Zdravim, vie mi niekto poradit? Mozem uzivat obycajny vitamin A z lekarne z ampulky na pleť? Myslim to tak ze tu tekutinu z ampulky si vytlacim na plet? Pretoze na nete som nasla produkt monoderma A kde je koncentracia retinolu 0,15% lenze cena za tie ampulky je 5 nasobne vyssia ako za obycajny retinol z lekarne,preto sa pytam ci je v tom vlastne nejaky rozdiel????
Vitamín A na pleť z ampulky
a ako sa vola ta kozmetika? vitamin C je dobry aj ja som pouzvala ale uz som ho nezohnala, mala som to od kozmeticky a ta ho uz nema :(
začala som používať kozmetiku, ktorá je s vitaminom C a pomáha pri tvorbe prvých vrások. mne zlepšila pleť :)
Su rozne pripravky na plet, zaleti aky typ pleti mas, co ti nerobi dobre a ine veci. Kozmeticky si sa nepytala co by ti poradila? Teda pokial ku nejakej chodis :)
a co take zvyknes teraz pouzivas? taku beznu kazdodennu rutinu? zalezi aj cim si cistis plet, nie len cim ju natieras :)
ahojte, hladam nieco lepsie na starostlivost o plet, uz som vo veku, kedy mi denny krem nestaci, citim ze plet straca svoju pruznost a neviem co s tym :(