Čo má proti mne ? Prečo práve ja ?

Príspevok v téme: Čo má proti mne ? Prečo práve ja ?
Alexxka

Prosím poraďte mi niekto lebo ja už fakt nevládzem... Na gymnáziu som teraz prváčka a mám problém s jedným spolužiakom. Začalo to už po pár týždňoch na strednej. Začal sa usmievať na mňa a robil také veci, aby som sa zasmiala a aby som si ho všimla. Ale nerozprávala som sa s ním veľmi keďže ja som aj trochu tichší typ. No ale asi už dve týždne to je úpne inak. Asi každý deň má sprostú narážku na mňa, napr. že smrdím... ale stále keď idem okolo stíchne a pozerá sa na mňa... Alebo proste sa otočí i cez prestávku a sem-tam kukne namňa. A ja sa robím, že ho nevidím. K nikomu z triedy nemá také narážky, iba ku mne... ja už to proste neviem čo si o tom mám myslieť, a keď počujem ako to hovorí, tak vždy chce aby som to počula... ale žiadne nadávky ako napr. pi*a alebo "sprostá" na moju adresu nehovorí ( lebo niektorým dievčatám z triedy tak povie ).Aj pred týždňom povedal spolužiačke nech nejde okolo mňa, lebo tam je smrad. Ľudia, čo by ste vy urobili na mojom mieste ? Mám sa robiť že nič nepočujem a mám odvrátiť furt zrak ? Ja sa mu snažím aj vyhýbať a nerozprávam sa s ním vlaste skoro vôbec ,ale mám pocit, že tým vyhýbaním je to ešte horšie. A on je v triede najukecanejší zo všetkým a totálny extrovert je proste. Už ma fakt s prepáčením " serie" s týmto. Skúste sa vžiť do mojej koži ? Čo by ste robili ? A teraz to v posledných dňoch hovorí každý deň viac a viac

Alexxka

Ahojte. Keďže tu máme teraz v Blave prázdniny, tak tu budem možno trochu aktívnejšia.
Ináč pred týždňom , nám triedna povedala, že ideme o mesiac do Prahy na viacdenný výlet. Celá trieda. A on tam ide tiež, už aj zaplatil. A ja tam chcem ísť tiež takže "super". A všimla som si, ako pozorne počúval, či chcem ísť aj ja na ten výlet.
@Dinkaa no vieš, to je asi jeho baliaca technika či čo, a povie si, že keď to nejde po dobrom, tak to určite pôjde po zlom. A plaziť k nohám sa mu určite nebudem, nie som taký typ, a nie som taká blbá
@Hanko dobrý nápad, pokúsim sa
Cliattsi áno, napadlo ma to. Ale už na začiatku školského roka nám naša triedna povedala, že ju budeme mať na 4 roky (ale možno sa niečo zmení za tú dobu a pôjdeme do inej). Ale keďže sme sa spoločne poskladali na farby na naše steny v triede (aby sme to tam mali krajšie) tak pochybujem, že budeme mať inú triedu.
@trunchelicka povedz mi, ako si ho nemám všímať ? To sa nedá.
@zradca @nicollete najprv si chcem pomôcť ja sama, verím, a cítim, že to dokážem aj sama. Mám proste taký pocit, a moje pocity ma ešte nikdy nesklamali. Ale mám jedného kamaráta, ktorý by mi vedel pomôcť, keď bude treba. Veď už odmalička si stále pomáhame navzájom :)

Dinkaa

Nestacim sa cudovat....chalan ju verejne zosmiesnuje pred celou triedou, robi si z nej posmesky a vy jej tu radite aby mu "otvorila" svoje srdiecko lebo chudacik chlapec sa len snazi zaujat??? To akoze ked niekto bude denne po mne vykrikovat, ze smrdim, tak mam byt ja ta dobrucka a este sa snazit nadviazat s tym clovekom vztah, lebo je to prejav naklonnosti? Vy ste fakt normalni?? Toto si fagan nema co dovolovat! Je jedno, ze po nej pred tym poskuloval a ona sa nechytila kvoli hanblivosti. Je jedno, ze to ma 17 rokov a prd to vie o zivote. Ak sa mu toto lahko prepecie a ona aj napriek jeho spravaniu zacne s nim chodit, co si z toho chalan zoberie do zivota? Ze staci na zenu zjapat "smrdis" pred ludmi a ona sa blahom rozplynie? Ze staci byt odporny, tym zaujat opacne pohlavie a zena padne k noham? A k comu to nuti ju? Aby sa citila vinne za to, ze je hanblivsia a teda okamzite nezareagovala na jeho poskulovanie, ale nechala to zajst do momentu, az ju zosmiesnuje pred celou triedou? A teraz ma kaslat na vlastnu hrdost a doplazit sa k nemu, ze ahaaa uz to chapem, ja sa ti pacim? A to takto bude pristupovat ku vsetkym muzom v zivote? Robit so seba handru a nechat si kydat na hlavu??Mila zakladatelka tema, v prvom rade mu musis jasne vysvetlit, ze taketo spravanie nemienis akceptovat. Ze ano, vsimla si si ho vdaka tomu, ale daj mu jasnu stopku! Musi s tym okamzite prestat a ak k tebe cosi citi, tak nech si v hlave urovna ako sa ma spravat.....

Cliattsi

Znova sa hlásim :)
Chcel som viac rozpísať, aký plán by som ja urobil na tvojom mieste v septembri.
NEviem, či ťa to napadlo, ale je možné, že ako druháci sa budete možno sťahovat do inej triedy.(ale nemusi to byť podmienka).
Túto príležitosť by si mohla využiť na to, aby si zaujala úple inú pozíciu v triede, čo sa týka toho, kde budeš sedieť, v kt. lavici.
Ak sa ti to podarí urobiť tak, aby
1. Okolo teba neprechádzal
2. Bol čo najďalej od teba
3. Ty by si bola čo najviac vzadu a max. V úrovni jeho pozície po jeho ľ. al. p. ruke
4. Čo najviac pri oknách (opačná strana od dverí)
5. Nebola by si pri ľuďoch, za kt. počas prest. chodí
......toto je všeob. Pravidlo, tak potom by si mohla mať od neho nožno aj pokoj.

Keďže on okolo teba prechádza, je možné, že sú najprv dvere, potom si ty a potom je jeho miesto. Toto treba zmeniť, aby cez teba neprechádzal

nicollette12

Alexxka - aj ja suhlasim, ak ti tuto chlapec podava pomocnu ruku, tak by si to mala vyuzit, ak fakt nikoho ineho nemas... to sa v tejto dobe ceni, ked niekto uplne neznamy ma ochotu pomoct niekomu.. to sa v tejto dobe ani nevidi, cize je to vzacnost.. teda ak to ten chalan mysli naozaj....

zdradca

Pre Jakubecko uz som si myslel,ze chalani v ktorich je aspon trosku rytierstva uz vymreli. Nepoznam ta no myslim si,ze povahovo musis byt spravny chlap. Nech sa ti dari.

Pre Alexxka. Uz som ti pisal,ze nieco podobne sa stalo mojej dcere. Tiez je ten tip dievcata takej tichej mysky,co sa radsej bude trapit sama,uzierat sa vo svojom vnutri. Odkedy jej pomohol chalan a siel si hodit rec stym provokaterom jej spravanie sa zmenilo. Jej zachranca je uz teraz jej chalan a dcera uz nema strach sa kdekolvek ozvat. Nadobudla sebavedomie. Ak vies ze je niekto kto stoji za tebou komu na tebe fakt zalezi. Posilni ta to.

Na zaver. Moja rada znie. Alexxka,jakubecko ti ponukol chlapsku rytiersku pomoc. Neodmietaj ho tym ze mozno nabuduce. Naopak ked uz,tak stretni sa s nim,pohovor nikdy nevies co ti osud prave dava.

Vestica Lubomira by ti mozno povedala. Tvoj anjel zachranca ti prave dal znamenie, presla si si tazkym obdobim. A on sa ti tu zjavil a ponuka ti pomoc. Neodmietaj, zivot prinasa necakane momenty. To znamenie je,ze v tvojom zivote bo burke zase vyjde slnko. Tak sa tes.

Alexxka

@Omen Ahoj, keďže som ochorela, a som už pár dní doma tak nie, zatiaľ nič nové :) a veď ja tu napíšem ešte :)