Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolest brucha uz tyzden

Príspevok v téme: Bolest brucha uz tyzden
clovek23

dobry den chcem sa opytat co moze sposobovat bolest brucha uz tyzden presne. Ani neviem co som pojedol, ale uz tyzden ma pobolieva brucho, nie v kuse ale tak obcas, ak nieco vypijem alebo zjem, idu mi odtial rozne zvuky, ak si ho pomasirujem tak este viac zvukov z neho vychadza. Nevracal som a mal som v stredu hnacku, potom okej a hnacku som mal aj v piatok. Odvtedy nic, len ma pobolieva brucho a skrka mi v nom. Teraz som si dal Buscopan a citim este aj palenie v krku....Co to moze byt ? Mam ist k lekarovi alebo to prejde do tyzdna ?

netreba

Keby si šiel s týmto k lekárovi a povieš mu, ako sa pri tých svojich problémoch stravuješ, tak ťa pravdepodobne pošle kade ľahšie. zena.sme.sk

Miruš

Prepáč že tu toľko príspevkov je odo mňa, no to čo sa chcem spýtať alebo ti poradiť, mi vždy prichádza postupne. Aký je tvoj bežný jedálniček?

Miruš

Ja mu chcem pomôcť a vidíte aký mi bol vďačný, ani to nedokázal napísať. Akože fakt videla som žeje niekto kto mu chce pomôcť a tak si so mnou písal aj z obchodu :). Tie rady mám z vlastnej skúsenosti. A prosím ťa nejedz čučoriedky-tie zapekajú.

Miruš

Dobré ránko všetkým. Teraz ráno pijem trośku teplú(teda zohriatu)vodu s pár kvapkami citrónu. Aj to má pomôcť vraj.

celebrita facebooková

Ja som mala všeličo také, ale dlhé roky, už ani neviem, odkedy a nedávno zo mňa vyšla pásomnica v celej svojej dĺžke a nádhere. Odvtedy sa s mojim bruchom dosť toho zmenilo k lepšiemu, hlavne som prestala žrať porcie za desiatich, je mi zrazu čudné, že necítim hlad :)

Miruš

Daj si zeleninu k tej večeri alebo aj po nej to ešte zachrániš a čerstvú zeleninu si daj... Nie varenú, ani mrazenú- proste surovú umytú samorejme :) dobrú chuť

Miruš

Prepáč, nechcem ti to znechucovať ale ryža ťa zapečie a mäso tiež...inak tú vodu z kyslej kapusty kúpiš na trhu. Vypýtaj si tú šťavu z kapusty... Len pozor na kaźdého môže inak pôsobiť tá šťava.,, môhol by si mať z toho nepríjemné kŕče keby si si jej dal moc, skús najprv 1 dc a zvyšuj postupne dávku kým ti to nepomôže...