Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolest brucha uz tyzden

Príspevok v téme: Bolest brucha uz tyzden
clovek23

dobry den chcem sa opytat co moze sposobovat bolest brucha uz tyzden presne. Ani neviem co som pojedol, ale uz tyzden ma pobolieva brucho, nie v kuse ale tak obcas, ak nieco vypijem alebo zjem, idu mi odtial rozne zvuky, ak si ho pomasirujem tak este viac zvukov z neho vychadza. Nevracal som a mal som v stredu hnacku, potom okej a hnacku som mal aj v piatok. Odvtedy nic, len ma pobolieva brucho a skrka mi v nom. Teraz som si dal Buscopan a citim este aj palenie v krku....Co to moze byt ? Mam ist k lekarovi alebo to prejde do tyzdna ?

clovek23

No este som nemal nic na veceru, kupil aom si acidko obycajne, ale to budem mat az zajtraa...A teraz ma veceru si dam lahky tenky kuraci reznik s dietnou ryzou ;)

Miruš

Potom daj vedieť či ti to pomohlo a sks aj niečo iné čo som ti poradila zjesť a napíš potom čo ti pomohlo,... Len naozaj nedaj si všetko naraz a hlavne nie za sebou, lebo potom by ta to riadne prehnalo... Samozrejms na kazdeho to ucinkuje inac ale mohlo by tz to prehnat nevhodnou kombinaciou. Tak s rozumom ale zase s tym ze si chcea pomoct :) drž sa!

clovek23

hej ked som hladny tak mi tam skrka a ked aom uplne hladny tak ma aj tak boli zaludok...aj teraz som hladny uz, neviem ako vydrzim na tom acidku

clovek23

Dakujem za rady, takze nie je to nic este take zavazne, moze to byt kludne z toho jedla teda....vyskusam teraz to acidko a nebudem ziadne masko ani korenie ;)