dobry den chcem sa opytat co moze sposobovat bolest brucha uz tyzden presne. Ani neviem co som pojedol, ale uz tyzden ma pobolieva brucho, nie v kuse ale tak obcas, ak nieco vypijem alebo zjem, idu mi odtial rozne zvuky, ak si ho pomasirujem tak este viac zvukov z neho vychadza. Nevracal som a mal som v stredu hnacku, potom okej a hnacku som mal aj v piatok. Odvtedy nic, len ma pobolieva brucho a skrka mi v nom. Teraz som si dal Buscopan a citim este aj palenie v krku....Co to moze byt ? Mam ist k lekarovi alebo to prejde do tyzdna ?
Bolest brucha uz tyzden
Skus si kupit v lekarni nieco na zaludok, stravuj sa zdravo dietne a ak to do tyzdna neprejde tak k doktorovi :) a tiez by som odporucala napr enzymy na travenie ale neviem ci sa daju v lekarni kupit
Jaj lala, Ty to nemas stale ? Mna to pobolieva kazdy den.....
Kúp si prosím ťa niečo zdravé a čo nezapeká, to hãdam vieš čo si nemáš kupovať čokolády, sladkę nápoje a takpodobne...potom napíš čo si si kúpil a či aj tenisky... Už ťa vyrušovať nebudem zatiaľ maj sa
Miruš tie tvoje rady su na h*vno
Pre zakladatela temy: chod zajtra k lekarovi
Neprešlo,mam to už tri tyždne asi každy treti deň. :/
Nie vsak este som na nakupoch tenisiek a az potom idem do Tesca na potraviny ,,,,
Si už doma?
lala a po kolko dnoch ta to presloo ???
traviaci caj som od piatku vypil tri..a ziadny efekt ;(
Moze to byt napr. zapal zaludka ja som mala rovnake priznaky