Vitamín A na pleť z ampulky

Príspevok v téme: Vitamín A na pleť z ampulky
Aknelady

Zdravim, vie mi niekto poradit? Mozem uzivat obycajny vitamin A z lekarne z ampulky na pleť? Myslim to tak ze tu tekutinu z ampulky si vytlacim na plet? Pretoze na nete som nasla produkt monoderma A kde je koncentracia retinolu 0,15% lenze cena za tie ampulky je 5 nasobne vyssia ako za obycajny retinol z lekarne,preto sa pytam ci je v tom vlastne nejaky rozdiel????

marcka_64

Súhlasím, dievčatá, aj mne sa tu dobre nakupuje. Odkedy som zistila, že kozmetika odtiaľto mi najviac vyhovuje, tak objednávam len odtiaľto:) Mne osobne sa osvedčila Monoderma. Keď som spozorovala, že tá pleť už veru nie je čo to bývalo, tak som to musela nejako riešiť.

hricka00

presne, tiez som toho nazoru, rozhodne sa najst kvalitna kozmetika aj za dobry, vyhodny peniaz. z Najlekarne by som skusila, lebo uz som ich skusila viac, a teda nebolo to uplne ono.

alicka34

ale vies, ze ono to nie je uplne tak, ze ta najdrahsia kozmetika musi byt zaroven aj najkvalitnejsia:) objavila som uz rozne typy a boli fajn, pritom nestali vobec vela. cize treba jednoznacne len hladat, neplati zakazdym to, ze drahe = kvalita.

dudinka57

stanka292 no tiez som uvazovala, ze mamine podarujem nejaku kvalitnu kozmetiku, ked uz sa blizia coskoro jej okruhliny. uz by som akoze aj tak viacej investovala, nech si na tvar nedava hocico, vsak narodeniny su len raz za rok:)

stanka292

kupovala som ich aj mojej mamine na Vianoce a pochvaluje si:) vlastne odvtedy ich aj pouziva. su od rozneho veku, takze ich moze vyuzivat ktokolvek:)

darienka

no uz som vyskusala fakt ze kadeco a nepostrehla som nejaky rozdiel, tak preto sa pytam, ze ci toto realne zabera. a mas pocit, ze mas plet vypnutejsiu alebo v com je to ine?

alicka34

Ved prave:) Ale tak treba si pomoct, ked sa da, ja osobne som toho nazoru:) Na to tie produkty predsa su, na to ich vyrabaju. Nie kazdy jeden aj funguje, to zase o tom potom :D Ja pouzivam konkretne tieto ampulky, darienka, ty si sa tu na ne pytala.

stanka292

jasne, ze takisto nie som uplne ok so sebou, tiez by som vela veci na sebe zmenila, keby sa dalo. ale kedze sa neda, neostava nam nic ine ako dopomoct si roznymi produktami, ze? :D esteze existuje dobra kozmetika, lebo inak neviem, co by sme robili v opacnom pripade :D

zuzinecka88

Akoze ja uz zacinam mat celkom take komplexy, stale sa pozeram do zrkadla, zmenila by som na sebe asi tisic veci. Plet by sla prva. Vy ste v pohode uplne so vsetkym?Samy so sebou?