Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolest brucha uz tyzden

Príspevok v téme: Bolest brucha uz tyzden
clovek23

dobry den chcem sa opytat co moze sposobovat bolest brucha uz tyzden presne. Ani neviem co som pojedol, ale uz tyzden ma pobolieva brucho, nie v kuse ale tak obcas, ak nieco vypijem alebo zjem, idu mi odtial rozne zvuky, ak si ho pomasirujem tak este viac zvukov z neho vychadza. Nevracal som a mal som v stredu hnacku, potom okej a hnacku som mal aj v piatok. Odvtedy nic, len ma pobolieva brucho a skrka mi v nom. Teraz som si dal Buscopan a citim este aj palenie v krku....Co to moze byt ? Mam ist k lekarovi alebo to prejde do tyzdna ?

clovek23

Doktora sa velmi bojim, hadice do zaludku sa bojim este viac a hadice do zadku sa bojim najviac. Odberu krvi sa bojim tiez ;(

kamilla

Neviem prečo si ešte nenavštívila doktora? Hm? Utekaj k nemu a uvidíš možno ti na niečo príde z čoho tá bolesť je

Joleen

Na tvojom mieste by som uz bol davno u lekara ako tu vypisovat co si jedol a co nie a ešte neviem co. Bude lepsie ked pojdes k obvodakovi

clovek23

Cavteee !! Tak na ranajky som si dal acidko obycajne ciste biele a po nom som mal v bruchu viedensky orchester, pak to prestalo ale brucho ma stale pobolieva a na obed som si dal dva kusy viedenskych parkov so syrom (tie tenke a dlhe) a brucho ma boli, teda obcasne ;) Navyse segra bola vo Zvolene a tak mi doniesla vodu z dakeho lieciveho pramena, tak to som vypil nieco medzi 4 az 5 deci. Teraz lezim a v chladnicke mam na vyner acidko ci bazant desiatku plechovkovu kde je pol deci zdarma. Mam tak dilemu. ;)