Dobrý deň, prosím, viete mi odporučiť dobrého gynekológa/ičku v BA (Petržalka,Staré mesto)? Nemám trvalý pobyt v Ba,ale žijem tu už 5 rokov, potrebovala by som sa preradiť k lekárovi sem. Budem vďačná za odporúčania. Pekný deň :)
Gynekologická ambulancia BA
Kajka kde presne v Ruzinove ma ambulanciu?...
Moj gynekolog mi uz dlhsiu dobu nevyhovuje, len som nemala cas to riesit, no teraz cez zimu to uz potrebujem vyriesit...
Kolko sa u neho plati?...
Kajka on je perfektny :)
domCCA ak ti mozem poradit, tak mne vyhovuje doktor Milly. je po odbornej stranke dobry, vie pomoct, poradit, vyliecit. ambulanciu ma peknu, cistu a sestricky dve, ktore sa pacientkam venuju a su tiez zlate a prijemne. nachadzaju sa v Ruzinove. neviem, ci ti ta cast vyhovuje alebo hladas niekde inde?
ahoj baby, tak co, ktory zensky doktor v Bratislave je teraz najlepsi?
TO MOZES BYT RADA INGA LEBO NEBOLO TO NIC PRIJEMNE. UZ TO VIAC KRAT NECHCEM ZAZIT A PRETO SI DAVAM AJ JA OBROVSKY POZOR NA TO, AKO SA OBLIEKAM A KDE SI SADAM.
Ptrdvd9!!!
a preco by to tak akoze malo byt? podla mna je to riadny nezmysel. ako je pravda, ze coraz viac parov ma problem otehotniet ale nie je to tym, ze mali od mlada vela sexu. skor je to sposobene tym, ze mlade dievcata uzivaju antikoncepciu a to moze sposobit, ze sa nedari otehotniet. vtedy treba navstivit dobreho gynekologa, ktory poradi ako dalej.
Dobrý deň dnes mi niečo povedal jeden známy a neviem si vysvetlit či to je pravda. Nejedna sa o mna ale povedal že ak ma dievča v mladom veku často sex že nemôže mat potom deti. Je na tom niečo pravdy?
Hnedovlaska8 mala! Som si toho vedoma a som rada, ze som neskoncila v nemocnici ako ty.
Emminia pozor si veru davam uz aj ja. Nechcem, aby sa mi to vratilo!!! Mas pravdu, poucila som sa!
@adiinka40 - je to problém ale nič také vážne, že by sa bábätku alebo nebodaj žene niečo stalo. Pokiaľ sú aj počas tehotenstva zápaly, treba zakaždým ísť ku gynekológovi aby dal nejaké tabletky na preliečenie a pokiaľ žene vyjde aj nejaký streptokov alebo iný bacil, je potrebné to mať v knižke zapísané a potom pri pôrode je potrebné aby doktori žene pustili infúziu, aby sa dieťa nenakazilo. Ale veď oni už vedia čo robiť, treba to len riešiť a netajiť to pred nimi!