Aký kúpiť kávovar ?

hamula

Vierocka mne napríklad hlučnosť pri kávovare nevadí, lebo kávovar a káva to musí byť niečo čo ma zobudí :)

vierocka66

danielka súhlasím, len jej môže sedieť niečo iné, tak musí si to sama pozrieť, aj hlučnosť, aj všetko podrobne aby mala prehľad či by to bolo v pohodičke aj pre ich domácnosť :P

wudia

Pozri, pozri, mna to zaujalo, preto som ti ho poslala.
Jouky, je to v letaku, platnost neviem, to som nepozerala, to sa priznam, tam mi oci nejako nepadli, ale vies si to najst, takze pohoda. Ale taketo akcie byvaju pomaly kazdu chvilu tak ak by si to nestihla, tak staci pockat na nejaku inu ;)

danielka216

wudia to je fajn.
Aj cena aj podla toho popisu to vyzera velmi dobre. Kvetka to si vies najst a pozriet, letaky z tohto obchodu chodievaju aj nam niekedy aj do schranky, tak skus aj v takom papierovom kuk ;)

magdi_na

kvetka ak si dobre spomínam, keď sme my cez ten obchod kupovali, tak letáky akutálne som na ich webe zakaždým našla.
A tým pádom som tam našla aj to jak dlho tie rôzne akciové letáky platia

syllona

Ahojte!
Aha chápem, takže skôr ide o to aký som gurmán, čo sa tohto týka, hej? Dobre tomu rozumiem??
Wudia ďakujem ti za tip, tá cena vyzerá zaujímavo, to idem skúsiť pozrieť, že čo je to zač :)

wudia

Syllona myslim, ze tebe by mohlo stacit aj nieco taketo :) Zbadala som ho teraz v letaku Planea, ze je v akcii a je to ozaj fajn cena. Myslim, ze plnoautomaticky ty nepotrebujes zrovna, ze toto by bolo OK. Ale to si ty sama musis pozriet parametre a teda mat aj nejaku tu predstavu o tom, ze kolko by si chcela dat zan ;)

samija

ked ono mnohokrat nejde o kvantitu, ale skor o tu kvalitu, takze si myslim, ze aj pri takomto mnozstve sa oplati, mozno nemusi byt rovno nejaky za tisic eciek, myslim, ze bude stacit aj nieco lacnejsie :)