hmotne a energeticke tela! Dokonca aj Anjelov!). A toho certika je dost tazke odhadnut (lebo niekto mi raz povedal ze (mam sice dve vysoke skoly ale nikdy neviem rozlisit ze kedy vtipkujes alebo ze kedy to naozaj myslis vazne). A ja to pritom myslim uprimne dobre. :))

Meridian

Dimenzie 9
Na začiatku duchovného rastu človek niekedy potrebuje byť v "cirkvi "spolku v združení v komunite......proste ísť spoločne byť vedený.
Nieje dôležité v akej je cirkvi
Dôležité je aký je človek vo svojom vnútri .Ludia niesu schopný ísť na začiatku svojej duchovnej ceste sami tak potrebujú vedenie.Ano je to zneužívané či už jednotlivými vodcami ,alebo celou organizáciou ,ale aj to má svoje miesto vo vývoji duše a vždy je na každom jednotlivcovi čo prijme za pravdivé podľa svojho svedomia a podľa vedomia koná ,lebo konanie nám vytvára další duchovný rozvoj.Slepé utiahnutie sa v indii a stránenie sa každodenneho života je extrém rovnaký ako žiť život bežného konzumného sveta.
Vždy tu budú mladé duše a budú potrebovať vedenie v prvých inkarnáciách ale v pokročilom štádiu cesty k bohu je cesta idividuâlna z dôvodu vlastnej idividuality rozmanitosti .Nieje správne odsudzovať niekoho za cestu ,ktorú si vybral .Niektoré cesty môžu viesť väčšou či menšou obklukou a náboženstvá v rovnakej ale aj v reformovanej podobe tu budú vždy .

Meridian

Dimenzie cast8
Únosy mimozemšťanov
Neviem či chce niekto o tom vedieť naozaj pravdu.
A či ju prijme ako pravdu.
Keď to človek berie len ako scifi sotva.
Keď to berieme svet len z krestanského hladiska tak sme obmedzený nedokážeme ani prijať reinkarnáciu tak načo vedieť o tom ,že nikto ,alebo niečo je mimo náš fizický svet a materializuje sa v našom priestore v našej slnečnej sústave aby nám pomáhal aby dohliadal aby sme nezničili matku zem jadrovými zbraňami.Aby sa naše bádanie nezvrtlo priti nám samotným
Kto čítal Dascalosa zo Strovolova nazývaného inak Strovolovský mág vie o čom to je .Ak nie ťažko sa prijíma také množstvo pravdivých ale naším rozumom chápaných informácii.Potom je tu skupina fanatikov čo neveria v jednu najvyššiu "inteligenciu"hybnú silu a tou je boh a prisudzujú zásluhy "bytostiam"síce božským ale zavrhujú samotného najvyššieho .Všetci sme mimozemšťania a žijeme alebo sme bytostne na rôznych úrovniach vo vesmíre.Tý čo sú vyššie ako mi na rôznych úrovniach spolupracujú na božom pláne a všetci máme spoločného ducha.Oddelujeme seba od nich oddelujeme seba od boha a pritom sme jedno,len každý na inej vybračnej úrovni bytia a v inej dimenzii.Každý zo svojej úrovne bytia a každy po ceste k jednote.Ten kto je vyššie pomáha tomu nižšie iba tu na zemi sme to este nie všetci pochopili .Pomáhať ale treba len a len vtedy ak o to požiadame inak je to hádzanie perál sviniam.Človek na nízkej vibr.frekvencii obklopený materializmim,hojnosťou ........len ťažko prijme veci duchovné.Navyše ak má zavápnenú šišinku svojim obmedzením aj chémiou čo nám sypú do žrádla hlavne teda ťažké kovy fluorizácia ,kedy do pitnej vody pridávali akože na zubnú sklovinu.
Alebo v zubnej paste až do súčasnosti.Neverím ,že niekomu niekedy išlo o to aby sme mali zdravé zuby!!!!!
Nikdy nikomu nešlo a nejde o naše zdravie !!!
Skôr verím ,že sme boli a sme zámerne trávený aby sa brzdil náš duchovný rozvoj ,lebo tak to vyhovuje bohatým na našej zemi...
Kedysi človek pracoval od svitu do, mrku a nemal toľko času zamýšľať sa nad svojou existenciou.
Dnes hrozí že ludia budú potrebovať viac duchovný rast ako to všetko okolo a zosype sa nám celá táto podsúvaná realita mamonu,ilúzii šťastia z kariéry,predstavy o úspešnosti.PRETO TREBA ČLOVEKA ZAMESTNAŤ .

Meridian

Medzičasť .
Halloó svitlo mi správne?
Niesme tu nato aby sme len"prečkali"nevyhnutne potrebný čas pri hrách na počítači.Stáli v kúte triedy a nezapájali sa do vyučovania !
Ano sú prípady kedy si duša vyberie oddychový život.Naopak je hladná po poznaní a naplánuje naozaj ťažké skúšky.Všetko to závisí od potreby ďalšieho rastu od prostredia ,ktoré sa na zemi prâve odohráva a ľudí blízkych ,lebo duše sa inkarnujú často v skupinách .Navzájom majú pospâjané väzby osudu poprepletané.Celé národy majú karmicky niečo spoločné.
Takže duša neprišla prečkať- prišla spoznať svet .
Nie stáť v kúte a čakať na to kedy zazvoní.
Zvyšovať svoju vybračnú frekvenciu na ceste k viším dimenziám bytia.Myšlienka je najmocnejší nástroj vo vesmíre.Tak ako myslíme tak sa nám aj stáva.Je to zákon rezonancie.Za svoj úspech či neúspech si môžeme sami a pri neúspechu viniť niekoho alebo niečo a najhoršie boha je pridávanie ďalších komplikácii.Bez premieňania negatívnych procesov v pozitívne nemôže nikto zvyšovať svoju vybračnú frekvenciu.Vidíme to na luďoch ktorých stretneme po x rokoch a stále bojujú z rovnakým nepriateľom .....sami zo sebou
Stažujú sa stále na rovnaké veci práca,partner,osud a odohrâvajú sa im dookola rovnaké či podobné scenáre a tičia sa dookola.

Meridian

Dimenzie cast7
Dôvodom dopustenia všetkého čo sa odohralo bola slobodná vôľa ,ktorú nám boh dal.
Vraví sa len o jednom zásahu z hora a tým je že všetky duše musia prejsť cyklom od začiatku a každá duša má vlastnú cestu inkarnácii aby postupne zvyšovala svoju vybračnú frekvenciu.
Na zemi spoznávame svet po štvrtú dimenziu.
Ľudovo povedané trojrozmerný svet aplikovať v živote.(štvrtá)Mi o troch dimenziách len vieme len mâme vedomosť o svete ,že je trojrozmerný .!!!
Štvrtou dimenziou pre nás je premena negatívnych okolností života na pozitívne . Všetko čo sa prejavuje v trojrozmernom svete robíme s toho rozmer štvrtý a tým je poznanie samotné.Asi nám doplo,že ludia z ďaleka nemajú zvládnuté prvé tri dimenzie pretože .....nemusím ani komentovať .tak o vymanenie sa z procesu reinkarnácii .
Dovŕšením štvrtej dimenzie prechádzame na piatu a tá je mimo tento svet.Postrehol niekto ten rozdiel?prvé tri sa aplikujú v štvrtej to je poznávanie sveta cez hmotu a dovŕšením štvrtej prechádzame na piatu......
Všetci "mimozemšťania" sú minimálne vybračne na úrovni piatej dimenzie a vyššie.
Nehmotné entity,ktoré sú nižšie ako je ștvrtá sa k nâm nedostanú iba ak ich privoláme ....o tom som písal.

Omen

Meridián, zatiaľ v pohode, žiaden strach, žiadne obavy. : D Možno je to tým, že to podávaš ty. Vďaka, už sa teším na pokračovanie. Musím sa vrátiť späť, mám tam nejaké resty.