Som vazne blazon a patrim na psychiatriu?

Príspevok v téme: Som vazne blazon a patrim na psychiatriu?
Kaido

Som tak strasne vycerpany, bohuzial uz aj psychicky a nie len fyzicky. 1 temu som tu zalozil, voa sa ''postupna degeneracia tela''. Vlastne neviem naco sem znovu pisem. Informativne nic sa odvtedy nezmenilo, skor k horsiemu, problem trva uz min 2 roky no posledne mesiace som zacal chytat obrovske uzkosti, depresie, mozgovu hmlu( komu by uz nehrablo ked mi je neustale zle) a som zrely na psychiatriu, lenze co sa stane potom? Ro si nechcem ani predstavit, skoncim medzi total blaznami pod kadejakymi AD a praskami, ktore mi urcite nepomozu. Takto sa zbavuje ludi ktory maju zlozitejsiu diagnozu, tazsie zistitelnu, jednoducho ziadanka na psychiatriu, ale odtial ci sa vratim a v akom stave je uz otazne. Jednoducho neviem uz co mam robit, nic nepomaha.

Nehcem pocut co mia si je, co to moze byt, lebo odpovedi sa tu nedockam, otazka znie co by ste robili vy na mojom mieste? Kedze skoro vsetky moznosti su vycerpane.

Preteba

Kaido, nechceš počuť, čo Ti je, lebo odpovede sa nedočkáš... problém nie je v tom, že by si vedel dg, alebo radu, problém je v tom, že Ty nechceš s tým pohnúť. Najľahšie je vziať nejaký prášok a nech je všetko preč, ale tak to nefunguje. Tak ako sa to nabaľovalo, tak to postupne musíš odstraňovať. Ty sám musíš pre to niečo urobiť, inak sa nepohneš, tomu ver. Je mi ľúto, čím prechádzaš, ale keď sám nechceš, nik Ti nasilu nepomôže.

hgfufjndf

kaido- hm, som niekde čítala, že na takéto problémy v oku sú očné kvapky jodid sodný a draselný, sú aj bez predpisu.
a na trávenie by si mohol skúsiť si spraviť macerát zo slezu nebadaného. pôsobí na zápal slizníc vnútorných orgánov, možno máš niečo také v čreve. treba na to slez z lekárne, sa zaleje studenou vodou 1 kávová lyžička na pohár vody a nechá sa 12 hod. potom sa precedí, zohreje, vypije. aspoň 2krát do dňa piť. môžeš skúsiť, či pomôže. a určite sa nezabíjaj!

Didi812D

Ahoj,viem,čo je to trápenie a úzkosť :( ja to prežívam tiež,ale vlastnou vinou..skôr je to dôsledok toho,ako som sa správala a čo som narobila..nájdi si niečo čo ťa bude aspoň trošku napĺňať..príroda,kamaráti,filmy,hudba,šport.. možností je veľa.. hlavne neostávaj sám..buď s rodinou alebo kamarátom, ktorému sa môžeš zdôveriť a otvorene rozprávať o svojich problémoch... Alebo aj psychológ pomôže... Nebude to zo dňa na deň, bude to síce dlhá cesta,ale uvidíš, že bude všetko dobré, chce to čas...:) Veľa šťastia,drž sa...

pedag

Ľudia páchajú samovraždy, lebo si myslia, že tie stavy budú trvať večne, ale nie je to pravda. Z toho majú strach a strach je motívom k samovr.. Ono to raz prejde.

Preteba

Kaido, pedag má pravdu, máš to v hlave. Stále sa okolo toho točíš dokola. Nezaoberaj sa tým, bojuj proti tomu, nie s tým. Zamestnaj myseľ preč od seba. Zameraj sa na niečo, čo Ťa baví a teš sa z každého pokroku, to Ťa bude ťahať dopredu.

pedag

Mne psych. posledne odporúčala už len liek na nervy, "dajte si nervy do poriadku, tu je diazepan a choďte domov."

pedag

Kaido, musíš si veriť, že sa to dá do poriadku. Ver mi, že ja som poprežíval také veci, že to sa ani nedá pochopiť (mám to u p.dele). Proste si povedz tak, že to s.anie nie je podstatné a psychika nie je až taká slabá, niečo vydržíš aj napriek tej celej bludarine, ktorú vnímaš. Tak to ber. Drž sa a do roboty choď, pretvaruj sa.

Kaido

Takze co mam teda robit podla vas? Pravdepodobne sa za chvilu odjebem, pretoze nevladzem ani pracovat a to mam lahku pracu, pravdepodobne ma vyhodia, lebo som dnes zas nedosiel.

Moje nekonecne priznaky su:
Problem s travenim, hnacka,zapcha, kasovita, zltej farby, nestravena, su v nej napr kusky mrkvi, cely metabolizmus moj je tak 10x rychlejsi, proste co zjem to za par hodin niekedy aj minut vyseriem.

Tlak na hrudi,zaludku, hrdle, divne pohyby a zvuky vsetkych organov od srdca az dole po creva, ako keby boli vsetky organy omotane snurkou a ta sa mi kazdym dnom stahovala, z toho prameni aj zly pocit od zaludka, tazke dychanie.

Chronicka unava, unaveny som stale, ci spim 5h alebo 12.

Musky v oku, zakal sklovca, ked sa pozriem do denneho svetla tak vidim aj 100 malych hadikov bodiek, pred 2 rokmi som to nemal.

Svalove zasklby.

Mozgova hmla, derealizacia, posledny pol rok aj silne uzkosti prameniace z mojej beznadejnej situacie.

Ja len aby ste neodpisovali samovrahov, pretoze niekedy je to fakt jedine mozne riesenie.

Rene1337

Podla mna by sa dobry lekar mal vzdelavat cely zivot a tqk isto by mal byt aj dobre zaplateny s tym ze by nemusel brat provizie od farma firiem ale v zaujma pomahat a vyliecit nie liecit. Bohuzial lieky su nastavene tqk aby liecili nie vyliecili. Oficialne su zname mena ako virapen a mnoho dalsich ktory sa.vyjadrili ako funguje moderna farmakomafia a dovolim si povedat ze je to genocida na ludi ktory doveruju lekarom na ktorych je vyvyjany tlak z pistovni a tak isto prikazy co maju predpisovat od farmakomafie.
Bohuzial celeto funguje na ukor pacientov a tak ako tu bolo spomenute jednoducho lekari nevedia casti krat stanovit diagnozu. A ked uz nevedia kam posielaju s vymenim listkom vsak viete kam.
Najviac predavanych liekov su antidepresiva potom antibiotika a analgetika. Je to smutne.
Takze si treba nastudovat o svojom probleme a priznakoch co najviac hlavne zahranicne fora a vela.krat si treba nasadit liecbu sam a dufat ze zabere.

mickey21

u slovenskych doktorov plati zasada, co neviem, je automaticky psychicke, dokonca idu spochybnovat nove diagnozy a nove postupy a tu diagnozu oznacia ako "to je teraz v mode" alebo "tomu ja neverim" hoci je to normalna diagnoza urcena na zaklade nejakeho parametra vysetrenia.... a takto to funguje, ono ich na tych skolach ucia takemuto "zmyslaniu".... nejake celozivotne vzdelavanie nehrozi, nic proste.... clovek by ale cakal, ze to tak bude len u starych, ale vobec to tak nieje, aj mladi lekari maju obrovske medzery a fakt casto plati, ze na nete sa dozviete ovela viac.... treba hladat mikroskopom odbornika..... je to strasne.....