Kavovar, poradte nejakej dobrej znacky :)
Aký kúpiť kávovar ?
moj tip - pákový kávovar artisan americkej značky kitchen aid ... máme ho z kuliny a ja som z neho nadšená je prekrásny a mimoriadne šikovný
Hamula vítazka budeš až keď vyberieš všetko, čo potrebuješ, takže ešte sa drž pri zemi :P
Tak si daj poradiť od niekoho napríklad na predajni, že si si vybrala viacero typov, len že z nich potrebuješ vybrať, rozhodnúť sa a že sama si s tým nevieš rady :)
Chéri pracujem na tom :) Už som sa trošken aj posunula, tak sa cítim ako taký malý víťaz, len ešte nemám kávovar vybratý, už mám tak v očku zopár typov, že ktoré by mohli byť, ale neviem jak ten jeden, toho pána pravého vyberiem :D
To nie si sama, tiez by som nevybrala bez predavacov, bez muza, sama by som si s tym rady nedala aj keby som sa neviem ako snazila, lebo fakt niektore veci, niektore informacie ohladne parametrov idu mimo moje chapanie :D :D
Potrapil potrapil...Ale vybrala som si...Mam to v suchu a to je pre mna skvely pocit...Taky pocit vitazstva, ze az!...Ale paci sa mi to, ze v Planeu boli ochotni ti predavaci...Ze mi povysvetlovali aky kavovar, co vsetko ma, co dokaze...Lebo bez toho by som asi nevybrala dodnes...
Potrápil ťa výber? Keď takto píšeš? :)
Ceny su kadejake...Co kavovar to ina cena...A pri niektorych som sa teda fest cudovala, ze v com su rozdielne ked ceny su rapidne odlisne...To vybrat kavovar to nejde len tak, ze mavnutim carovneho prutika...To o tom som sa uz aj sama presvedcila..
Len niektoré tie dizajnové, čo som pozerala aj pekne stoja a myslím, že je dobré kukať aj na cenu, akože nie sa ňou priamo nejako riadiť, to netvrdím, ale tak aby pomer ceny a kvality bol fajn, ja len v takom prípade by som mala srdce na mieste :)
Tiež som názoru, že kávovar kuchyňu aj dozdobuje (tak ako u nás všetky spotrebiče:)). Mrkni na www.kulina.sk, nájdeš tam nielen kvalitné a dizajnové kávovary!
myslím, že to nás každú ťahá takýmto smerom na začiatku, že podľa vzhľadu, ako kávovar vyzerá, len musíme sa zamyslieť nad tým, či ten vzhľad je všetko. u mňa to bolo tak, že som si kávovar vzala z každej strany. aj parametre, aj funkcie, aj vzhľad - aby som proste keď ho kúpim nebola sklamaná a vyplatilo sa, kúpila som si kávovar v Planeu, podľa svojich požiadaviek, nárokov a je super :)