dobry den chcem sa opytat co moze sposobovat bolest brucha uz tyzden presne. Ani neviem co som pojedol, ale uz tyzden ma pobolieva brucho, nie v kuse ale tak obcas, ak nieco vypijem alebo zjem, idu mi odtial rozne zvuky, ak si ho pomasirujem tak este viac zvukov z neho vychadza. Nevracal som a mal som v stredu hnacku, potom okej a hnacku som mal aj v piatok. Odvtedy nic, len ma pobolieva brucho a skrka mi v nom. Teraz som si dal Buscopan a citim este aj palenie v krku....Co to moze byt ? Mam ist k lekarovi alebo to prejde do tyzdna ?
Bolest brucha uz tyzden
no mal som stredu a piatok hnacku a odvtedy som ani nebol...
Daj si čaj na trávénie a kakať chodíš?
Praveze nejsom ziadna kapacita...Ja som uplne chudy, vazim len 55 kilo ale ak mi daco chuti, tak zozeriem viac jak by som si pomyslel....Ale moze sa ta slanina a ta omacka vo mne doteraz drzat ? alebo zeby mi to pokazilo zaludok ? Jedol som to az do stredy....A to bola omacka taka z Lidlu, taka cinska v sklenenej flasi...sladko kyslo stiplava ;) a jedol som jej dost....
Fú...ty musíš byť veľká kapacita... Mal by si trocha odtučňovať teraz. A ešte tá omáčka... To bola urobená doma či z obchodu? Možno tam bol muchotrávk alebo podobne. A tã kombinácia omáčka a slanina no omg
to bublinkovanie budu asi plyny
No ano, to aom si slaninku krajal na take otrhance tenucke, namacal do tej omacky a zajedal rozkami...6 rozkov na jednu veceru....
Tých 6 rožkov si zjedol na jednu večeru?
miruss vsak na pohotovosyi ma vysmeju ;)
teplotu nemam vobec a to ma nepicha, skorej ak si zatlacim na zaludok a pustim, tak taka tupa bolest akoby....ale hickde si stlacim, tak mi tam bublinkuje a zvuky vydava....A pamatam si, ze minulu nedelu som si kupil slaninu a taku ostrokyslu cinsku omacku a jedol som to asi tri dni vecer a vzdy k tomu peknych 6 rohlikov....Jedine co ma napada....
Choď na pohotovosť na výplach žaľúdka a výter z riťky