Vitamín A na pleť z ampulky

Príspevok v téme: Vitamín A na pleť z ampulky
Aknelady

Zdravim, vie mi niekto poradit? Mozem uzivat obycajny vitamin A z lekarne z ampulky na pleť? Myslim to tak ze tu tekutinu z ampulky si vytlacim na plet? Pretoze na nete som nasla produkt monoderma A kde je koncentracia retinolu 0,15% lenze cena za tie ampulky je 5 nasobne vyssia ako za obycajny retinol z lekarne,preto sa pytam ci je v tom vlastne nejaky rozdiel????

stanka292

kazda zena by mala mat tu svoju kazdovecernu rutinu a venovat sa proste len sebe:) dopriat si cas, zrelaxovat, celkom vypnut, vela ludi nechape, ake je toto dolezite.

Jarunka12

No ja to mám tak na mesiac, ale to sú väčšinou tak všetky balené, si myslím:) Keďže by si to mala používať každý deň, ja si to dávam konkrétne každý večer, to mám takú tú svoju večernú rutinu, tak to tak vydrží zhruba:)

Jarunka12

áno, áno, oplatí sa istotne, je to výhodné, keď si vieš takto nakupovať pekne z pohodlia domova, kto to vymyslel, tak bol akože pán :D kedysi sa možno ľahšie žilo, ale toto tu predtým nebolo a to bola chyba :D

alicka34

Ja tieto ampulky pouzivam tiez uz nejaku dobu a ta plet je akoby vyhladenejsia, mala som aj take jemne vrasky okoli oci, ale nastastie len ked som sa usmievala, cize nic hrozne :D Objednavala som z Najlekarne, za mna super, kedze nemusim nikam behat. A tiez si myslim, ze pouzivanie takychto veciciek je viac ako nevyhnutne, ak chce clovek dako vyzerat po 4Otke :D

Jarunka12

Ja používam už nejaký ten čas, sú aj rôzne krémy, ampulky. Ja mám konkrétne doma práve tie ampulky. Tiež som toho názoru, že už proste v určitom veku treba pristupovať k tej pleti trošku inak a viac sa o ňu starať.

hricka00

ma niekto skusenost s pouzivanim vitaminu A na plet? pocula som teda, ze po 30 by bolo fajn to brat, neviem, co je na tom pravdy a ci to aj realne funguje, tak by ma zaujimal vas nazor. predsalen ta plet uz nevyzera ako ked som mala 15 a myslim si, ze sa o nu treba starat neustale.

zuzinecka88

Zdravim vas, pripnem sa sem, nasla som si nieco o vitamine A, vraj je teda dobry na plet, a predsalen po 30tke ta plet nie je uplne co to byvalo, uz sa samozrejme objavuju nejake tie vrasky, tomu sa nevyhne asi ziadna z nas :D No a myslim si, ze je vhodne sa o nu starat tak trochu viac, denny krem je podla mna malo. Mate s nim niekto realnu skusenost?:)

hricka00

ma niekto skusenost s pouzivanim vitaminu A na plet? pocula som teda, ze po 30 by bolo fajn to brat, neviem, co je na tom pravdy a ci to aj realne funguje, tak by ma zaujimal vas nazor. predsalen ta plet uz nevyzera ako ked som mala 15 a myslim si, ze sa o nu treba starat neustale.

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.