Kavovar, poradte nejakej dobrej znacky :)
Aký kúpiť kávovar ?
Každý kávovar inak počuť, inú hlučnosť má, ale to tiež si vieš pozrieť v parametroch, alebo na niektorých predajniach majú aj také akoby ukážkové kávovary ;) Kde to môžeš odpozorovať ;)
celebrita, zalezi to aky mam den, na co mam chut, ale vacsinou na vecer, tak okolo piatej ked mam chut na kavu, tak to si uz robim kapucinko a nerobim si normalne preso :)
nemáte problém s tým, že by kávovar bol hlučný keď melie kávu? a tiež by som chcela keby ste mi reálnu skúsenosť napísali čo sa týka rôznych druhov kávy, ak máte kávovar kde sa dá napríklad kapučko urobiť, tak koľkokrát ste ho robili??
veľa alebo len sem tam? díky :)
Zadorka, len aby bolo v kávovare dosť kávy a vody, lebo napríklad u nás doma mám pocit, že len ja to dopĺňam, zakaždým to tak nejako na mňa vyjde :D
..vretienka niet nad to ked poobede pridem domov, vezmem si knizku urobim kavu..to je cas len pre mna a to milujem..lebo to uz cela rodina vie, ze to je cas pre mna a maju ma nechat na pokoji..nech vypnem..:D :D
VVERONICKA TOTO JE TA ROZNORODOST SVETA BY SOM POVEDALA. KAZDY MAME NIECO INE, INE VECI PREFERUJEME, JA SOM UZ DOSLA DO TOHO STADIA, ZE ZA DOBRY KAVOVAR, ABY SOM SI MOHLA DOMA VYLOZIT NOHY A UROBIT SI DOBRU KAVU SOM OCHOTNA DAT AJ NEJAKE TIE PENIAZE, NESIAHLA BY SOM PO NAJLACNEJSEJ VARIANTE, CO SA KAVOVARU TYKA. DOBRE SA DA KUPIT KAVOVAR KED CLOVEK VYSTIHNE NEJAKU AKCIU. JA SI TAK Z CASU NA CAS POZRIEM ROZNE LETAKY A PLANEO MAVA FAJN AKCIE NA TIETO VECI, NA KAVOVARY. TAKZE TO SA OPLATI POZRIET ;)
demza keby boli vysoke tie ceny tak myslim, ze vela ludi by si to dobre rozmyslelo, kde by kupovalo, akoze cez net sa da tiez ale podla mna je to zbytocne, najma ked kupujes len tak, ze po jednej, to ti staci skocit do obchodu a mas vybavene, mas pokoj a nemusis niekde platit aj za dopravu alebo co
nie nie su, aspon podla toho, co ja som pozerala, ked som ja kupovala, tie ceny su uplne normalne, uplne v pohode a mas aspon istotu, ze to budes mat kvalitnu kavu, ze to bude dobre :)
Len nie sú tie ceny potom v takých predajniach zbytočne dáko vysoké??
demza dobre je podla mna kupovat kavu tam, kde aj kavovar, ved uz vo vacsine elektier sa da zohnat aj kava, dokonca aj rozne druhy, takze podla mna je dobre, pri kupe stroja si dat poradit, aj co sa tyka kavy, nech ten zazitok potom uz stoji za to