dobry den chcem sa opytat co moze sposobovat bolest brucha uz tyzden presne. Ani neviem co som pojedol, ale uz tyzden ma pobolieva brucho, nie v kuse ale tak obcas, ak nieco vypijem alebo zjem, idu mi odtial rozne zvuky, ak si ho pomasirujem tak este viac zvukov z neho vychadza. Nevracal som a mal som v stredu hnacku, potom okej a hnacku som mal aj v piatok. Odvtedy nic, len ma pobolieva brucho a skrka mi v nom. Teraz som si dal Buscopan a citim este aj palenie v krku....Co to moze byt ? Mam ist k lekarovi alebo to prejde do tyzdna ?
Bolest brucha uz tyzden
a lekara sa bojim lebo mi bud: A) strci hadicu, ktoru musim prehltnut alebo B) strci hadicu do zadku...A to je jedno horsie ako druhe ;(
Naprv choď do školy a nauč sa gramatiku a potom si daj pivo a prestane to bolieť
vlastne moja otazka bola taka, ze ak som nieco pozral. ze ci mozem mat takto dlho pokazene travenie....aj tyzden....akoze mna to ne ze vyslovene boli ale pobolieva a vzdy ak sa najem tak mam tam zvuky....ale inak ako ked ai pritlacim na zaludok a poyom rychlo dam ruku prec, tak tam citim taku zvlastnu bolest, neviem to opisat....
v akej časti brucha máš bolesti?
Však keď máś nejaký problém tak nepýtam sa na fóre na to, však dovtedy kým ti niekto poradí, aj umrieś nie?!
hm, mám to isté čo ty už vyše roka tak sa myslím si, že nemusíš obávať. Lekári nevedia a ja s tým nič nenarobím :D . Aaaaale, ak to bude pretrvávať, tak zájdi radšej k tomu lekárovi, tvoj možno na niečo príde.
cozee ? nestras maaa.....nebili ma to vkuse ani nemam krce len citim to, ze to pobolievaa...
Makaj na pohotovsť!