Som vazne blazon a patrim na psychiatriu?

Príspevok v téme: Som vazne blazon a patrim na psychiatriu?
Kaido

Som tak strasne vycerpany, bohuzial uz aj psychicky a nie len fyzicky. 1 temu som tu zalozil, voa sa ''postupna degeneracia tela''. Vlastne neviem naco sem znovu pisem. Informativne nic sa odvtedy nezmenilo, skor k horsiemu, problem trva uz min 2 roky no posledne mesiace som zacal chytat obrovske uzkosti, depresie, mozgovu hmlu( komu by uz nehrablo ked mi je neustale zle) a som zrely na psychiatriu, lenze co sa stane potom? Ro si nechcem ani predstavit, skoncim medzi total blaznami pod kadejakymi AD a praskami, ktore mi urcite nepomozu. Takto sa zbavuje ludi ktory maju zlozitejsiu diagnozu, tazsie zistitelnu, jednoducho ziadanka na psychiatriu, ale odtial ci sa vratim a v akom stave je uz otazne. Jednoducho neviem uz co mam robit, nic nepomaha.

Nehcem pocut co mia si je, co to moze byt, lebo odpovedi sa tu nedockam, otazka znie co by ste robili vy na mojom mieste? Kedze skoro vsetky moznosti su vycerpane.

zapper

Preteba, tie tvoje drísty môj mozog nevie spracovávať, prosím neprispievaj a neraď už pre Kaido, ďakujem...
Kaido, už si konečne bližšie, a ako som odhadoval, a tvrdím to stále, že pri problémoch je dôležité si dať do poriadku pečeň.
DAO /Diaminooxidáza/ je to enzým, ktorý odburáva histamín, máš pravdepodobne nedostatok V. B6.
Pokiaľ sa dopracuješ k testom, rob si pečeňovú kúru podľa Huldy Clark, na odčervenie Clarkia z troch bylín, na pečeňovú kúru epsomskú soľ, olivový olej, citrony alebo grep, všetko je aj na už tu spomínanej str zdravá pečeň.

Preteba

Kaido, nehnevaj sa, prečo sa rozčuľuješ? Zostaň v pokoji, len sa rozprávame. Ty nevieš, čo som prežila. Nereagovala som na Tvoj príklad z lesa, lebo to je zbytočné. Nechceš to prijať, tak načo to rozvádzať. Ale keď chceš... človek, ktorý je nevyrovnaný a je uštipačný, má sklon do niekoho pichať si buduje svoju cestu k tomu, že sa mu to vráti v tej podobe, že napríklad ide do lesa a pichne ho nejaký kliešť....to len v skratke, ide to ďalej, ale len pre info:)

tmv

Skus pozriet stranku komhelp . sk, uvadzaju aj tie mesta, co si spominal, mozes dat aj do vyhladavaca biorezonancia a k tomu mesto, kde chces ist, len si treba pozriet recenzie, u Albertovej si sa nechcel liecit?

Kaido

PreTeba
Uplne najjednoduchsie je na akukolvek chorobu a symtomy povedat zmen myslenie a hotovo, nezazila si to tak nevies. Bol som u nej a co rozumies? To je clovek co pomohol stovkam ludom a jej liecba nie je v tom ze vravi chorym ludom nech ''zmeni myslenie''. Co je to za blabol. Ty si vlastne ani nereagovala na to co som pisal o tej borelioze a lese, ty zmen myslenie v tom ze kopu chorob ma prave fyziologicku pricinu, pretoze to stale nedokazes pochopit.
Co by pomohlo cloveku s prepuknutou infekciou boreliozi v tele keby zmenil myslenie. WTF?

Preteba

Kaido, zmeniť myslenie pre svoje dobro, neznamená, že si psychiatrický prípad. Bol si u Albertovej? Už rozumiem. Tak sa drž a najdi si svoj vytúžený prípravok na vyliečenie. Pekný večer

Kaido

tmv
Ano bol som u nej na jednom sedeni, mimochodom povedala mi ze v ziadnom pripade nie som psychiatricky pripad ani nic take, ze to len ludia a doktori hadzu ked sa chcu cloveka zbavit, to len na margo niektorych uzivatelov, ktori stale melu dokola to iste o psychike.

Kde sa da ta biorezonancia spravit a kolko stoji? Mne by najlepsie vyhovovalo z TT,TN kraju ale tak moze byt cele zapadne SVK.

netreba
Fuha az ma zamrazilo kolko priznakov z tej stranky som si nasiel, je mozne ze to mam, vela indicii tomu nasvedcuje, uz aby som si co najrychlejsie spravil test.
Neviem co je to hladina DAO, ale ako samoplatca to asi nepojde, mam zlu financnu situaciu, preto jedine co mi ostava je cakat do konca aprila k alergologovi nech mi spravi tie testy, skor to bohuzial mat nebudem.

netreba

Kaido, kuk histaminovakasulka.com , na spodku stránky sa vieš preklikať na ďalšie príznaky podľa jednotlivých systémov, možno sa v tom nájdeš.
Hladinu DAO+aktivitu ti stanovia aj v labáku ako samoplatcovi.

pedag

Ja vám k tomu poviem niečo, robil som jednej známej preklad, povedala mi, že nikto jej ešte tak kvalitne preklad nespravil. Učil som, deti všetko vedeli (aktuálne cz. čo to sledujem nevedia skoro nič, congrats) a do papierov mi dali schizu. Teraz sa mi núka práca pre firmu z B. Ďalej nepokračujem:-)

tmv

Kaido, spominas Albertovu, bol si u nej na vysetreni? Ja by som ti odporucala biorezonanciu, doplnky kupovat nemusis, ja som bola, vysli mi aj borelie..., na zapaly beriem atb., ktore si kupujem z netu a na creva, zaludok beriem striedavo koloidne striebro, aloe vera, pestrec mariansky, vlakninu Psyllium, probiotika, enzymy, cierny kmin..., mozes sa poradit aj na stranke www.zdravapecen . sk.