Kavovar, poradte nejakej dobrej znacky :)
Aký kúpiť kávovar ?
- tifaniass
je jasné, že to ide spolu ruka v ruke. Kvalitná káva a spoľahlivý kávovar to je dvojka, ktorá k sebe patrí. My sme strávili výberom kávovaru veľa času, Lebo ja som furt porovnávala, aj funkcie aj ceny, aj všetko a Oliver už nervózny zo mňa, že každý jeden nákup komplikujem a pritom len chcem výhodne nakúpiť :)
Je pravdou, ze kvalitna kava je dolezita...Ale kvalitna kava bez kavovaru tiez nie je ono...Ja strasne moc lubim kavu...Len nemam si ju na com... :(
dobre kavovary su od značky Orava. Len aby ta kava bola naozaj ako gurmansky zážitok, chce to i kvalitnu kávu
Keď kávovar, tak len na espresso alebo radšej už potom na viac druhov káv? Keď máte aj taký, že na capuccino a podobné vecičky, tak využívate to často?
uuu to je potesujuce, ze to zvlada, ja by som tiez chcela, ze aby ma kavovar nenechal v stichu, ked budem potrebovat spravit viac ich, ked mame grilovacky, take tie zahradne party a podobne akcosky :)
My máme DeLonghi kávovar a podľa mňa je to spoľahlivá značka, urobí niekedy viac niekedy menej káv denne, ale keď máme nejakú oslavu, tak ti poviem, že dostáva zabrať a to tak, že ani toľko šáločiek nemám, už aj tie by som mala dokúpiť, a zvláda to bravúrne :D
Kazdy ti povie podla seba lebo kazdy preferuje a oblubuje nieco ine, kapsule su pohodlnejsie, ze vyberies das a zahodis, ale treba si uvedomit aj to kolko odpadu je z toho a to aka je cena kapsul to zalezi aj od znacky, od druhu a od mnozstva veci, ale klasicka kava z automatickeho kavovaru cerstvo pomleta je u mna osobne vitazom a nastalo aj bude ;)
JA BY SOM PRIJALA NAZOR OHLASNE KAPSUL A KAVOVARU CI MA ZMYSEL PO TAKOM SA POZERAT POCULA SOM, ZE TIE KAPSULE AJ DOST STOJA, ALE TO SOM LEN POCULA NEVIEM CO JE NA TOM PRAVDY LEN ZE S TYM NENI TOLKO STAROSTI
mate skusenost aj s nejakou konkretnou znackou kavovaru, ze ktora by bola akoze kvalitnejsia, spolahlivejsia a tak?
aby som mala istotku, ze vydrzi aj viac kaviciek denne?
to súhlasím, že kedysi by to ani mne nenapadlo, ale teraz je to dosť možné preto tiež si to zvažujem z každej strany aby som sa nejako neoklamala, ale aby som bola v pohodičke s tým čo vyberieme aby som zvládla aj obsluhu aj všetko ;)