Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekologická ambulancia BA

bereka

ved ano kubita ale tak vies ako sa hovori, najlepsie sa clovek uci na vlastnych chybach. a aj som sa poucila:) vazne k tomu istemu chodis? tak mi budes vediet aspon zodpovedat na otazky, ktore su mi neni este celkom jasne. chcela by som zistit, ako sa k nemu objednam? iba cez tu ich stranku alebo aj telefonicky sa da?

kubita

bereka vidis, keby si si vsimla skor moju spravu, tak by ta neopalil ziadny doktor lebo by si o tom vedela. ale tak aspon si zistila sama:-) aa inak, super doktora si si vybrala. tohto som ti chcela poradit, lebo aj ja k nemu chodim;-):-):-)

bereka

velmi rychlo som to aj zistila kubita. bola som sa u jedneho spytat, ku ktoremu chodi kamaratka a hned ma odpalil, ze pokial nie som jeho pacientka tak mi nepredpise lieky. horsie ale bolo, ze ma nechcel ani zobrat, lebo uz ma kapacitu plnu. a tak som hladala dalej. kedze dost vela pozitiv som citala a aj pocula na doktora millyho, rozhodla som sa volat jemu. jeho sestricka mi ochotne povedala, ze mam prist a ze ma zoberie a nasledne aj predpise lieky. takze vsetko som uz vyriesila a som stastna, ze mam v bratislave gynekologa, ktory sa mi zatial javi velmi dobre:) aaa dakujem aj tebe za ochotu poradit;)

Alen_ka

amarelli ahojky:-)...asi maju na mysli pana doktora Millyho...kedze toho tu najviac spominaju a o tom sa tu bavia ak som to spravne pochopila...necitala si si celu konverzaciu?...keby si si ju bola precitala tak by si zistila vsetko:-)...

kubita

bereka a uz k nejakemu zenskemu doktorovi v Bratislave chodis? si k niekomu prihlasena? lebo bez toho ti ziadny doktor nepredpise tabletky ake potrebujes!

bereka

pekny piatkovy den prajem:) prisla som sa sem trochu poinformovat ako to chodi u bratislavskych zenskych doktoroch. situacia je taka, ze nemam vybavene este trvale bydlisko v bratislave ale uz sa na tom pracuje. mam zenske problemy a potrebovala by som ist k nejakemu doktorovi, ktory by mi predpisal nejake tabletky. na koho sa v taktomto priprade obratit? viete mi poradit? dakujem:)

trunchelicka

-ruth210- to asi nepochopi ziadny normalny clovek, to sa pochopit jednoducho neda!...jasne, k nemu chodim...to je slniecko doktor, ten sa vzdy usmieva, sem-tam zasranduje a fakt zacinam mat radsej zenske prehliadky ako klasicke...

ruth210

trunchelicka ach, nepochopim taketo spravanie niektorych tych doktorov. to je az na zaplakanie, ze sa tak chovaju:-( aspon jedneho si dobreho vyhrala:-) ty chodis k panovi doktorovi millymu, ze? nemylim sa, ze?
kubita v pohodicke, nic sa nestalo:-);-)