Kavovar, poradte nejakej dobrej znacky :)
Aký kúpiť kávovar ?
Jasné :-) Keby mi neladil, tak si ho nekúpim. Áno, mám mám. Kanvicu v takej farbe som dostala na Vianoce od svokry. Preto som to chcela, nech to tak spolu ide ruka v ruke. Mne sa to páči, keď to má taký akoby príbeh, súvis.
Ja mám doma kávovar od Tchibo. Nemá nejaké špeciálne funkcie, ale na bežné fungovanie a varenie kávy je super. Aj tak si myslím, že čím viac funkcií, tým menej ich človek využije. Je na kapsule, môžem si na ňom nastaviť či chcem malú, strednú alebo veľkú kávu a má fajn dizajn. Pred kúpou som lustrovala internet a našla som aj zľavový kupón do Tchibo www.kodino.com. Tú stránku využívam aj keď objednávam kapsule. Vždy kuknem, ktorý e-shop ich má za najlepšiu cenu a objednám podľa toho.
Naty cerveny ti ladi do kuchyne?...Mas aj nieco ine v takejto farbe?...
No vidíš a vec vybavená, už žiadne rozčuľovanie kvôli drobnostiam!
Chéri snažím sa s tým zmieriť už roky, čo sme spolu, zatiaľ sa mi to nedarí úplne, ale snažím sa proste.
Toto sú v podstate maličkosti, takže sa napokon aj tak len pousmejem, že vlastne toto nie sú reálne vzťahové problémy :)
tiez som zacala byt taka, ze necitam navod, ze ved nejako na to pridem a zatial sa mi to dari, aj kavovar, co som minuly rok kupovala, tak som sa na nom naucila bez navodu, bez toho aby som tomu venovala nejako zvysenu pozornost :)
Dadula chlapa podľa mňa nezmeníš v žiadnom smere, s niektorými vecami sa proste treba len zmieriť.
A myslím, že toto je celkom ešte taká vec s ktorou sa relatívne dá žiť, že nejako ťa to nerozčuľuje pravidelne, len keď niečo kúpite, nie?
Patrisienka nie nie, je to jednoduché, prehľadné, ono sa to takto možno javí jak chaotické, ale vôbec to nie je. Veľmi rýchlo sa v tom dá zorientovať, že ako si spraviť akú kávu. Už časom to aj pomaly po slepiačky ide, keď ráno si idem kávu robiť :)
Samija všetko záleží od človeka, môj muž napríklad návody na obsluhu ani len nevyberá z krabice.
Niekedy mám na to fakt nervy, ale v tomto smere ho asi nezmením.