Aký kúpiť kávovar ?

lujziara

Alebo na nemletú kávu ;)
Tých možností je veľa, teraz aj v Planeu majú super akcie, že na splátky kávovar so zárukou vychádza ešte lacnejšie jak za hotovosť, čiže myslím, že teraz pri týchto akciách stojí za to sa tomu povenovať :)

tomas==

Ahoj, záleží, či chceš kávova kapsulový, alebo klasický pre mletú kávu. Dnes už kávovary majú naozaj veľa fukcií, ako odkvapkávanie, napenenie mlieka,.. Jedoducho je z čoho vybrať a človeku chvíľu trvá, kým sa v tých všetkých značkách zorientuje. My sme spokojný s kávovarom Nescafé Dolce Gusto, ktorý máme už cez 2 roky. A ešte taký menší typ: od zajtra začína výpredaj Black Friday 2019, takže by si mohol ušetriť ešte viac. Tu je popisané všetko dôležité ohľadom tejto akcie: www.kodino.com

wudia

Teraz som dnes narazila na letak toho obchodu a veru aj kavovar je v akcii De Longhi ECAM 510.55.M, co je plnoautomaticky kavovar :)
A aj od Siemensu maju akciu, aj od Sage, ale to je zase pakovy, ale su teraz vyhodne ponuky a este aj pri nakupe na splatky su tie ceny lepsie, zaujimavejsie ;)

zlatusa

Llnzzda jasné, aj toto je fajn si myslím, pretože máš aspoň priestor vyčkať na lepšiu cenu a za ten čas si vieš zvážiť, či je to ozaj to čo chceš, čo potrebuješ ;)

llnzzda

lujziara inak takéto akcie aj ja môžem, najskôr si vyhliadnem, čo asi tak by som chcela a potom sa teším, keď to v dobrej akcii nájdem :D vtedy sa vytešujem ako malé dieťa :D

lujziara

Syllona ty si rýchlo vybrala kávovar, až som prekvapená, teraz inak som kukala, že začína už aj black friday, tak možno budú aj teraz nejaké fajn ponuky aj na kávovary ;)

zlatusa

Danielka dnes aj v tomto smere sú už také možnosti, o akých myslím, že sa nám pred 20timi rokmi ani len nesnívalo. Teda nie nám, ale našim rodičom :) Lebo to by čo už bolo keby sa mne v tak mladom veku snívalo o takýchto pomocníkoch do domácnosti :D

biatlonistka7

Janulienocka hej, tiež ja napríklad som rada, keď vidím naživo to, čo chcem kúpiť, nech mám čo najjasnejšiu predstavu o tom ;)

danielka216

nikola, tak myslim, ze to aj samotny vysavac staci, predsa len prejst potom s mopom to je to najjednoduchsie, to uz zase taka robota neni. Ale vysavat to ja napriklad moc rada teda nemam a ked je uz moznost, ze vysavac pobeha vsetko a povysava, ked sa rozhodnem a ze ja si popri tom mozem zase nieco ine robit, tak paradicka nie?

janulienocka2

Zadorka jo jo. Vysávač to tiež by aj u nás bol boj, to by som si napríklad ja dala poradiť, tak ako som si už viackrát pri viacerých veciach dala, keď sme nakupovali v Planeu, lebo tam som sa stretla s fajn prístupom, takže som nemala problém sa popýtať na to, čo ma zaujíma.
Lebo už je fakt toho veľa. Aj značiek aj typov, aj cien, že keď nemáme prehľad by sme sa aj zblázniť mohli :D