Aký kúpiť kávovar ?

patrisienka

Klarika s retro nadychom? Si ho vyberala podla toho vzhladu? Lebo ja som na toto expert, ze vyberat veci podla vzhladu a nepozeram na parametre a potom to tak dopadne :D

Chéri

Hamula áno, tak najreálnejšie si budeš vedieť predstaviť ako je to s cenami, kde sa najlepšie oplatí kúpiť, plus sa popýtaj alebo si pohľadaj napríklad ako je to aj s predĺženou zárukou lebo viem, že niektoré obchody aj takú možnosť poskytujú :)

hamula

To, že kávovar bude drahší s tým rátam, len toto by som chcela vedieť. Že aké je ovládanie. Či sa dá v tom bez problémov orientovať, či budem vedieť si kávu urobiť, lebo ja som panikár a nemám trpezlivosť na čítanie rôznych návodov.
Myslíš, že vyberiem si typ a ceny si porovnám?

Domca88

Výber kávovaru je určite ovplyvnený nielen sumou, ktorú plánuješ investovať, ale aj tým, k akým veľkým milovníkom kávy sa radíš.
Pre starších ľudí, pre ktorých je prvoradá jednoduchá obsluha by som odporúčala kapsulové kávovary, ktoré ponúkajú širokú paletu nápojov. V prípade, že patríš k vyznávačom profesionálne pripravenej šálky kávy, určite zainvestuj do automatického alebo pákového stroja.
Ja osobne som kupovala pred nedávnom kávovar do nového bytu a s výberom mi nakoniec pomohli recenzie v tomto článku www.testado.sk

zlatusa

Hamula nemyslím si, že by si mala nejaký problém, keď sa ti viac taký typ kávovaru páči tak prečo nie. Je pravdou, že bude zrejme drahší ako iné, ako tie bez displeja a tak, ale ani tá cena nemusí byť katastrofou, keď si porovnáš ceny jednotlivé v rôznych obchodoch :)

KlarikaP

My máme veľmi dobrý kávovar s takým retro nádychom francis francis z kuliny. Je to klasický pákový kávovar s dizajnom jak lusk kde chceš trendový (:

samija

priatel mi povedal, aby sme poobede zbehli do planea. bol tam a nasiel, taky, ktory by bol dobry, len od dnes maju tie akcie black friday, tak sa pojdeme pozriet a mozno ho hned aj vezmeme. bola by som rada, lebo by som ju mala konecne vyriesenu

lujziara

A nebola si niekde už pozerať? Ak chceš len taký jednoduchý, tak by to nemal byť problém. My sme si kupovali taký v Planeu. Mali celkom dobrý výber, čo som hlavne ja ocenila a manžel ocenil ceny, ktoré boli výhodnejšie ako v iných obchodoch

samija

tiez by som s tym potrebovala trocha pomoct. chcela by som mamke spravit na vianoce radost a kupit jej kavovar, no pri nej to nemoze byt nic zloziteho, preto premyslam, ze by som jej kupila len taky nejaky na kapsule. nechcem to vsak riesit nejak cez internet, hlavne kvoli pripadnej reklamacii, co by bolo hlavne teda pre nu asi zlozite

strakino

magdi_na mozem sa ta spytat, aky si presne kupovala? moja draha tiez sniva o poriadnom kavovare, tak som premyslal, ze by som jej nejaky k vianociam kupil