dobry den chcem sa opytat co moze sposobovat bolest brucha uz tyzden presne. Ani neviem co som pojedol, ale uz tyzden ma pobolieva brucho, nie v kuse ale tak obcas, ak nieco vypijem alebo zjem, idu mi odtial rozne zvuky, ak si ho pomasirujem tak este viac zvukov z neho vychadza. Nevracal som a mal som v stredu hnacku, potom okej a hnacku som mal aj v piatok. Odvtedy nic, len ma pobolieva brucho a skrka mi v nom. Teraz som si dal Buscopan a citim este aj palenie v krku....Co to moze byt ? Mam ist k lekarovi alebo to prejde do tyzdna ?
Bolest brucha uz tyzden
Nespomínaš si žeby si zjedol niečo pokazené?
teplotu nemáš? Ľahni si na chrbát, zohni nohy v kolenách a stlač si brucho medzi výbežkom bedrovej kosti a pupkom, vo vzdialenosti asi dve tretiny od výbežku a pusti. Pichne ťa to ?
Zavolaj si sanitku a poslúchaj už.
Ale skratka mozem mat tak dlho z niecoho pokazeny zaludok ? Alebo nejaky virus tam moze byt tak dlho ? Ja sa len obavam, ze aby som nemal rakovinu
Choď k doktorovi!!!!!!!!
odpovedal som jej nizsie, ze neviem presne odkial to ide. ale ak si stlacim zaludok a potom prudko pustim, tak to ma boli....
boožinku tak načo tolko žerieš keď ti nie je dobre..
Kúp si probiotiká a pancreloan, ak sa ti neuľaví tak chod radšej za tým lekárom, mna tiež poslali na gastro ale stratila som výmenný lístok ( omylom :D ) .. Tam ti spravia aj sono a keď máš problém so žalúdkom, tak to bude hadička do úst nie do zadku :D
Neodpovedal si dominike a aj mna zaujima kde ta to boli.. Odfot sa zpredu a ukaz to rukou
ale ako jest mi chuti az moc, nemam ziadne nechutenstvo...a tiez neviem ci by som si nemal dat daku dietku lebo ja kazdy den si davam gulasik ci sote korenene a taak a tiez aj rozne dresingy a tak