dobry den chcem sa opytat co moze sposobovat bolest brucha uz tyzden presne. Ani neviem co som pojedol, ale uz tyzden ma pobolieva brucho, nie v kuse ale tak obcas, ak nieco vypijem alebo zjem, idu mi odtial rozne zvuky, ak si ho pomasirujem tak este viac zvukov z neho vychadza. Nevracal som a mal som v stredu hnacku, potom okej a hnacku som mal aj v piatok. Odvtedy nic, len ma pobolieva brucho a skrka mi v nom. Teraz som si dal Buscopan a citim este aj palenie v krku....Co to moze byt ? Mam ist k lekarovi alebo to prejde do tyzdna ?
Bolest brucha uz tyzden
Ale prečo biele pečivo?! Absolútne nezdravé!!! Tmavé pečivo jedzte!!! Nikdy nie biele!!!
Keby si šiel s týmto k lekárovi a povieš mu, ako sa pri tých svojich problémoch stravuješ, tak ťa pravdepodobne pošle kade ľahšie. zena.sme.sk
No asi si v práci ale predsa... Už ti je lepšie? :)
Prepáč že tu toľko príspevkov je odo mňa, no to čo sa chcem spýtať alebo ti poradiť, mi vždy prichádza postupne. Aký je tvoj bežný jedálniček?
Ja mu chcem pomôcť a vidíte aký mi bol vďačný, ani to nedokázal napísať. Akože fakt videla som žeje niekto kto mu chce pomôcť a tak si so mnou písal aj z obchodu :). Tie rady mám z vlastnej skúsenosti. A prosím ťa nejedz čučoriedky-tie zapekajú.
Dobré ránko všetkým. Teraz ráno pijem trośku teplú(teda zohriatu)vodu s pár kvapkami citrónu. Aj to má pomôcť vraj.
Tá Miruš sa dajak lepí na toho chlapa a robí sa dôležitou. Miruš Prosím ťa nestràpňuj sa
Ja som mala všeličo také, ale dlhé roky, už ani neviem, odkedy a nedávno zo mňa vyšla pásomnica v celej svojej dĺžke a nádhere. Odvtedy sa s mojim bruchom dosť toho zmenilo k lepšiemu, hlavne som prestala žrať porcie za desiatich, je mi zrazu čudné, že necítim hlad :)
Daj si zeleninu k tej večeri alebo aj po nej to ešte zachrániš a čerstvú zeleninu si daj... Nie varenú, ani mrazenú- proste surovú umytú samorejme :) dobrú chuť
Prepáč, nechcem ti to znechucovať ale ryža ťa zapečie a mäso tiež...inak tú vodu z kyslej kapusty kúpiš na trhu. Vypýtaj si tú šťavu z kapusty... Len pozor na kaźdého môže inak pôsobiť tá šťava.,, môhol by si mať z toho nepríjemné kŕče keby si si jej dal moc, skús najprv 1 dc a zvyšuj postupne dávku kým ti to nepomôže...