Kavovar, poradte nejakej dobrej znacky :)
Aký kúpiť kávovar ?
to je dobra znacka, s tym akoze suhlasim na plnej ciare, len tiez si treba rozmysliet, ze kde kavovar kupovat, kde maju ake ceny, ake ponuky, ake vyhody napriklad co sa tyka aj splatok a podobne veci :)
my sme vyberali odtialto necenzurovane.sk podla testov, lebo sa do toho absolutne nerozumieme a vybrali sme si znacku Delon ghi
sak to ani netreba nejako stale sledovat, ze nad tym sediet, len proste z casu na cas pozriet a niekedy sa to vyplati, ale tak su uz predajne, kde maju fajn ceny aj bez nejakych velkych akciovych ponuk a neviem coho vsetkeho :)
vveronicka inak to je tiez dobry napad :) ja som na toto nemala cas, ze sledovat akciove ponuky, letaky a je mozne, ze este za lepsiu cenu by sa nam podarilo kupit :)
..typ keby som si pamatala, tak ti napisem..ale uz ho mame taku dobu..ze toto som uplne vypustila a po pravde si nepamatam..ale znacka je de longhi..je to znacka, ktora ma mnozstvo kavovarov a s roznymi parametrami..:)
pripadne si vyskusaj pozriet aj nejake akciove ponuky, nejake letaky, co chodia z takychto obchodov, aspon budes vidiet aktualnu ponuku a ceny ake maju a mozno ti aj takymto sposobom nieco padne do oka :)
jancovka podľa mňa aj klasická záruka stačí, že to nejako netreba preháňať riešiť, ale keď chceš predĺženú záruku, tak si to vybav, stratiť aj tak nemáš čo si myslím :) My sme si ju dali tiež v Planeu, ale na chladničku, je to všetko vec názoru :) Zadorka je to takto super, keď vydrží kávovar dlhú dobu a denne urobí kopu káv :)
..kvalitnych znaciek je dost..no je velmi podstatne aj to jak budes s tym kavovarom narabat..:)
..my mame jeden kavovar uz niekolko rokov a stale sluzi rovnako dobre..a mam z toho radost..:)