Dobrý deň, prosím, viete mi odporučiť dobrého gynekológa/ičku v BA (Petržalka,Staré mesto)? Nemám trvalý pobyt v Ba,ale žijem tu už 5 rokov, potrebovala by som sa preradiť k lekárovi sem. Budem vďačná za odporúčania. Pekný deň :)
Gynekologická ambulancia BA
ved ano kubita ale tak vies ako sa hovori, najlepsie sa clovek uci na vlastnych chybach. a aj som sa poucila:) vazne k tomu istemu chodis? tak mi budes vediet aspon zodpovedat na otazky, ktore su mi neni este celkom jasne. chcela by som zistit, ako sa k nemu objednam? iba cez tu ich stranku alebo aj telefonicky sa da?
bereka vidis, keby si si vsimla skor moju spravu, tak by ta neopalil ziadny doktor lebo by si o tom vedela. ale tak aspon si zistila sama:-) aa inak, super doktora si si vybrala. tohto som ti chcela poradit, lebo aj ja k nemu chodim;-):-):-)
velmi rychlo som to aj zistila kubita. bola som sa u jedneho spytat, ku ktoremu chodi kamaratka a hned ma odpalil, ze pokial nie som jeho pacientka tak mi nepredpise lieky. horsie ale bolo, ze ma nechcel ani zobrat, lebo uz ma kapacitu plnu. a tak som hladala dalej. kedze dost vela pozitiv som citala a aj pocula na doktora millyho, rozhodla som sa volat jemu. jeho sestricka mi ochotne povedala, ze mam prist a ze ma zoberie a nasledne aj predpise lieky. takze vsetko som uz vyriesila a som stastna, ze mam v bratislave gynekologa, ktory sa mi zatial javi velmi dobre:) aaa dakujem aj tebe za ochotu poradit;)
amarelli ahojky:-)...asi maju na mysli pana doktora Millyho...kedze toho tu najviac spominaju a o tom sa tu bavia ak som to spravne pochopila...necitala si si celu konverzaciu?...keby si si ju bola precitala tak by si zistila vsetko:-)...
ktory doktor je ako slniecko??? nepostrehla som o kom je rec a citat sa mi to cele nechce:/:/
bereka a uz k nejakemu zenskemu doktorovi v Bratislave chodis? si k niekomu prihlasena? lebo bez toho ti ziadny doktor nepredpise tabletky ake potrebujes!
pekny piatkovy den prajem:) prisla som sa sem trochu poinformovat ako to chodi u bratislavskych zenskych doktoroch. situacia je taka, ze nemam vybavene este trvale bydlisko v bratislave ale uz sa na tom pracuje. mam zenske problemy a potrebovala by som ist k nejakemu doktorovi, ktory by mi predpisal nejake tabletky. na koho sa v taktomto priprade obratit? viete mi poradit? dakujem:)
-ruth210- to asi nepochopi ziadny normalny clovek, to sa pochopit jednoducho neda!...jasne, k nemu chodim...to je slniecko doktor, ten sa vzdy usmieva, sem-tam zasranduje a fakt zacinam mat radsej zenske prehliadky ako klasicke...
trunchelicka ach, nepochopim taketo spravanie niektorych tych doktorov. to je az na zaplakanie, ze sa tak chovaju:-( aspon jedneho si dobreho vyhrala:-) ty chodis k panovi doktorovi millymu, ze? nemylim sa, ze?
kubita v pohodicke, nic sa nestalo:-);-)
ruth210 tak v tom pripade sa ti ospravedlnujem a ked si na to zvyknuta, tak to rob aj nadalej:)