Aký kúpiť kávovar ?

kvetinka777

- tifaniass

je jasné, že to ide spolu ruka v ruke. Kvalitná káva a spoľahlivý kávovar to je dvojka, ktorá k sebe patrí. My sme strávili výberom kávovaru veľa času, Lebo ja som furt porovnávala, aj funkcie aj ceny, aj všetko a Oliver už nervózny zo mňa, že každý jeden nákup komplikujem a pritom len chcem výhodne nakúpiť :)

tifaniass

Je pravdou, ze kvalitna kava je dolezita...Ale kvalitna kava bez kavovaru tiez nie je ono...Ja strasne moc lubim kavu...Len nemam si ju na com... :(

stuart999

dobre kavovary su od značky Orava. Len aby ta kava bola naozaj ako gurmansky zážitok, chce to i kvalitnu kávu

radinus022

Keď kávovar, tak len na espresso alebo radšej už potom na viac druhov káv? Keď máte aj taký, že na capuccino a podobné vecičky, tak využívate to často?

kixx

uuu to je potesujuce, ze to zvlada, ja by som tiez chcela, ze aby ma kavovar nenechal v stichu, ked budem potrebovat spravit viac ich, ked mame grilovacky, take tie zahradne party a podobne akcosky :)

zlatusa

My máme DeLonghi kávovar a podľa mňa je to spoľahlivá značka, urobí niekedy viac niekedy menej káv denne, ale keď máme nejakú oslavu, tak ti poviem, že dostáva zabrať a to tak, že ani toľko šáločiek nemám, už aj tie by som mala dokúpiť, a zvláda to bravúrne :D

wudia

Kazdy ti povie podla seba lebo kazdy preferuje a oblubuje nieco ine, kapsule su pohodlnejsie, ze vyberies das a zahodis, ale treba si uvedomit aj to kolko odpadu je z toho a to aka je cena kapsul to zalezi aj od znacky, od druhu a od mnozstva veci, ale klasicka kava z automatickeho kavovaru cerstvo pomleta je u mna osobne vitazom a nastalo aj bude ;)

vretienka

JA BY SOM PRIJALA NAZOR OHLASNE KAPSUL A KAVOVARU CI MA ZMYSEL PO TAKOM SA POZERAT POCULA SOM, ZE TIE KAPSULE AJ DOST STOJA, ALE TO SOM LEN POCULA NEVIEM CO JE NA TOM PRAVDY LEN ZE S TYM NENI TOLKO STAROSTI

kixx

mate skusenost aj s nejakou konkretnou znackou kavovaru, ze ktora by bola akoze kvalitnejsia, spolahlivejsia a tak?
aby som mala istotku, ze vydrzi aj viac kaviciek denne?

mirinda890

to súhlasím, že kedysi by to ani mne nenapadlo, ale teraz je to dosť možné preto tiež si to zvažujem z každej strany aby som sa nejako neoklamala, ale aby som bola v pohodičke s tým čo vyberieme aby som zvládla aj obsluhu aj všetko ;)