Aký kúpiť kávovar ?

adikee

Kvetka ak len kvôli návšteve tak áno kapsulový je lepší nápad, tiež ideme taký kupovať svokrovcom, lebo ja kávu pijem rada a často a svokrovci tí vôbec a keď k ním prídeme tak mám celkom problém s tým, že si nemôžem vypiť dobrú kávu :)

kvetka3

Kávovár na kapsule je vraj fajn ak káva sa nepije denne, že sa využíva po menej, ale ak sa pije denne tak je vraj lepšie normálne na kávu, čerstvo pomletá káva.
Aspoň kamarátka mi to tak vysvetľovala, keď som jej minulý týždeň rozprávala, že rozmýšľame, že by sme nejaký kúpili. Ani nie tak kvôli nám, lebo ja nejako kávu nepijem a muž veľmi málo taktiež, ale keď máme návštevu, tak všetci chcú kávu, tak aby sme boli na to pripravení :)

zlatusa

Aby si tvoje chuťové bunky prišla na svoje tak musíš mať okrem dobrého kávovaru aj chutnú kávu, ale to je už potom debata trošku o niečom inom.
Nepremýšľala si nad variantou, že kávovár na kapsule? Či piješ nejako veľa káv?

Chéri

Okiček tak teda nechám to plynúť, prijmem to a idem kupovať kávovar. Čiže potrebujem tipy od vás skúsenejších na čo sa zamerať, podľa čoho vyberať, aby si moje chuťové bunky prišli na svoje a tiež aby som hneď z rána dostala potrebnú dávku energie v podobe kávičky :)

celebrita

neviem prečo práve teraz, organizmus je mnohokrát nevyspitateľný, čiže nejako sa nad tým nepozastavuj, len to proste príjmi tak ako to je, daj telu to, čo si pýta :)

wudia

Mozne to je ako vidis ako ti napisala, to ci do toho ist ci nie pri takejto veci je uz potom len na tvojom zvazeni, ako sa ty rozhodnes :)

kixx

to som teda rada, ze je to v pohodke, zajdem sa popytat do Planea, ked si tam ty kupovala ten tvoj kavovar, aby som videla co maju v ponuke ake kavovary a uvidim, snad by mi mohli aj nieco poradit odporucit, keby som im povedala, ake mam naroky :)

Chéri

Ale prečo práve teraz po toľkých rokoch? To akoby u mňa nastala druhá puberta alebo čo. Ale nemôžem si pomôcť, proste tá káva mi už nechutí, ježia sa mi z nej chlpy akoby som ju ani vypiť nemohla, sama seba v tomto nespoznávam :O

celebrita

chéri nie je to tým, že by si mala obdobie vzdoru, niekedy proste sa nám aj chute menia, je to normálne, ja by som si z toho ťažké hlavu nerobila, že prečo je to tak a urobila by som tak aby som bola šťastná ;)

demza

Neviem zatial som nad tym len uvazovala ci je nieco take mozne, ci sa to aj z pohladu penazi oplati a aj to ci vobec kavovar sa takto da riesit, ze s predlzenou zarukou lebo myslim, ze vsetko sa tak neda, aspon som si myslela, ze take male, mensie veci, ze pre tie to platit nebude